Te veel eisen

Ik heb wel een tijd op relatieplanet gezeten en wat mij opviel is dat de hedendaagse vrouwen wel enorm veel eisen van een man.
Zelf ben ik een doodgewone man die zijn vrouw is verloren aan een ziekte en ik kan zeggen het was een schat van een vrouw die totaal geen kapsones had.
Maar wat ik op deze en ook andere datingsite,s zie is dat een man moet voldoen aan een heel scala van eisen voordat je maar enigszins in aanmerking komt op een ontmoeting met een vrouw hier een paar eisen,

je moet sportief zijn , veel van wanddelen houden , het liefst met een bezoek aan de sauna , Mevrouw heeft ook een scala vriendinnen die af en toe ook willen shoppen , of je moet van stedentrips houden , en natuurlijk vakantie naar warme exotische oorden in een vier sterren hotel , in bezit zijn van een jonge liefst een nieuwe auto , graag een eigen huis zonder een hypotheek , je moet van haar kinderen houden al waren het je eigen kinderen , en een lul hebben van 21 cm en min 5 cm dik die hem er gemiddeld 3x per week insteekt voor spetterend droomnacht , enz enz........

Kun je aan die simpele voorwaarden niet voldoen dan kun je opzouten loser!!!!.
Maar wie zijn eigenlijk die vrouwen die dit eisen ? nou daar kan ik een simpel antwoord op geven namelijk het volgende.
Het zijn voor het grotendeel uitgedroogde in scheiding liggende verwaande vrouwen die de hoofdprijs willen om hun eigen sores op te lossen met het geld van een eenzame man op te kunnen maken/opteren en dat die ziellepoot enorm veel geluk heeft om met hun een date te hebben en denken met zo,n leuke knappe vrouw nog eventueel een toekomst te kunnen hebben en hopelijk samen nog een leuke oude dag te kunnen hebben, nou heren vergeet het maar!!!!!.
Heren als je behoefte hebt aan seks ga dan naar een leuke sexclub gegarandeerd de hele avond sex tot dat je er bij neervalt oke het kost wat maar altijd nog voordeliger dan een wurgrelatie met een vrouw die het niet goed met je voor heeft. Op dit moment ben ik nog alleen en ben gelukkig met af en toe een bezoek aan een sexclub of een paydate het voordeel is geen gezeur , rust ,en geen geldzorgen om het shopgedrag van een omhoog gevallen drol.
En een ander voordeel is dat je ze zelf kan uitzoeken de ene keer een blondje de andere keer een lekkere brunette. En het enige wat ik vroeg was een leuke en vooral een lieve vrouw maarja die bestaan niet meer!!.

Groetjes van Fred.

Sterke punten
Goed website duidelijk en niet te duur.

Zwakke punten
Zie mijn betoog!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

6 reacties

Fred
Je haalt de woorden uit mijn mond, ik kan het niet beter vertellen.
De dames op Relatieplanet zijn hoeren.

Hallo Dirk,
Dat ze dat allemaal zijn dat zal wel niet denk ik, maar ik heb de ervaring vaak meegemaakt dat ik tot het standpunt kom dat je beter dan maar alleen kunt zijn dan je te storten in een zinloze relatie met zulke vrouwen.

Vrouwen die er min of meer goed uitzien en niet te veeleisend zijn hebben geen datingsite nodig.

Ik merk ook dat er veel vrouwen zijn die hoge eisen stellen maar zelf niks te bieden hebben. Het zijn ook vaak minkukels.

Sta nu weer even op R.P met een betaald account en helaas gaat het er zo aan toe , en ik weet niet wat de dames in de meeste gevallen willen , maar in ieder geval geen leuke niet claimende met respect voor elkaars leven en invulling relatie"s

In een mooie club zeiken zelfs mooie meiden van 18 niet dat je te oud bent, als je maar netjes verzorgd bent. Je hebt voor ze betaald dus gaan met die banaan. Een vrouw of vriendin is veel duurder.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden