Liegen

Een paar x op RP gestaan en alleen de ervaring dat vrijwel alle mannen liegen over hun leeftijd. In hun profiel staat dan: sorry, foutje, kon het niet meer veranderen. Dat je niet kan veranderen staat toch duidelijk naast het vakje waar je leeftijd staat. En aangezien die mannen allemaal dat zelfde zinnetje hebben, pikken ze ook nog elkaars tekst. Hoe creatief! Waarom niet gewoon eerlijk melden dat je jonger hebt ingevuld ivm de zoekmachine? denken jullie echt dat de vrouwen geloven dat jullie allemaal een 'foutje' maken? Sjesus, wat triest. Ook heb ik een behoorlijke tekst in mijn profiel. Wat dat al voor opmerkingen gegeven heeft. Zonde van hun energie. Ik doe dat bewust, zodat jullie al kunnen filteren en in eider geval een beetje kunnen weten wie en hoe ik ben. Ikzelf wordt niet wijs van profielen waarin staat: 'volgt' en 'vertel ik later'. Als ik
dan alleen op een foto moet afgaan en 4 mailtjes verder ben.....zonde van mijn tijd. Ik ben op zoek naar een relatie....niet naar penvrienden.

Sterke punten
Duidelijke, makkelijke site, veel mogelijkheden als je full member bent.

Zwakke punten
Veel dezelfde koppen en veel gefrustreerde mannen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

1 reactie

Een leuke of aantrekkelijk vrouw heeft zo,n site NIET nodig.die vindt ook zo een man tenminste.als zij zich daar de moeite voor wilt doen.?

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden