Zonde van je tijd heren

Zonde van je tijd heren

Beste (wanhopige) mannen van Nederland. Ik begrijp de klachten niet zo. De oplossing is namelijk zoo simpel en leuker! Allereerst de volgende wetenswaardigheden:

Een naakte feit blijft dat een echte leuke stabiele vrouw allang voorzien is van een partner. Echt waar, leuke mensen vind je niet op datingssites die regelen het in het dagelijks leven wel. Wat mij keer op keer opvalt op dit soort sites dat het barst van de volgende categorieën vrouwen: lelijk, middelmatig, rugzakje, een vlekje, geestelijk niet in orde, ijskoninginnen, over het paar getilde types met 1001 eisen, narcistische vrouwen en ook de mooie types op deze sites zijn wellicht mooi van buiten maar lelijk van binnen. Anders namen ze wel het fatsoen om iets te laten horen (ook als je afgewezen wordt) zegt toch genoeg?

Een leuke stabiele vrolijke vrouw zul je niet op een site of in een kroeg treffen. Nee, die vind je in de supermarkt, tijdens een mooie reis, op je werk, in de trein of op het terras.

Maar nu de oplossing voor al dit leed:

Waarom je zuurverdiende geld steken in dit soort kansloze geldklopperij sites met verwende over het paard getilde boerentrienen ipv het kopen van een ticket naar Mexico-Stad,, Lima of het Colombiaanse Bogota?

Aan de overkant van de grote plas wachten horden goedopgeleide zelfstandige Zuid-Amerikaanse vrouwen die je met open armen ontvangen. Veel van die modelletjes doen niet eens zo moeilijk over je leeftijd, zolang je maar je leven op orde hebt (geld, baan en een doel). Nederlandse mannen hebben een hoge marktwaarde bij latina's al is het maar om het feit dat hun eigen mannen drinken, om het leven vreemdgaan en hun vrouwen slaan.

Veel van die vrouwen dromen van een betrouwbare lieve Nederlandse man die de zaakjes op orde heeft. Bijkomstig voordeel is dat het ook cultureel goed klikt tussen bijvoorbeeld een Nederlandse man en een Mexicaanse of Colombiaanse vrouw en, mocht je een kinderwens hebben, je ook nog eens hele mooie kinderen krijgt. Het is werkelijk waar 'goed vertoeven' daar.

Waarom hier de deksel op je neus krijgen van een verwaande truus terwijl je, als je een beetje moeite doet, zo met een prachtig en verzorgd modelletje aan je zijde kunt lopen? Echt heren, laat deze Nederlandse rotzooi voor was het is en boek een ticket naar Zuid-Amerika. En nee je bent niet kansloos! Het zal je verbazen hoe zelfstandig en gebekt die vrouwen zijn daar.

Kansloos ben je als je een ongeschoold plattelandsmeisje uit de Philipijnen of Thailand haalt omdat je niks beters kunt krijgen. Een beetje normale man met baan kan wel een leuke normale latina vinden. Succes!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

7 reacties

En min of meer aantrekkelijke vrouw die ook niet te veeleisend is,heeft op de gewone markt kans genoeg en heeft geen datingsite nodig.Laat staan ervoor te betalen.Dit is ook de reden van de (totaal)scheve man vrouw verhouding op datingsites.

Er zullen best wel normale vrouwen met normale eisen zijn die zich op datingsites inschrijven. Maar die zullen denk ik binnen een paar maanden een leuke man gevonden hebben en van de datingsite afgaan of niet meer aktief zijn. Als vrouwen langer dan een 1 jaar op een datingsite zitten dan zijn het probleemgevallen beschreven zoals in deze review.

Ik blijf er toch bij dat vrouwen, vooral uit Oost-Europa, een bijbedoeling hebben als ze met een veel oudere man in zee gaan. De goede niet te na gesproken, die zullen er ook zijn. Je moet met buitenlandse vrouwen goed uitkijken en zeker niet via een buitenlandse datingsite werken, dit is enkel geldklopperij. Er is er een waar de vrouwen bijna allemaal gestudeerd zouden hebben. Allemaal fake.

Het is jammer dat ik in het dagelijks leven alleen maar vrouwen tegenkom die al voorzien zijn of mijn interesse niet hebben. In het uitgaansleven zie ik enkel stelletjes, groepjes of veel te jonge vrouwen. Op verenigingen zijn ook alle vrouwen al voorzien. Ik dacht via een datingsite mijn horizon te verbreden. Helaas geen enkel positief resultaat. Zo vergaat het heel veel mannen, dus zonde van het geld.

Zowel bij de voor- als tegenstanders worden steeds dezelfde teksten gekopieerd en geplakt. :-)

Ik ben het met deze reviewschrijver eens. Je kan veel beter naar het buitenland gaan. Daar zijn nog wel fatsoenlijke vrouwen. Hier op deze sites is het gewoon kansloos en zonde van je geld en tijd.
Een vrouw uit het buitenland halen is echter niet eenvoudig

Ik kan ook vrouwen uit het buitenland krijgen maar dan zit je met de volgende problemen.
1 verblijfsvergunning.
2 Cursus Nederlands
3 Inburgeringscursus.
4 Financieel garant staan.
5 Eventueel werkgarantie
6 Eventueel bijscholing als diploma niet geldig is.
7 Passen jullie bijelkaar?
8 Doet ze het voor een verblijfsvergunning en gaat ze daarna van je scheiden?
9 Als ze geen werk kan vinden kun je haar wel onderhouden?
10 Heeft ze kinderen en moet je die ook onderhouden?
11 Moet je haar familie in het buitenland ook onderhouden?
12 Als ze kinderen heeft accepteren jullie elkaar wederzijds?
13 Als ze kinderen heeft is je woning groot genoeg?
14 Moeten de kinderen ook een taal en inburgeringscursus doen?

Ben ik nog wat vergeten?
Ik zie er in ieder geval vanaf.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden