Relatieplanet censureert !!

Relatieplanet censureert !!

WAARDELOOS

Sterke punten
Helaas nog veel te veel leden. Blijft groot omdat de concurrentie zit te slapen.

Zwakke punten
Teveel om op te noemen. Deze site functioneert al jaren slecht. Heb regelmatig problemen gemeld, maar dan krijg je een dom antwoord en er wordt niets aan gedaan. Maar het ergste is: klaag je, dan word je gecensureerd.
Hoe? Er zijn regels waaraan foto's moeten voldoen.
De site staat bomvol foto's die hier niet aan voldoen, en profielen zonder foto worden gewoon geaccepteerd. Naast mijn twee foto's volgens de regels, had ik nietsvermoedend een derde foto geplaatst, beetje creatief, ogen dicht, gezicht half zichtbaar. Deze werd direct verwijderd. Toen ik dat (netjes) meldde in mijn profieltekst, werd deze alinea van mijn tekst verwijderd.
Toen ik klaagde over censuur door RP, werd mijn profieltekst weer aangepast door RP. Toen ik mijn tekst verwijderde, en verving door de mededeling: hier geen tekst meer, want ik mag niet schrijven wat ik wil, werd deze tekst OOK gecensureerd en vervangen door de standaard tekst: vrouw zoekt man.
Wat een stelletje kleuters bij RP. Opbouwende kritiek wordt als irritant beschouwd, en vervolgens lijkt het erop of je op een zwarte lijst terecht komt.
Heb van veel leden klachten gehoord over censuur. Kortom : een WAARDELOZE site.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Denk je nou echt dat wij mannen zitten te wachten op quasi artistieke foto's waarop je gezicht amper zichtbaar is, laat gewoon zien wie je bent.

Dat doe ik dus ook, er staan al twee duidelijke foto's bij mijn profiel. En of iedereen dit leuk vindt is niet waar het om gaat, het gaat om vrijheid anno 2012, maar dat had je kennelijk nog niet begrepen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden