waardeloos

Ronduit waardeloos ook al is het gratis. In het echte leven zijn er genoeg leuke vrouwen die voor mij vallen maar op badoo reageren leuke vrouwen niet of je moet zogenaamd je account ' veriferen' dwz je telefoonnummer of facebookaccount invullen om met hen in contact te komen. Wat er overblijft zijn lelijke, borderliner, labiele vrouwen waar je liever niet je tijd in wil steken.

Waar ik mij ook aan erger zijn de vele mannen die mijn profiel bezoeken of berichtjes sturen met ' leuke vent' terwijl ik geen homo ben en daar ook niet op zit te wachten.

Zit te denken om mij weer af te melden voor deze bagger.

Sterke punten
site zelf is wel netjes en makkelijk in gebruik

Zwakke punten
te veel homo's die je ongevraagd stalken
voor leuke vrouwen moet je zogenaamd je profiel veriferen, dwz dat badoo dan je telefoonnummer of facebookaccount opslaat met alle gevolgen van dien
te veel vrouwen die niet helemaal in orde lijken te zijn..


samenvattend: zeer minimieme kans dat je via deze site aan een leuke stabiele vrouw kunt komen.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

8 reacties

Als je genoeg vrouwen ontmoet wat doe je hier dan? Ik heb genoeg van sukkels die grof worden omdat je geen interesse hebt.. Helaas maar gelukkig kom je genoeg tegen toch!?

En waarom wil je je niet verifieren? Omdat je thuis een vriendin hebt zitten die er niets van af mag weten? Zo ja dan vraag ik mij af of je zelf wel stabiel bent. En anders kun je dit bericht als niet verzonden beschouwen.

Ik sluit mij helemaal aan bij de reactie van man82, ik heb me mijn account dus wel geverifieerd maar ik kan je vertellen dat dat weinig uitmaakt, je zult merken dat er niets veranderd. Het flirten is mij niet onbekend als ik op straat loop is er regelmatig leuk oog contact, en dan log je je in op badoo en dan ben je bij de meeste geen woord waardig, en inderdaad de gene die wel wat zeggen daar mankeerde 9 van 10 iets mee. Ik heb een x aan iemand mijn nummer gegeven omdat ik dacht dat er een klik was, die psycho beld mij 40 per dag en hangt meteen op.. Ik geef m'n nr niet zo snel maar op een gegeven moment wil je toch de volgende stap nemen.. Ik denk dat heel veel mannen de zelfde ervaringen hebben op badoo, ik heb nu voor de tweede keer nu een account gemaakt en ik zie dat veel vrouwen na al die tijd er nog steeds op badoo staan.. Vreemd.

vreemde site badoo,ik had al 2 keer een melding gehad dat een vrouw me wilde ontmoeten,en ik nam de eerste stap om een bericht te sturen(chat bericht)en ze gaven wel antwoord maar er bleek nergens uit dat ze je willen ontmoeten,het enige wat men kan doen is om de personen te zien die je willen ontmoeten,is superkrachten nemen(geldklopperij)of ze vinden bij het kennis makingsspel,en ja idd er zitten vreemde vrouwen op maar ook mannen,veel vrouwen presenteren zich heel goedkoop en zo uitdagend mogelijk,dat zijn voor mij geen fatsoenlijke vrouwen,ik wacht het nog even af,en daarna snel weg daar,wat een zooitje ongeregeld daar,de slechte verpesten het voor de goede personen

wat mij wel erg op valt is dat er zowel vrouwen als mannen gefixeerd zijn op hoeveel geld je hebt wat je bezit,en je uiterlijk,ze willen een man met een auto etc etc,dit was altijd al wel zo maar wordt steeds erger,de liefde draait in de eerste instantie om die klik en het karakter de rest en bijzaak,het zoeken of vinden van die ene persoon is een speld in een hooiberg !!!

Badoo is een gekke site, heb een date gehad met een man wat leuk leek.
Helaas had ik met iemand te maken die een psychische stoornis had. Ik lees vaak dat er verknipte vrouwen op Badoo zitten maar blijkbaar zitten er evenveel verknipte mannen op deze site. Grappig is dat ik zeker niet onaantrekkelijk ben maar dat mijn foto's keihard afgekraakt werden door niet al te aantrekkelijke mannen. Na mijn horror ervaring heb ik het wel gehad met Badoo. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie kun je beter iemand in het echte leven proberen te vinden, Badoo is geen optie.

LET OP! Badoo heeft constant data lekken van je gegevens dus al je gegevens liggen op straat en worden door verkocht door criminelen. Dit kan je via verschillende websites nachecken. Heb hier al meerdere meldingen van gehad.

Mijn account was ineens geblokkeerd vanwege commerciële doeleinden (?) en kan ik dus niet zelf verwijderen.
Ze weigeren ook mijn account en persoonsgegevens te verwijderen uit hun systeem na meerdere verzoeken van mij. Ze willen eerst een kopie van mijn legitimatie ontvangen (lol). Wil mijn account verwijderen om te voorkomen dat er fraude wordt gepleegd door criminelen met mijn gegevens en om dat verzoek te voldoen willen ze nog even extra meer gevoelige gegevens ontvangen 😂. Komt identiteitsfraude er strax ook nog even bij 👍🏼.

Waardeloos bedrijf! Geen account aanmaken! Want je privé gegevens worden doorverkocht!

Badoo is ronduit waardeloos.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden