RelatiePlanet Review - Culture of Death

RelatiePlanet - Culture of Death

8

Review:
Schandalig , op zoveel datingsites geweest en ja hoor, helemaal niets inderdaad. Lekker Zwaar gefrustreerd achterblijven. In Europa is het ook de taak van de vrouw om een man kapot te maken af te wijzen frustreren.

Ben je een goede man , kan je dood vallen ben je een crimineel ,gangster, terrorist sla je een vrouw vinden vrouwen je spannend , geil
Ik ben binnenkort vertrokken zure klotewijven wat je hier heb.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Welkom in Nederland, Europa continent waar je geen vrouw vind. Europa is Culture of Death , niks geen vrouw.Nee alleen maar vrouwen, die je frustreren kapot maken. Als man ben je hier niets, veel te weinig vrouwen.
Alleen mannen zijn welkom om naar Europa te komen . Al die datingsites zijn oplichters , toch mogen ze allemaal blijven bestaan jouw als man frustreren geld stelen.

Niemand die die sites opdoekt, aanpakt nee, hoor 3e wereldland Nederland anno 2018 mag je openlijk mensen bestelen .

Ricardo beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

8 Reacties

Datum: 21 maart 2018 - 16:50

Geschreven door: MGTOW

Het is niet voor niets dat steeds meer en meer mannen zich aansluiten bij de MGTOW beweging. Want wanneer kom je als 'nice guy' aanbod? Precies, nice guys finish last. Als mevrouw klaar is met het berijden van de cock carousel, na een scheiding, als ze in een 'hit the wall' zone terecht is gekomen. Dan ben jij als nice guy de kredietverstrekker, hypotheekverstrekker, klusjesman, chauffeur, boodschappenjongen en kok.
Ik besteed mijn tijd en geld liever aan mijn hobbies.

Datum: 22 maart 2018 - 6:16

Geschreven door: Dirk

Je vertrekt naar een land buiten Europa?
Zeg me welk land, dan vertrek ik ook.
Ik heb mijn koffers alvast ingepakt.

Datum: 22 maart 2018 - 8:59

Geschreven door: MGTOW

Het is zinvoller om te emigreren dan om een vrouw te importeren. Probleem is dat je het nodige moet achterlaten (baan, familie, kennisse, vrienden) en de vraag is welke vrouw dat dan ook dat waard is.
Mijn voorkeur zou het hebben maar dergelijke landen op vakantie te gaan (check de youtube video van sandman: 'mgtow barbarians') en daar gaan daten zoals de vrouwen hier daten. Namelijk daten met een overvloed aan keuze en alle kaarten in de hand houden. Met een paar van dit soort vakanties kun je er weer voor een poos tegenaan.

Datum: 22 maart 2018 - 9:28

Geschreven door: lionman

De mannen die hun geluk op datingsite willen zoeken, deze review moeten lezen bespaart hen een hoop ellende en frustratie , het is een tijdbeeld en wij als mannen die serieus op zoek zijn !

Datum: 22 maart 2018 - 9:51

Geschreven door: MGTOW

In den beginne was er een man, en hij leefde in het paradijs. Toen kwam er een vrouw bij die in beginsel heel wat leek maar er echter toe heeft geleid dat hij het paradijs werd uitgezet.
Zo vergaat het dus ook de meeste mannen die trouwen.

Datum: 22 maart 2018 - 13:01

Geschreven door: Dirk

Van trouwen komt berouwen want vrouwen zijn niet te vertrouwen. Dat zij een medeleerling op de LTS vroeger in de jaren 70. De leraar zei dat hij groot gelijk heeft.

Datum: 22 maart 2018 - 13:21

Geschreven door: MGTOW

Minstens 70% van de scheidingen wordt geinitieerd door de vrouw.......
In bijna 100% van de echtscheidingen is de man de netto betaler.
Via sites als relatieplanet proberen dit soort vrouwen weer een nieuw slachtoffer te vinden. Daarom kun je die site beter alimentatieplanet noemen.

Datum: 7 april 2018 - 7:39

Geschreven door: Johan

Voor de vrouwen zijn de buitenlandse mannen wel welkom maar niet voor de Nederlandse mannen. Die zien enkel massa’s buitenlandse mannen binnenkomen die de markt hier verzieken waardoor de Nederlandse mannen geen geschikte vrouw kunnen vinden. Kom op met die single buitenlandse vrouwen, hoe meer, hoe liever. Wel zonder kinderen graag. Maar die houden ze angsvallig in het land van afkomst. Dus om de zaak in evenwicht te houden, een buitenlandse man er in, maar dan ook een vrouw van diezelfde leeftijd.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review