Reviews van deze auteur

Hmmm

Review over Lexa

Bevestigd is kennelijk dat de mensen niet al te vrolijk worden van deze megasite en dan lees je in eens tussen al die berichten een zeer positief of zeer tegenstrijdig bericht. Zoals iemand anders al vermoed, iemand van lexa zelf die ook een review plaatst?

Het is wel opmerkelijk dat sites als lexa negatief uit de bus komen, terwijl je zou verwachten van zulke prof mega sites iets te kunnen verwachten.
Maar ja zoals al bevestigd zijn de NL dames op dit soort megasites alleen geinteresseerd in de foute mannen omdat de lieve normale man niet spannend genoeg is of leuk is. Of de enkele man die lijkt kwa geld en uiterlijk op een filmster. De meeste NL dames op dit soort megasites willen kennelijk of zon filmsterachtig persoon of een foute man.
Kennelijk is het dus duidelijk wat foute mannen willen en wat de dames willen. Toch?
Er is dus kennelijk een duidelijke link tussen de foute man en de NL dame (en die enkele filmsterren / kijk naar bankrekening en uiterlijk).

Heren misschien een tip, een site met gemeenschappelijke interesses (hobbies) heb daar zelf ook een vrouwelijk contact aan overgehouden of een gratis datingsite heb je in ieder geval niet je geld te verliezen.

Ik persoonlijk raad dit soort sites niet aan voor de gewone en of lieve en of goedbedoelende mannen

Dit is mijn persoonlijke mening en een gezond denkende conclusie ook mede door eigen ervaringen door de jaren heen.

reacties: