Reviews van deze auteur

kan niet waar zijn

Review over Second Love

Heb ooit een site gelanceerd zoals SecondLove. Het zoekwoord "vreemdgaan" is buitengewoon populair in zoekmachines. Maar ik ben ermee gestopt. Verhouding man-vrouw is 95-5. Verhouding bruikbare profielen-onbruikbare profielen is 10:90. Succes is uitgesloten. Tenzij je met fake profielen werkt en een call center inzet om mensen te lokken. Ik kan me niet voorstellen dat SecondLove dit niet doet.

Heb mezelf overigens ook 2x aangemeld om onderzoek te doen. De site is zo amateuristisch en zo duur tegelijk, dat ik echt echt echt echt echt echt niet begrijp waarom mensen hier intrappen en zoveel geld betalen. De wanhoop is blijkbaar erg groot in dit land.

Sterke punten
hahaha

Zwakke punten
ohohoh

nep foto's

Review over Badoo

Er zitten heel wat nep foto's tussen. De profielen dus ook. Kopieer maar eens een foto van een mooie vrouw (photoshoppen, datwel) en google maar met eens met google image search. kans 1 op 3 dat ie gejat is van een andere site.

Pas op voor de kater. Zeker als je geld gaat uitgegeven aan deze site. hahaha

Wat treurig zeg

Review over Second Love

Wat treurig zeg. Ongelofelijk dat er positieve reviews zijn. Het kan niet anders dan dat zij door Secondlove worden betaald.

Iedereen die op deze site is geweest weet wat ik bedoel: het werkt niet, het deugt niet (niet vanuit moralistisch oogpunt, heb er niets op tegen dat mensen het avontuur opzoeken) en het is ook nog eens onbetaalbaar.

Ik heb 1 punt van waardering. Knap dat je mensen zover krijgt om hier je brood mee te verdienen.

Het is wat je er zelf van maakt. Maar dat valt niet mee.

Review over e-Matching

Het is wat je er zelf van maakt natuurlijk. Velen realiseren zich dat niet en geven de site en de anderen de schuld van alles. Maar het ongenoegen is wel een beetje terecht. Succesvol contact leggen vereist tegenwoordig een studie psychologie en maatschappijleer, met name voor mannen. De vrouwen wanen zich op op datingsites als assepoesters. Wat wil je? m:v = 80:20. Op e-matching is het gemiddelde opleidingsnivo ook nog eens hoog. Het plaatje moet en zal perfect zijn. Maar het perfecte plaatje staat niet natuurlijk niet op een datingsite. Zeker niet op e-Matching, dat een sfeer uitademt van een lagere school in een vinexwijk. Natuurlijk zijn er vrouwen en mannen die een beetje buiten de boot vallen en niet zulke hoge eisen stellen. Alleen zij maken een goede kans op een match. De rest moet leren leven met de illusie of die studie volgen en parttime gaan werken. Of beter: ga gewoon wat meer uit.

Super!

Review over GoBella

Wij als stel zouden deze site ook aanbevelen aan anderen, het heeft ons ontzettend geholpen, bedankt.

Sterke punten
Leuke sfeer, wel sexy maar niet ranzig en grof.
Betrouwbaar, geen nepperige profielen die je wel op de andere sites tegenkomt die eigenlijk te mooi zijn om waar te zijn.
Niet dat iedereen terugreageert, helaas, maar we hebben toch een aantal leuke afspraken kunne maken.

Zwakke punten
Veel profielen hebben geen foto’s of alleen maar 1 foto. Ook zouden de profielen wat ons betreft wel wat uigebreider mogen zijn.
Helaas blijken ook hier de alleenstaande mannen weer snel gefrustreerd te zijn als je ze afwijst. Pffff. Gelukkig worden klachten hierover wel snel en goed afgehandeld.

Ja en Nee

Review over e-Matching

zie onder

Sterke punten
Als je erg goed je best doet leg je hier voldoende contacten. Prijs/kwaliteit is goed en profielen zijn geen fake. Er is niet veel, maar wel voldoende aanbod. De vrouwen zijn serieus, zelfbewust en intelligent. Chapeau!

Zwakke punten
De meeste vrouwen beseffen echter niet dat ze ondanks deze mooie eigenschappen een grijze dode muis zijn die het jachtinstinct van de man totaal doodslaan. Kortom: hoogopgeleide vrouwen vragen te veel en bieden te weinig voor de man die man wil zijn. Maar ik moet toegeven: de homepagina nodigt dit soort mannen natuurlijk ook niet uit.

reacties: