fraude

Alle contacten van Blue ( NL87726238 ) vermijden, dat is een internetscammer uit Nigeria. En vergis je niet die is goed.
Maar kost alleen maar geld, en desillusie

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

5 reacties

ik heb rp al vaker aan de telefoon gehad, volgens mij weten ze niet half wat voor leden erop staan , en dan maar zeggen dat ze alles goed checken [ nu helemaal via dat nieuwe netwerk ] jaja.. mij benieuwen..eerst zien dan geloven

@Vrolijk, Je moet ze wel melden als ongepaste inschrijving en dan zijn ze sneller verwijderd.
Die ervaring heb ik wel maar dan bij dubbele profielen. Eerst chatten en informatie verzamelen via het ene. Later via een ander profiel ook weer. Dan lijkt het alsof er klik is. Die 2e weet dan wat de hobby's en interesses zijn en dat is makkelijk bij een nieuw contact.

OEPS.... Wat heb ik nou gezegd? Het was niet bedoeld om ze op een idee te brengen. Ach, er zijn mannen die het wel zo doen. Eerst dus een paar dates zonder seks en dan tonen de heren vanzelf hun ware aard. ;-)

Dit gaat verder dan via 2 profielen proberen wat voor elkaar te krijgen.
Dit is pure internet criminaliteit, met een internationaal karakter.
Niet dat het andere goed te praten is, maar is toch van een heel ander kaliber.

Het Nigeria verhaal daar ben je zelf natuurlijk ook bij.

Iedereen (nou ja schijnbaar niet iedereen) weet dat ze actief zijn op datingsites en op sites als marktplaats. Dit lijkt mij voor de datingsites zeer moeilijk te controleren omdat ze een profiel aanmaken, wat berichten sturen en weer een volgend profiel aanmaken, terwijl ze op MSN de mensen verder spreken.

Alles wat te mooi lijkt om waar te zijn is dat meestal ook...en uit Nigeria altijd (-;
(nooit geld overmaken dus)

Ik heb zelf zo iemand een paar dagen op MSN gehad, maar ik had er wel lol in om te blijven chatten, het is heel geraffineerd maar fake = fake

Jawel, dit is ernstiger. Van dubbele profielen wordt er eentje verwijderd als je daar melding van maakt. Bij criminelen zullen ze het zeker doen. Bij melding gaat het sneller.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden