Zooitje

Ik ben momenteel lid van RP, maar had het beter niet kunnen doen.
Wat heb ik ontdekt, dat er (1)nog profielen in de database zijn waarvan de personen voor het laatst hebben ingelogd in 2004!
Ook, dat er ondanks dat ze (2)zelf verklaren profielen met een erotische
lading te zullen verwijderen, ze dat niet (volledig) doen.
Over bovenstaande zaken heb ik ze geschreven, over (1) werd gezegd
dat die personen geen volledig profiel hebben en daarom nog niet verwijderd worden (zo kan ik het aantal mensen wat lid is ook hoog houden).
Over (2) hebben ze een paar profielen verwijderd, maar de man die expliciet aangeeft 50 jaar, getrouwd en op zoek naar sex is niet.

Daarnaast vind ik het eigenaardig dat ik weinig reacties krijg, ik stuur zelf mailtjes maar er zijn personen die het dan nodig vinden om met een geen interesse terug te reageren. Dat irriteert me mateloos, ben je zo laf dat je geen woorden hebt om gewoon een mailtje terug te sturen als je een mailtje krijgt?

Ik lees profielen van mannen die klagen dat vrouwen geen antwoord terugsturen, terwijl er ook vrouwen zijn die wel gewoon terug reageren. Ergens gaat er iets niet goed....

Sterke punten
De helpdesk reageert vrij snel, dat moet ik ze nageven.

Zwakke punten
Sterk verouderde profielen;
Niet doen waar ze voor staan, tov profielen verwijderen met erotische lading.
De chatroom is er niet meer, nu kun je alleen nog maar 1 op 1 chatten.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

9 reacties

@Annemarie: Als je nog een profiel hebt dan zou je de uitslagen van de poll die ze daar zo nu en dan neer zetten eens mogen bekijken. Het is al wel een tijd terug, maar ik heb er twee gezien die wel aardig waren.
Eentje ging over hoe je reageert op profielen met maar 1 regeltje of zoiets. De vrouwen die geantwoord hadden haakten dus massaal af volgens die poll. De heren daarentegen vonden het helemaal niet erg als er niks in stond. :-)
Het zegt natuurlijk ook niet alles, maar toch wel iets over hoe mannen selecteren.
Of er ook zo'n zelfde vraag over foto was, dat ben ik vergeten. Ik vond het wel typisch.
Maar, er zitten ook aardige mannen bij. Helemaal aangekleed en ook met een gerichte reactie. Die kunnen zelfs volledige zinnen maken in hun profiel, zodat het niet meteen erotisch moet worden. Die hebben ook nog andere hobby's. ;-)

Ja, zo 1 of 2 aardige mannen per 3 maanden. Die zoeken dan weer wel veel jonger dan zijzelf zijn. Ik ben zelf afgehaakt daar. Ik vond het op een gegeven moment vervelend worden om allerlei vragen te moeten te beantwoorden zonder te weten of het een serieuze reactie is. Ik vind ook vervelend dat mannen van rond de 50 met kinderwens en dan toch reageren op iemand die dat niet heeft. Maar reageren, omdat je dichtbij woont of zo. Dan vervolgens erg opdringerig en onbeschoft worden. Vooral als ze er nog maar net op staan. Die denken nog dat ze mogen uitkiezen. Ja dan is zo'n chatroom wel het betere alternatief. Kunnen ze ervaringen uitwisselen.

Alle vrouwen zouden eens verstandig moeten zijn om niet meer
op een site te gaan staan. Dan staan de mannen in hun hemd.

Ik heb er wel een paar zien staan in hun hemd. Die werden door de profielcontroleur ook goed gekeurd. Maar die waren nog wel grappig. Dat was net zoiets als een stripboek open slaan en plaatjes kijken. ;-)
Zelfs mannen in onderbroek gezien, maar waarschijnlijk wordt de controleur NIET erotisch geraakt door al die pracht en praal. Herkent ze gewoon niet als erotisch. ;-)

dag annemarie :) ik heb geen idee waar je vandaan komt , maar wil even wat kwijt :) rp is sinds de zogenaamde opschoning van vorig jaar okt veel slechter geworden en sinds dat ze een maand geleden een nieuw ,aanzicht, hebben gekregen geef ik de site slecht een 3 of 4 . scrollen vindt ik slecht , want normaal gesproken bleef bovenin alles gewoon staan [ inbox , chat etc] als je nu zoekfuncties intikt en je gaat scrollen is er op zich niets aan de hand..maar als je weer naar je inbox gaat..verandert alles weer op ,nul, zeer irritant . ze beloven veel , er gebeurt geen r..t . ik heb vorige keer al gedreigt met een rechtzaak . bij mij is het simpel , ik wil gerust geld betalen voor een dating site maar dan moet het wel kloppen . mijn nickname is vrolijk op rp , 39 jr uit noord holland . kunnen we evt verder kletsen . nee, dit is geen versierpoging . bye :)

Kort geleden was er een ladiesday en toen kon je de instellingen aanpassen. Die kloppen ook niet meer. Of eigenlijk zijn ze niet meer te controleren of ze wel werken. Na het uitloggen is je profile nog wel terug te vinden als online via de openbare zoekfunctie. Zelfs als je de-actief bent. Lijkt me ook verwarrend voor andere members. Ik denk eigenlijk dat het met de beveiliging te maken heeft. Hoewel....werken doet het niet, maar om dat te beoordelen ben ik te kort actief geweest. Het is wel mogelijk om je profiel te wijzigen zonder actief te moeten zijn. Dat was heel vervelend. De stompzinnige reacties en de spammers zijn er vooral na 23:00.

