RelatiePlanet Review - Rondgekeken

RelatiePlanet - Rondgekeken

15

Review:
Ik heb maar weer eens op RP rondgekeken. Ook hier weer hetzelfde. De dames willen geen (wat) oudere man met als vaak genoemde reden "Het oog wil ook wat" Dames, zou het misschien zo kunnen zijn dat een man om dezelfde reden geen oudere vrouw wil? Als je allebei jonger wilt krijg je echt geen match. Alleen als een man zeer wanhopig is of als hij er een speciale en verborgen bedoeling mee heeft zal hij een oudere vrouw aanschrijven.

15 Reacties

Datum: 12 mei 2013 - 11:47

Geschreven door: Dirk

Dus Adam Curry was wanhopig toen hij met Patricia Paay omging.

Datum: 12 mei 2013 - 11:51

Geschreven door: Johan

Nee, ze was gewoon een mooie goed geconserveerde meid, nog steeds trouwens. Uitzonderingen bevestigen de regel

Datum: 13 mei 2013 - 0:29

Geschreven door:

hoe ouder hoe gekker.
geen drinkers
geen rokers
eigen regio
normaal uiterlijk
niente niks nada blijf er over

Datum: 13 mei 2013 - 0:36

Geschreven door:

manne die stoppen bij het willen van een vrouw as ze ouder is dan 45
maar zelf ouder zijn dan 50. alleen hun foto blijve jong
waarom willen die dat de vrouw jong blijft en zelf zien ze niet dat ze gewoon met hun leeftijd mee moeten gaan.
dan accepteren ze hun eigen leeftijd toch ook niet.
jonge vrouwen voelen doodongelukkig met een oudere man die over hen wil bazen
Patricia Paay is apart maar heeft ook qua persoon wat te bieden. Meer dan de meeste mannen na hun 50

Datum: 13 mei 2013 - 6:24

Geschreven door: Johan

Wat ik met mijn topic bedoel is dat de meerderheid van de vrouwen in de 40 en 50 die op een datingsite staat ingeschreven een10 tot 20 jaar jongere man wil. Als je als man die ook maar maar één jaar ouder is dan die vrouw een e-mail schrijft is ze boos.

Datum: 13 mei 2013 - 6:47

Geschreven door: Johan

Deze vrouwen zijn alleen maar uit op een veel jongere man. Ze zijn allemaal geen Patricia Paay. Ze vinden het raar dat ze in handen kunnen vallen van een veel jongere getrouwde man die maar op één ding uit is. Eigen schuld, dikke bult.

Datum: 13 mei 2013 - 7:22

Geschreven door: Johan

Je zou kunnen zeggen dat deze vrouwen lijden aan een midlifecrisis.
Ben ik nog wel aantrekkelijk voor een jonge man?

Datum: 14 mei 2013 - 0:05

Geschreven door:

m/v zijn dus gelijk
ik zie weinig interessants staan daar
maar na korte tijd kan je een profiel wel inschatten op wat ze zoeken
je vergeet de echtparen die goedkoper en meer privé willen dan bij een parenclub. die zijn wat relaxter in het zoeken. alleen als het er goed uitziet dan willen ze en reageren ze. is een andere manier van zoeken en ook een ander slag volk.
van rp kan je niet verwachten dat ze elk lid controleren. ze leveren een dienst waarmee het mogelijk is een date te zoeken. is van eenzelfde kwaliteit als adverteren in de krant. voor boeren is het succesvol. wordt ook anders aangepakt. zijn er maar 10 per jaar.
hoewel er voor de MAADGEN NIEUWE HOOP IS. :)

Datum: 14 mei 2013 - 0:07

Geschreven door:

MAADGEN moet zijn maagden
op RTL is er zo'n programma. kan (of kon) je ej voor aanmelden. ;-)

Datum: 14 mei 2013 - 3:09

Geschreven door: Johan

Ongetwijfeld zullen er ook mannen zijn die enkel voor een10 tot 20 jaar jongere vrouw gaan, maar welk percentage dat is weet ik niet. Dat zou een vrouw me kunnen vertellen die minstens 200 profielen van mannen heeft gelezen.

Datum: 14 mei 2013 - 3:32

Geschreven door: Johan

Ik heb zelf zeer uitgebreid gezocht, ook op andere datingsites. Als ik een inschatting zou moeten maken zou ik zeggen dat minstens 75% van de ingeschreven vrouwen een veel jongere man zoekt.

Datum: 14 mei 2013 - 16:55

Geschreven door: Bert

Een man wil graag een jongere vrouw... Er zijn studie geweest waarom dat zo is. een vrouw is socialer en actiever vooral als ze jong is, wat voor de man beter is omdat hij dan meer doet.
Wat gezonder is voor de man waardoor die langer leeft.

Een vrouw kiest graag voor een oudere man omdat hij meer zelfvertrouwen heeft
meer charisma uitstraalt en wijzer is,
Wat voor de vrouw een paar belangrijke punten zijn.

Wat in beide gevallen intuïtie is en altijd zo is geweest.

En als de vrouwen hier op deze dating sites voor het meeste gedeelte uit zijn op jongere mannen duit dat alleen maar uit dat ze willen weten hoe ze nog in de markt liggen.
en/of willen graag een sexueele ervaring met je.
Wat niet verkeerd is maar.. dames zeg dan niet dat mannen maar aan 1 ding denken.

Maar ja de vrouwen hebben het voor het zeggen de verhouding klopt niet in de internet wereld.

Ik ben eigenlijk vergeten waar dit topic overging :P








Datum: 15 mei 2013 - 6:54

Geschreven door: johan

Vrouwen die een relatie aangaan met een veel oudere man zijn er niet zoveel.
Als dit voorkomt is het vaak een leidinggevende van haar werk.

Datum: 23 mei 2013 - 23:01

Geschreven door:

Nee hoor, Eva Jinek ging voor de roem en de informatie.
De voormalige redactrice van het feministische blad Opzij! had er wel een leuke verklaring voor.
Het zijn vooral journalistes en die domme oudere mannen voelen zich gevleid door die aandacht. En die jonge ambitieuze journaliste wil wel meer weten en leren van zo'n advocaat, politicus of andere man die toch wel al veel meer gezien heeft van de wereld. Of gewoon de sleutel is tot diverse etentjes, bijeenkomsten en andere poorten naar een groter netwerk en invloedrijke personen. Is heel handig voor haar carrière. En nog ongeveer 2 jaar is het nieuwe er af. Dan weet ze het wel of heeft ze het wel gezien. Is ze ook nog steeds aantrekkelijk voor een wat serieuze relatie met een man van haar eigen leeftijd. Die zijn er dan ook wat meer. Want ook de mannen maken carrière.

Heeft ze nog tijd genoeg om haar idealen te verwezenlijken, denkt ze.
Ja, en voor sommige mannen is zo'n lekker jong wijf niet te versmaden.
Die denken echt dat ze het gemaakt hebben en dat ze dus alles kunnen maken.
Niet dus, want zo'n "o la, o la" geval uit Frankrijk die met dat kamermeisje in Amerika ....
Zoek even op dat gesprek van omroep Max waar ze op bezoek was. Was wel interessant zo'n oudere vrouw met kennis van dat wereldje en van mannen uit meerdere tijden. Nee, niks haat, nijd en jaloezie. Is leuk hoe ze dat verteld en hoe ze dat soort relaties uitlegt.
Ze heet trouwens Ciska Dresselhuijs. Die frons in haar hoofd is alleen maar lelijk. Haar horen praten is gewoon normaal begrijpelijke taal.

Datum: 24 mei 2013 - 6:15

Geschreven door: Johan

Ik denk dat je aan bekende VIP's geen voorbeeld kunt nemen omdat ze niet representatief zijn voor de gemiddelde mens. Ik denk dat het vrouwen met een veel oudere man meer gaat om dingen als wijzer, meer levenservaring en rustiger. Een soort vaderfiguur die ze in het leven leiding geeft, adviseert en ze een beschermd gevoel geeft. Een oudere man geeft haar vaak ook meer aandacht. Mannen van haar eigen leeftijd zijn meer bezig met hun carrière.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review