Geschrokken

Ik ben echt geschrokken, toen ik al die negatieve reviews las over RP. De ergste is wel van Thomas, man, 32 jaar. Hij ziet ons (mooie) vrouwen als verknipt. Nou ja! Mooi is een smaakkwestie. Ik durf nu niet eens meer de site op. Stel, ene "Thomas" vindt mij leuk, en denkt meteen, zij mankeert iets. "Te mooi om waar te zijn". Bedankt Thomas, voor je mening. Durf je nog wel mooie vrouwen aan te spreken, of ben jij nu ook iemand, die "beschadigd" is??? Wellicht aan gedacht, dat het evt. aan je eigen gedrag lag/ligt, wat je in die vrouwen naar boven haalt? Ik vond het bizaar, dat je meteen zo veel over de dames te weten kreeg. Dat is erg veel info op een eerste date?! ..en dan nog hup uit hun kleding op zo'n eerste afspraak!
Sterkte, en veel geluk in de toekomst... ;)

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

Als je echt last hebt van een stalker of er iets staat in een profiel dat niet volgens de regels is. Dan doet rp er echt wel iets aan. Het moet alleen wel aanwijsbaar en controleerbaar zijn.
Al het andere moet je gewoon zelf alert op zijn en blokkeren.
Van dubbele profielen wordt er altijd minstens eentje verwijderd. Ook bewaren zij soms nog oude informatie of houden het vast. Zo zijn foto's nog steeds gekoppeld aan mail etc. Vind ik prima op zich. Dan kan je dat gebruiken om geblokkeerde accounts te vergelijken als die toch weer nieuwe openen en je opnieuw benaderen.

m/v zijn op die site even gek. soms zitten er wel een paar normale matches tussen. is net in de kroeg. daar ga je ook niet zitten wachten totdat er iemand langs komt en je zijn telefoonnummer geeft.

of zijn mailadres.....
in een kroeg moet je dan als m/v ook maar afwachten of je een reactie krijgt.
wie weet heeft die ene mooie vrouwen of al die mooie vrouwen die in die kroeg zitten wel een postzak vol ontvangen. ;-) :-D

is iets wat ze kunnen uitproberen. kijken hoe die vrouwen reageren op het moment dat ze hun visitekaartje afgeven ;-)

maar... zonder bij rp te werken

de instellingen zijn aangepast en als mooie vrouw kan je wel ervoor zorgen dat je niet meer in de zoekresultaten voorkomt. kan je je beperken tot degenen aan wie je zelf een bericht hebt gestuurd of de profielen die je bekeken hebt

voor de rest gebruik ik het niet meer. de reacties als je wel zichtbaar bent matchen namelijk bijna nooit. profielen zijn zo summier dat je nog niet weet of je wel een match bent.

maar ik ben vooral meer interesse voor een leuk contact om mee te beginnen. het lijkt meer alsof de meesten daar alleen maar seks willen en de rest willen overslaan

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden