RelatiePlanet Review - Tevreden

RelatiePlanet - Tevreden

13

Review:
Ik zie veel zure reacties over RelatiePlanet hier maar die zijn naar mijn mening niet terecht. Ik krijg de indruk dat deze zure reacties vooral zijn ingegeven door slechte ervaringen met daten in het algemeen. RP is een fatsoenlijke site met echte mensen. Ik heb regelmatig serieuze dates gehad. En dat er er vrouwen op zitten die een waslijst aan eisen hebben is natuurlijk niet de schuld van RP. Ik vind dat RP een goede service biedt voor wat je er voor betaald.

Sterke punten:
- Uitgebreide zoekmogelijkheden (afstand, religie, opleidingsniveau, uiterlijk, etc.)
- Duidelijke foto's (meestal)
- Schappelijke prijs

Zwakke punten:
- Automatische verlenging (ook geen berichtje dat je abonnement afloopt) - maar deze praktijk schijnt normaal te zijn in deze bedrijfstak.
- Ledenbestand bevat sterk verouderde profielen (mensen die een half jaar niet mee op de site zijn verschenen blijven wel in het leden bestand zitten). Heb je een leuk profiel gevonden blijkt die al een half jaar niet meer op de site te zijn geweest.

Piet beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

13 Reacties

Datum: 31 december 2016 - 12:28

Geschreven door: mahabout

Ik geloof geen moer over je review. Laat je niets misleiden door de bovenstaande review en in vele gevallen bewijst door het meerdere negatieve reviews dat relatieplanet en jij grote oplichters zijn.

Kortom Jan, gedraag je niet als een pussy. Als je zo geweldig had gedate dan had je al een relatie anders zat je nu ook nu te zeuren over relatieplanet. Je praat niet over 1 date, maar meerdere dates, dus blijkt dat er bij jou ook niets iets goed ging Oh, en voor de Nederlandse vrouw, misschien een kleine tip: als je een waslijst aan eisen hebt waaraan een man moet voldoen, en je bent nog steeds single, dan komt dat waarschijnlijk omdat jezelf niets te bieden hebt. Want de mannen die aan jouw lijstje voldoen, die willen jou niet!

De meeste blanke vrouwen laten zich graag bevruchten door een zwarte man. Nadat dat ze een kind heeft gekregen dan vertrekt de donkere man naar een ander vrouw en op dat moment hebben ze ruzie, een blanke vrouw blijft achter met haar kind en die komt terecht in de bijstand.

In Nederland komt er te kort aan vrouwen die geen neger hoertjes zijn. Mijn buurman heeft mij ook vertelt dat hij bij de voedsel bank elke week pakket moet halen en dar staat een stinkende vieze Antilliaanse man, weetje wat hij zegt? De blanke vrouwen houden van mannen met tattoo en gouden kettingen om hun nek en die Antilliaan heeft een meisje van 16 jaar bevrucht en is zwanger en zegt hij dat hij veel vrouwen kan vinden in Nederland die zwanger van hem willen raken Hahaha ziek ziek ziek! Vandaar dat de oudere nette mannen geen vrouw in Nederland kunnen vinden!

Datum: 31 december 2016 - 17:48

Geschreven door: Dirk

Je kunt pas tevreden zijn als je de ware hebt gevonden.

Datum: 31 december 2016 - 19:53

Geschreven door: mahabout

Goed zo Dirk inderdaad.

Beste jan misschien wat meer gaan verdiepen in de Nederlandse samenleving. Ik weet alleen niet in welke jaar jij leeft in de ouder westse tijd of moderne tijd.

Nederlands onderzoek
Het meest recente (serieuze) onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort. Hij onderzocht 1700 heteroseksuele mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Dit cijfer lijkt aan de lage kant. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Wereldwijd is dat (volgens Durex) 22 procent.

Uit ander onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beeeindigen van de relatie.
Datingsites
"Van de 2,2 miljoen singles in Nederland, staan er 3 miljoen op Relatieplanet" grapte iemand ooit.
Door alle datingsites op internet is vreemdgaan de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Er wordt beweerd dat bij de grote datingsites in Nederland ongeveer 1 op de 3 leden die staat ingeschreven al een relatie heeft. Daarbij lijkt er amper verschil tussen mannen en vrouwen.
Verschil tussen mannen en vrouwen is er wel: single vrouwen hebben vaker een relatie met een man die al een relatie heeft als omgekeerd. Verder blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn wanneer de vrouw vreemdgaat. Vrouwen lijken vaker op zoek te zijn naar een zielsverwant, terwijl mannen vooral gewoon plezier willen hebben.
Collega's

Naast internet is de werkvloer een belangrijke plek om een minnaar of minnares te ontmoeten. In Nederland zegt 15 procent van de mensen weleens seks te hebben gehad met een collega.
Tot slot: hoewel overspel veel voorkomt, wijst meer dan 90 procent van alle Nederlanders vreemdgaan af gaan...

Datum: 1 januari 2017 - 15:03

Geschreven door: m

Je kan er kort of lang over praten, al dan niet voorzien van racistische uitlatingen, maar als je enkel en alleen naar het aantal betalende vrouwelijke profielen kijkt dan kun je niets anders concluderen dat de site weinig voorstelt en voornamelijk gebakken lucht is. Het soort vrouw dat zich heeft ingeschreven daar hoeven we het dan niet eens meer over te hebben.

Datum: 3 januari 2017 - 10:28

Geschreven door: Urbenis

Dit is op alle datingsites zo.
Online dating sucks for men (plak dit eens in Google).

Datum: 14 januari 2017 - 0:56

Geschreven door: Dave

Laat deze blue pill simp maar in zijn eigen wereld. Een vrouw zal nooit van je houden. Ze houden van de dingen die je voor ze kunt doen. Kijk maar eens hoe hoog het abortus cijfer per jaar is. Totale massa moord. Ze houden niet eens van hun kinderen schijnbaar. Of gebruiken zwanger worden om een man te strikken die hun eigenlijk helemaal niet wil.

Datum: 14 januari 2017 - 1:36

Geschreven door: Dave

Het zijn er gemiddeld 30.000 per jaar en dan heb ik het alleen nog maar over Nederland. 9 Maanden verantwoordelijk zijn en dan de vader die misschien wel heel graag een kind heeft het kind wil opvoeden is schijnbaar te veel gevraagd. Dan roepen ze baas in eigen buik. Beschermt door de wet heeft de vader heeft hier in niks te zeggen.

Datum: 14 januari 2017 - 3:00

Geschreven door: Dave

Bekijk de video: Stefan Molyneux chats with a woman who hates MGTOW. Is geupload door MGTOW 101. Vinden jullie vast goed.

Datum: 15 januari 2017 - 11:58

Geschreven door: Dirk

Als je nog scholier of student bent is het makkelijker om een meisje of vrouw te versieren. Ben je gescheiden dan is het moeilijker omdat gescheiden vrouwen vooroordelen hebben over mannen.

Datum: 15 januari 2017 - 18:55

Geschreven door: m

Ik denk dat veel gescheiden personen gekwetst zijn en zich een negatieve houding aannemen jegens het andere geslacht. Als je de profielen op datingsites zo leest valt me dat wel op. En anders merk je het wel bij de eerste date.

Datum: 17 januari 2017 - 14:47

Geschreven door: Dave

Mannen check ook: MGTOW is Freedom zijn kanaal [te vinden op youtube]. Als ik jullie nog steeds niet wakker heb geschud dan ga ik langzaam opgeven en komen jullie er door slag en stoot wel achter. 3 de golf feminisme snappen jullie het nog steeds niet.

Datum: 18 januari 2017 - 14:24

Geschreven door: kwibus

Of de filmpjes van sandman MGTOW. Begin maar eens bij zijn introductiefilmpje. Er zijn er heel veel, oa over dating. Allemaal heel herkenbaar.

Datum: 20 januari 2017 - 0:46

Geschreven door: Dave

Yes Kwibus. Sandman en Mgtow 101 concentreren zich op het grote publiek. Ik ken veel van de boys persoonlijk. Tegenwoordig communiceren we steeds meer live met grote groepen tegelijk via de live podcasts.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review