slecht

ik heb ongeveer de afgelope 3 jaar vaak op relatie planet gestaan maar nooit echt iets eraan over gehoude de meeste meide reageren nooit terug of na 1 mailtje late niks meer van zich horen van ongeveer 30 berichte die je naar vrouwe stuurt weet je ongveer dat er 20 geen intresse terug zulle sturen en ongeveer maar 2 zulle reageren. na plaatsen van nieuwe fotos of aanpassinge aan profiel tekst geen reactie. en als je eenmaal met iemand praat weet je dat het gesprek maar 30 minuten op msn zal duren je kan beter naar zo gratis site gaan niet dat je daar ook niet genept word maar het kost je dan helemaal niks. en vaak kom je dan daar dezelfde vrouwe ook tegen die hier ook staan. de kans is nog eerder dat je iemand buite tege komt dan hier

Sterke punten
welke ben ze niet tege gekomen

Zwakke punten
heel veel veel fakers te duur en vrouwe die je een 4 cijferig nummer geven om te bellen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Tussen de B en de M op je toetsenbord zit de N. Als je die nou eens wat vaker intypt, heb je misschien wat meer geluk op de datingsites.

Tja leren typen/schrijven en je krijgt meer succes op datingsites. Helaas zie ik dit soort profielen met type taal en spelfouten wel vaker. Voor mij een no-go.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden