Betaalsite

Nieuwe update over Badoo

Om met leuke dames in contact te komen, moet je tegenwoordig betalen op Badoo. Zodra je op chatten drukt, verschijnt er een betaalmuur waarin badoo vraagt om je creditcardgegevens. Kortom, de site is niet echt gratis meer. Ik weiger om echter te betalen voor een chat, omdat de meeste vrouwen vrijwel niks terugzeggen, of alleen hoi alles goed en dan stopt het meestal. Gratis chatten is vaak al een ramp om een gesprek aan te knopen of gaande te houden met de dames van badoo. Waarom dan in vredesnaam voor die frustratie gaan betalen.

Omdat ik van plan ben af te reizen naar Zuid-Amerika, heb ik mijn locatie op Badoo veranderd naar het land van keuze, maar het is vrijwel onmogelijk om met leuke dames in contact te komen. Dan heb ik het niet eens over de toppers/modellen (de 9 en 10'en, maar vrolijke en verzorgde uitziende meiden (7's) Zodra ik met hen wil chatten moet ik ervoor betalen van Badoo. Badoo gunt mij enkel een gratis chat met de zeer matige of lelijke vrouwen. Maar ik steek daar geen energie in, dus ik vrees dat ik deze site toch echt gedag ga zeggen. Als je toch wilt betalen voor een datingsite, en zeker internationaal, zijn er veel betere alternatieven!

Op die manier heeft badoo zich in vrijwel één jaar ontpopt van een relatief gratis (dating/vrienden) site naar een volledige betaalsite en dat is teleurstellend, want betalen voor deze zooi is het niet waard. Zodra je inlogt op de site, word je gebombardeerd om credits of superkrachten te kopen. Ik denk dat badoo met deze wijzging veel leden uiteindelijk kwijt gaat raken. Zowel mannen als vrouwen.

Sterke punten
Helemaal niks meer na mijn herziening

Zwakke punten
1 grote betaalsite geworden

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

5 reacties

Het begin van het einde van Badoo.

De ene vrouw kan ik wel een bericht sturen, de ander niet. Dan krijg ik ook zo'n betaal pop-up in beeld.
Met matches kun je zowiezo chatten. Maar ja, voordat je daadwerkelijk ook maar 1 match hebt...

Matches moet je met een flinke korrel zout nemen.

Na 2 maanden niets ineens 2 matches op 1 dag een paar dagen geleden.
Beide dames een net berichtje gestuurd met de vraag of ze zin hadden om te chatten en elkaar een beetje te leren kennen.
Eentje heeft het gelezen en mijn profiel bezocht. Geen reactie terug. De ander heeft mijn berichtje niet gelezen. Beide dames zijn wel meerdere keren per dag online.
Dit is Badoo kort samengevat: 1 match per maand, geen antwoord terug.

pas op ze kunnen je nu zelfs bij badoo betaalde abonementen aansmeren wat je zelf niet doet maar een ander voor je en jij mag voor de kosten opdraaaien dit is mij dus gebeurd ben nu ook aan het kijken welke stappen ik hier tegen kan nemen omdat tegen te gaan.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden