RelatiePlanet Review - Waarom?

RelatiePlanet - Waarom?

3

Review:
Waarom staan er zoveel meer mannen dan vrouwen op datingsites, zelfs als we alle Players en vreemdgangers weglaten? Hebben de vrouwen het te druk met hun baan, huis en kinderen ? Vrouwen beweren vaak dat ze het om het gedrag en karakter van een man gaat en als de man er een beetje goed uitziet is dat mooi meegenomen. Het tegendeel is waar. Vrouwen kijken net als een man eerst naar het uiterlijk. Lijkt de man niet op een fotomodel of mooie acteur dan wordt er boos en geïrriteerd de andere kant uit gekeken of op internet de webpagina weggeklikt of de foto weggeswijpt. Waarom moet de man mooier, jonger en rijker zijn dan hun ex waar ze vroeger toch verliefd op zijn geworden?
Vrouwen van rond de leeftijd van mijn ex die net zo mooi of zelfs mooier zijn heb ik op een datingsite niet gevonden, of het waren golddigers die op de prins op het witte paard zaten te wachten of op een hoofdprijs waar bij die man ze een rijk en onbezorgd leventje konden leiden. Wat is er mis met een best aantrekkelijke,niet zo stoere, man met een normale BMI en een modaal inkomen? Vrouwen op een datingsite met een normale BMI zijn zeldzaam of jong of vooral fake.

3 Reacties

Datum: 8 oktober 2020 - 17:12

Geschreven door: Dirk

Die vrouwen blijven eeuwig zoeken, totdat ze hoogbejaard en dement zijn geworden.

Datum: 8 oktober 2020 - 18:34

Geschreven door: MGTOW

Waarom moet de man telkens zoveel beter zijn?
Google eens op hypergamie.....

Vrouwen, en zeker die met een goed voorkomen, worden in het dagelijks leven al bejaagd en/of hebben ' male orbiters' om hun heen. Oftewel geen noodzaak om in te schrijven op een datingsite en helemaal niet om er geld te spenderen. Op relatieplanet kunnen gratis leden niet reageren op de berichten van betalende leden.

Datum: 8 oktober 2020 - 20:39

Geschreven door: Urbenis

En een gemiddelde vrouw wil ook niet cataloog staan op een datingsite.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review