Ik las wel iets van "Antiek en curiosa elders melden a.u.b." Dat was bij een profiel waarbij een foto stond van een man van zo rond de 45. De leeftijd die erbij stond was wel hoger. Betekent dat zo'n man er dan al 4 jaar op staat? Wanneer wordt een vrouw tot het antiek gerekend? Is die man dan zelf ook antiek als hij zelf die leeftijd heeft bereikt? Erg vaag allemaal. Het roept alleen maar vragen op. Als ik een zo'n tekst heb gezien en dan weer lees dat vrouwen zoveel jonger moeten zijn dan verdwijn ik altijd weer een tijdje.
Als jonge vrouw wil je namelijk geen oude man.
Als oudere vrouw wil je niet beledigd worden, maar wil je ook geen oude man.
Vrouwen willen iets lezen in een profiel. Mannen willen liever niets lezen.
Er gaat dus iets heel erg fout daar.

Een vrouw die aangeeft dat sommige mannen niet meer reageren(zoals annemarie). Mijn ervaring ,als man , en dat lees ik ook van anderen, is dat maar op 25% van mijn originele door een spellingcontrole gehaalde mailtjes gereageerd wordt. Dat is dus inclusief de "ik ben ergens anders naar op zoek" mailtjes.

Dank jullie wel voor alle reacties.

@ Vr50: ik heb zo ongeveer alle polls gelezen, en kom tot de conclusie dat het plaatje erg van belang is, dat wist ik trouwens al, en dat dan verder de woorden er niet echt toe doen, ook is men niet bereid ver te rijden voor een ontmoeting, zelf hou ik max 1,5 uur aan, maar de meeste mensen zoeken het dichterbij.

@ Liesbeth, dat zou een optie kunnen zijn, maar mannen en vrouwen zoeken elkaar toch op.

@ Vrolijk: ik heb wel meer ervaring met RP gehad, en ik heb er leuke contacten uitgehaald, ook meetings georganiseerd en zo, maar nu vind ik het behoorlijk slecht geworden. Ik woon trouwens in Zeeland.

Over ouderen manen en jongere vrouwen tsja, dat is niks nieuws, ik val over het algemeen niet op oudere mannen, zeker niet boven de 50, en ja, daar scoor ik niet altijd punten mee. ;-)

@ Ugly, als mannen het zelfde probleem hebben als vrouwen, dan klopt er naar mijn mening ergens iets niet, gaan mannen teveel voor het plaatje, of zitten er veel mannen op die eigenlijk niet serieus zijn, die zelfde vraag geldt ook voor voruwen natuurlijk, behalve die over het plaatje, want vrouwen lezen profielen meer.

Nog even iets, ik logde dus even in vd week, en kon niet meer inloggen! Nieuw paswoord aangevraagd, en toen ging het weer wel, maar blijft vreemd. Ook de matches die ik krijg, allemaal geen betalende leden, of ik heb geen match.

@Annemarie, Ik leen even deze plek, omdat hier wat meer lezer langs komen. ;-)

Afgelopen vrijdag kreeg ik een reactie van ene Ton om 24/3 23:35.
Ben dus geen full member meer en had ook niet in de gaten dat ik online stond. Eindelijk een reactie van iemand uit mijn eigen omgeving en van mijn eigen leeftijd. Ik heb dus toch maar een "geen interessebericht" gestuurd. Ik had eigenlijk liever even wat eenvoudige informatie uitgewisseld. Stond alleen niet in mail hoe dat gedacht was. Ik heb verder op het moment helemaal geen behoefte om tijdelijk full member te worden. Inderdaad, omdat de meeste normale mannen liefst een vrouw hebben die aan een bepaald uiterlijk moet voldoen.
Ik twijfel ook heel erg of ik wel een relatie wil. Ik ben eigenlijk wel tervreden zo, maar het blijft gewoon leuk om zo af en toe wat nieuwe mensen te ontmoeten. Al was het alleen al om niet vast te roesten. Misschien dat er dan ooit eens een toevallige ontmoeting is....

Dus Ton, als je dit leest en als je me nog een keer actief ziet dan kan je het nog een keer proberen. Normaal gesproken stuur ik een mail, maar liever een persoonlijk berichtje. Jij had maar een klein leugentje over de woonplaats. De mijne is ook anders en dichtbij de genoemde. Ik heb wel korte tijd in dezelfde woonplaats als jij gewoond. Ik vind het verder nogal vermoeiend om eerst te moeten chatten of mailen. Liever kies ik dan een film die we allebei willen zien. Dat heb ik al eerder gedaan en bevalt mij uitstekend om op die manier te daten. Als er dan iemand verschijnt waarmee je eigenlijk liever niet gezien wil worden.. In het donker ziet niemand je. ;-)

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden