Advies

Als je als man in het gewone leven al moeite hebt om een vriendin te vinden, misschien omdat je bepaalde communicatieve eigenschappen mist en bepaalde technieken niet goed beheerst, probeer het dan niet op een datingsite. Mocht het je lukken een date te krijgen heb je hierbij hele goede communicatieve eigenschappen nodig, als je te serieus en te eerlijk bent brand je af. Als je in het gewone leven bij de vrouwen niet opvalt, doe je dat op een datingsite ook niet. Voor de gemiddelde man levert een datingsite enkel maar veel teleurstellingen op en je bent nog een hoop geld kwijt ook. Europese vrouwen zijn zeer kritisch, willen enkel het beste van het beste en doen geen concessies. Mannen zijn veel eerder geneigd concessies te doen. Binnen een relatie kan je ook zien dat een vrouw altijd zal proberen haar zin door te drijven. Lukt het haar niet linksom, dan probeert ze het rechtsom. Mannen zullen op een gegeven moment ze haar zin geven om van het gezeur af te zijn. Een man moet dit, een man moet zo, maar een vrouw moet niets.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Wat trouwens ook zo 'frustrerend' werkt is het feit dat er vanuit de vrouwen 'zoveel' moeite genomen wordt om uberhaupt terug te reageren.
Het is net als een sollicitatie, irritant wanneer je er niets meer van hoort.
Komop dames hoe moeilijk of hoeveel werk zal het nou zijn om even persoonlijk te zeggen waarom je iemand afwijst???
Helemaal niks laten horen of zo'n standaard berichtje kan iedereen...maar daarmee raak jezelf ook niet aan de man.
Niet geheel onlogisch dus dat ze zelf ook op een datingpagina staan.

Hoi Johan

Wat je geschreven hebt ben ik met je eens wat betreft de vrouwen in het algemeen , niet dat ik een negatief beeld ben over vrouwen , Maar wat je schrijft is heel herkenbaar , ik heb op twee jaar op diverse ( betaalde en gratis ) dating sites gestaan , en hiervan heb ik wel een indruk gekregen , hoe mannen en vrouwen met elkaar omgaan hier , mijn laatste relatie duurde vijf maanden , maar die was te gecompliceerd om door te gaan , ik moest in dit geval te veel rekening houden dat zij ongeveer nog zo'n acht mannen in haar leven had die zij nodig had voor een vriendschappelijke basis Ik ben inmiddels helemaal gestopt met dating sites , In mijn beleving werkt het niet , niet alleen door de site maar ben tot de conclusie gekomen dat alleen dan de enigste oplossing is , maar je weet waar je aan toe bent

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden