Reviews van deze auteur

betalen voor lucht

Review over Badoo

Sinds gisteren ben ik een trotse ex-badoolid. Heb mijn profiel op deze baggersite verwijderd.

Ik was al een tijdje niet meer te spreken over de 'kwaliteit' van de vrouwen op Badoo. Veel profielen van leuke dames zijn fake of zijn al jaren niet meer actief op de site. Badoo verwijdert deze profielen echter niet. Wat er overblijft zijn leftovers.

Vrouwen waar van alles en nog wat aan mankeert. Onder de tattoos, het lichaam van een walvis, psychische problemen en andere issues. Je vind het allemaal op deze site. Het is de tijd, energie en geld niet waard. Tenzij je bereid bent je standaarden fors te verlagen, naar marginaal niveau, en gewoon makkelijk en snel seks wilt hebben. Maar ik verdien beter en weet dat ik ook beter kan krijgen dus pas hier voor!!

Als je als netwerksite je gebruikers vraagt om te betalen, bied dan ook kwaliteit aan. Maar dit is vrouwelijke rotzooi, een man met een greintje zelfrespect en standaarden bedankt hier vriendelijk voor.

Er is een buitenlandse datingsite waar ik wel voor betaal, maar ik hier haal ik ook succes uit. Deze site barst van de leuke, stabiele en professionele vrouwen en tijdens mijn reizen heb ik hier succesvolle dates uitgehaald. Dus dat is elke cent dubbel en dwars waard. Maar betalen voor Badoo? Waarom mannen dat doen is mij een raadsel.

Sinds vorig jaar draait het bij badoo niet langer meer om mensen bij elkaar te brengen, maar is deze hele site geldklopperij in optima forma. Zodra je inlogt word je links en rechts gebombardeerd om credits te kopen. Als je inlogt denk je 'hey wat een leuke informele site' maar meer dan foto's kun je niet meer. Gratis chatten is vrijwel niet meer mogelijk op Badoo.

Badoo is niet langer meer een laagdrempelige manier om met leuke vrouwen in contact te komen. Nog niet zo lang geleden had je aantal gratis chats per dag, maar vandaag de dag mag je voor elk contactverzoek gaan betalen.

Zodra je wilt chatten doemt direct een betaalmuur op. Hoe leuker de dame, hoe meer credits er betaald moet worden. In de tijd dat Badoo nog gratis was, werd er al bijna niet gereageerd op een chatverzoek. Waarom dan nu ervoor betalen?

Alleen met de meest lelijke, kansloze vrouwen kun je gratis chatten. Maar al vanaf een 4 (op de aantrekkelijkheidsschaal van vrouwen) dient er betaald te worden voor een chat.

Zolang badoo inactieve profielen niet opruimt, de fake profielen niet weert en geen gratis chatdeel meer biedt, zie ik de toegevoegde waarde niet meer van deze site. Ik ben er klaar mee!

Sterke punten
Als je het niet erg vind om de portemonnee te trekken en je ook niet kritisch bent wat betreft vrouwen en makkelijk een one night stand wilt, kan badoo een oplossing zijn.

Zwakke punten
De makers van deze site hebben maar 1 doel voor ogen: geld, geld en nog eens geld en bieden daar niks voor terug.

De kwaliteit van de beschikbare vrouwen, in ieder geval in Nederland, is ver onder de maat of van twijfelachtige kwaliteit. Je word er bijna depressief van.

Een site waar de onderkant van de samenleving bijeenkomt. Een vergaarbak van idioten en leftovers. Denk niet dat je hier stabiele, aantrekkelijke en professionele gaat vinden.

Betaalsite

Review over Badoo

Nieuwe update over Badoo

Om met leuke dames in contact te komen, moet je tegenwoordig betalen op Badoo. Zodra je op chatten drukt, verschijnt er een betaalmuur waarin badoo vraagt om je creditcardgegevens. Kortom, de site is niet echt gratis meer. Ik weiger om echter te betalen voor een chat, omdat de meeste vrouwen vrijwel niks terugzeggen, of alleen hoi alles goed en dan stopt het meestal. Gratis chatten is vaak al een ramp om een gesprek aan te knopen of gaande te houden met de dames van badoo. Waarom dan in vredesnaam voor die frustratie gaan betalen.

Omdat ik van plan ben af te reizen naar Zuid-Amerika, heb ik mijn locatie op Badoo veranderd naar het land van keuze, maar het is vrijwel onmogelijk om met leuke dames in contact te komen. Dan heb ik het niet eens over de toppers/modellen (de 9 en 10'en, maar vrolijke en verzorgde uitziende meiden (7's) Zodra ik met hen wil chatten moet ik ervoor betalen van Badoo. Badoo gunt mij enkel een gratis chat met de zeer matige of lelijke vrouwen. Maar ik steek daar geen energie in, dus ik vrees dat ik deze site toch echt gedag ga zeggen. Als je toch wilt betalen voor een datingsite, en zeker internationaal, zijn er veel betere alternatieven!

Op die manier heeft badoo zich in vrijwel één jaar ontpopt van een relatief gratis (dating/vrienden) site naar een volledige betaalsite en dat is teleurstellend, want betalen voor deze zooi is het niet waard. Zodra je inlogt op de site, word je gebombardeerd om credits of superkrachten te kopen. Ik denk dat badoo met deze wijzging veel leden uiteindelijk kwijt gaat raken. Zowel mannen als vrouwen.

Sterke punten
Helemaal niks meer na mijn herziening

Zwakke punten
1 grote betaalsite geworden

Waardeloze site

Review over Badoo

De onderstaande reactie van asio op 6 juni weergeeft goed het algemene niveau op Badoo. Een verzamelplaats waar de grootste randdebielen van de samenleving terechtkomen. De kwaliteit van de vrouwen op badoo is bar slecht. Veel te dik, littekens, te oud, verslaafd of problemen. Kortom, een vergaarbak van restjes en leftovers. Vrouwen die uitgespuugd zijn door de maatschappij en niemand meer wil en stranden op Badooo als de laatste kans op het vinden van ware liefde. Hoe triest is het. Het handjevol leuke vrouwen op badoo is fake of je moet ervoor betalen. Elke zichzelf respecterende man blijft zich van verre houden van deze ellende.

Sterke punten
De zoekfunctie
2 gratis chats met lelijke vrouwen per dag

Zwakke punten
Van alles

Tijdverspillende site

Review over Badoo

Ik heb het idee dat deze site niet erg populair is binnen Nederland. Als ik random inlog op een avond/nacht en scroll door de tientallen profielen, zijn er hooguit 3 online en 2 online maar afwezig. Van de 5 'actieve' gebruikers, is er 1 knap/leuk genoeg om mee te chatten om vervolgens geen antwoord terug te krijgen (wel gelezen). Te vaak gebeurt het ook dat bij die ene mooie die wel online is, je opeens 'superkrachten' moet activeren om met hen in contact te komen. Dit kost geld en de kans is aanzienlijk klein dat je ook daadwerkelijk contact krijgt.

Vervolgens probeer je het met een minder knappe/lelijke en die geeft wel antwoord maar vaak kom je nauwelijks verder dan hoi, alles goed, ja met jou. Bij andere vragen blijft het stil.

In de 2 jaar badoo heb ik hooguit 1 (vreselijke) date gehad. Toen ik haar opzocht bleek ze spuuglelijk en te dom voor woorden te zijn. Haar uiterlijk kwam totaal niet overeen met de foto. Ze was veel te dik, had een lelijk litteken bij de mond en een moedervlek in de hals, wat allemaal niet op haar foto's was te zien. Deze date was dan ook van zeer korte duur.

Verder een x gechat met een dame die uiteindelijk geld van me wilde hebben. Na een leuke chat, wisselden we telnummers uit en kwam ze opeens met persoonlijke problemen aanzetten en of ik haar financieel wilde helpen. Toen ik aangaf geen geld te lenen aan mensen die ik niet persoonlijk ken, schold ze me verrot. Direct geblokkeerd natuurlijk.

Dan badoo buitenland. Toen ik naar het buitenland ging (Spanje), heb ik mijn badoo status naar dat land gewijzigd. Mijn profiel is in slechts 2 weken tijd wel door 25 dames bekeken, maar niet 1 heeft mij een berichtje gestuurd. Van de 10 dames die ik benaderde, kreeg ik welgeteld 1 berichtje terug. De dame in kwestie bleek helaas in de Dominicaanse republiek te wonen en niet in Spanje!!

Resumerend, ik heb het idee dat deze site, in ieder geval in NL, een beetje aan het inkakken is qua activiteit. Ondanks de vele profielen zijn er dagelijks maar een handjevol mensen actief die zelden reageren op je berichtjes. Ook al zijn deze berichtjes, luchtig en belangstellend. Ik heb nog nooit betaald voor Badoo, maar dit lijkt mij ook niet de moeite waard. Er zijn betere social media/datingsites!!

Ik ga mij binnenkort zeker afmelden

Sterke punten
Het is gratis

Zwakke punten
Veel te weinig actieve gebruikers
Op berichtjes wordt zelden gereageerd
Te veel lelijke vrouwen
Bij mooie vrouwen, moet je opeens superkrachten activeren
Scammers
Nepprofielen
Navigeren gaat soms traag, site laadt vaak

prima site

Review over Parship

Heb mezelf ingeschreven op deze site maar nog niet betaald. Heb geen concrete ervaring met deze datingssite maar ik kan zeggen dat het er netjes en professioneel uit ziet.

Maar heb wél ervaring met Nederlandse vrouwen en kan mij dus niet vinden in de commentaren van Cicio en Rick. Heb genoeg Nederlandse vrouwen in RL gedate en kan het volgende hierover zeggen:

Als jij Acommunicatief bent, is je Nederlandse match dat ook
Als jij cynisch en vooringenomen bent, is je Nederlandse match dat ook
Als jij gefrustreerd en negatief bent, is je Nederlandse match dat ook
Als jij contactgestoord bent, is je Nederlandse match dat ook

Nederlandse vrouwen zijn in feite één van de makkelijkste dames ter wereld om te daten. Ze zijn gezellig en praktisch. Als de date of het contact niet naar wens is, is dat veelal een afspiegeling van jezelf. je krijgt wat je uitstraalt of wat je typt. Ze voelen heel goed aan (zowel in RL als online) dat jij waarschijnlijk niet zo'n prettig mens bent.

Zuid-Amerika is een goed alternatief, hoewel het minder praktisch ivm reistijd etc. Je zou ook eens kunnen kijken naar Duitse vrouwen.

Dus aan beide heren: dat je negatieve ervaring

Sterke punten
mooie site

Zwakke punten
te duur

niks

Review over Badoo

Eens met voorganger.

Wie in of in de buurt woont van Den Haag, moet oppassen voor ene chantal. Zij heeft mij op badoo benaderd en na een tijdje heb ik ermee afgesproken. Allereerst werd ik ontvangen in een smoezelige gallerijflat en dit kwam niet overeen met wat zij mij verteld had op Badoo.

De flat was van binnen vies en rommelig maar wat ze had ook een bolle buik ivm zwangerschap. Vader was weggelopen vertelde ze. Ik wilde toen iig al weglopen maar was er toch al, dus toch maar naar binnen. Ze zei al snel dat ze seks wilde, dus toch maar in bed belandt. Had wel condooms meegenomen, maar die had ik niet nodig, want mevrouw zat al op mij met haar bolle buikl Tot mijn schrik zag ik dat ze daar beneden onder de zweren en bultjes zat. Ik heb toen gevraagd, heb je SOA?? Nee zegt ze, ik was de enige nadat haar kerel bij haar weg was. Waar dan die bulten denk ik dan. Toch seks gehad. Stom, stom, stom. En jahoor, had herpes opgelopen onderin.

Heb verder geen contact meer met deze dame, maar mannen pas op! Badoo zou beter moeten screenen, want veel mensen die zich aanmelden zijn niet eerlijk op deze site.

Sterke punten
weinig

Zwakke punten
oneerlijke mensen op deze site
liegen tegen je
badoo doet geen screening

ranzige wijven

Review over Badoo

Mijd deze site. Ook al is het gratis, dit is een verzamelplaats van tuig en gestoorde vrouwen. Ik heb met diverse dames contacten gehad en nooit kan er normaal gereageerd worden.

Heb een tijd terug een vrouw leren kennen met wie ik wat oppervlakkig over en heer chatte. Al na enkele weken begon ze over seksafspraakjes die ze via deze site had gemaakt en dat het haar wel beviel. Deze dame zag er niet appetijtelijk uit (veel te dik, werkloos en keek onnozel uit haar ogen). Ze wilde zelfs naar mij toekomen voor seks. Ik heb haar toen genegeerd en toen begon deze dame mij dagelijks te stalken door constant berichtjes te sturen met 'hallo' 'hoi' hoe is het etc etc. Ik reageerde er toen niet op.

Je moet er toch niet aan denken dat zoiets voor je deur staat en je er iets mee gaat doen? Onder de ziektes.. als ze geregeld via deze site seksafspraken met mannen maakt. Waarvan de meeste ook niet al te snugger eruit zien.

Hier ga je geen normale vrouw ontmoeten. Mensen die een relatie willen, adviseer ik om gewoon de kroeg in te gaan of feestjes af te lopen. RL dus !!

Sterke punten
helemaal niks

Zwakke punten
ziekteverwekkers op deze site
labiele en stalkende vrouwen
te veel homo's die mijn profiel bezoeken (terwijl ik hetero ben)
een keer uitgescholden door een wijf die mijn familie zei te kennen

waardeloos

Review over Badoo

Ronduit waardeloos ook al is het gratis. In het echte leven zijn er genoeg leuke vrouwen die voor mij vallen maar op badoo reageren leuke vrouwen niet of je moet zogenaamd je account ' veriferen' dwz je telefoonnummer of facebookaccount invullen om met hen in contact te komen. Wat er overblijft zijn lelijke, borderliner, labiele vrouwen waar je liever niet je tijd in wil steken.

Waar ik mij ook aan erger zijn de vele mannen die mijn profiel bezoeken of berichtjes sturen met ' leuke vent' terwijl ik geen homo ben en daar ook niet op zit te wachten.

Zit te denken om mij weer af te melden voor deze bagger.

Sterke punten
site zelf is wel netjes en makkelijk in gebruik

Zwakke punten
te veel homo's die je ongevraagd stalken
voor leuke vrouwen moet je zogenaamd je profiel veriferen, dwz dat badoo dan je telefoonnummer of facebookaccount opslaat met alle gevolgen van dien
te veel vrouwen die niet helemaal in orde lijken te zijn..


samenvattend: zeer minimieme kans dat je via deze site aan een leuke stabiele vrouw kunt komen.

rare types

Review over Knuz

Ik heb niet zo'n hoge pet op van Knuz. Lijkt wel een broedplaats voor wanhopige, labiele, ongelukkige probleem mensen. Ik ben een knappe kerel met een dikke bankrekening en heb het goed voor elkaar. Heb een vrouw veel te bieden en neem niet zomaar genoegen met de eerste beste. In die periode heb ik welgeteld 1 date via deze site kunnen regelen die mij veel problemen heeft opgeleverd. De vrouw in kwestie heeft mij benaderd, ik heb wel honderden vrouwen benaderd en zelden iets terugkregen.

De 1e date bleek een gescheiden bijstandsmoeder van 3 kinderen te zijn (ik wist niet dat ze kinderen had, las dat ook niet in haar profiel). Al tijdens onze date kwam ze met het verhaal dat haar ex in de bak zat vanwege poging tot doodslag, had ze last van borderline en slikte daar medicijnen voor, 1 kind van haar was gehandicapt. Ondanks haar redelijke mooie verschijning stonk ze een beetje uit haar bakkes en had ze een groot litteken op haar pols (een snijwondt?). Toch tijdens deze date aardig wat drankjes samen gedronken (die ik moest betalen?) en uiteindelijk bij haar thuis in bed belandt. Haar huis was een armoedige zooi en er lag kattepoep in de hal. De seks was matig en de volgende dag stond opeens haar jongste zoon bij ons aan bed? Ik heb mijn spullen gepakt en ben weggegaan.

Maar nu komt het: belt die vrouw mij na een paar maanden op dat ze zwanger is en dat ik haar elke maand geld moet sturen. Ik heb het 100% veilig gedaan met deze dame. Inmiddels alle contacten verbroken met haar en mijn profiel opgeheven van Knuz. Als dit de resultaten van online dating is, dan pas ik! Ik had hier grote problemen door kunnen krijgen.

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
labiele probleem vrouwen die je financieel willen plukken als ze de kans daarvoor krijgen

reacties:

Review: drukke site,

Niemand zegt wat, omdat je er tegenwoordig voor moet betalen. Gratis chatten is bijna onmogelijk geworden.