Rommel

Ik ben hier nu aantal maanden betalend lid en heb er enorm spijt van.
Ik word veel lastig gevallen door vervelende figuren, ik heb de beheerders van relatieplanet al meerdere malen geattendeerd op deze nare personen.
Beetje jammer dat er helemaal niks aan gedaan word.
Het bewijst mij alleen maar dat relatieplanet ook gewoon op je geld uit is anders zouden ze zonder blikken of blozen de profielen van deze mensen verwijderen.

Sterke punten
Pff

Zwakke punten
Zie mijn verslag

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

was maar naar onze site gekomen wij zijn hier vertrokken teveel negatieve mensen begrijpelijk wel. Wij hebben onze site hier daardoor verwijderd. Hebben een fatsoenlijk site en om alle klachten hier op de site zijn we gestart met een fatoenlijke site. En geven wel gehoor aan leden. Jammer dat iedereen door tv reclames en radio naamsbekendheid rent naar de dure site's die slechte service bieden! Inderdaad niets geven om hun leden! Krijg nog steeds de reviews binnen. Van deze site, kosten me een fortuin hier adverteren en trok de verkeerde aan. Test mensen. Wij bewijzen het tegendeel van slechte sites wat de meeste helaas zijn, zonde dat de mensen al betaald hebben eraf zijn en afgeknapt zijn. Bij ons is misdragen geen optie. Zonde weer van je geld. Hadden we de power van rp of lexa dan stonden de meeste op onze site alleen al voor het bedrag en de service! Zonde..maar wij trokken ons hier terug dit is helaas de site voor sites zoals rp en vele andere slechte datingsites. ze deugen niet. maar mensen gaan eerst achter de grote kudde aan en geloven daarna niet meer in wat wel goed is. Dat is de fout die mensen maken..de grote volgen..tv geloven..en zo worden ze machiger en doen niets meer voor hun klanten...tja terwijl het goedkoop en beter had kunnen zijn. succes in de toekomst!

misschien moet je Tjeerd Korenstra (diercteur RP) waarvan zon mooi artikel hier staat eens mailen. Die spreekt namelijk uit dat er alles aan gedaan wordt, maar mijn ervaring is ook dat je enkel en alleen tegenwerking krijgt, terwijl ik ze alle aanwijzingen heb overhandigd. Ze kunnen daar niet omheen, maar doen het wel. Je ontmoet een en al arrogantie en ontwijkende antwoorden. Kortom ze doen er niets aan. Zelfs profielen met emailadres, en telnrs erin zijn tegenwoordig mogelijk. Een zichzelf serieus nemende relatiesite zou dat niet tolereren. Ook hier lees je hoeveel vrouwen het gevoel hebben gehad door eenzelfde man met verschillende profielen benaderd te zijn. Zo ik ook en daarmee zijn er heel wat balletjes gaan rollen. Ik noem geen namen, maar zou het zo kunnen doen, immers wanneer iets op waarheid berust en er een algehele waarschuwing vanuit gaat, is er geen sprake van smaad. Mannen als je enige trots hebt, wegwezen van die site. Al dat rest heeft een groot probleem.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden