RelatiePlanet Review - Datingsites in het algemeen

RelatiePlanet - Datingsites in het algemeen

9

Review:
Ik schrijf deze tekst als zijnde een "revieuw" van Relatieplanet, maar ik bedoel dit eigenlijk in algemene zin.

Gisteravond wederom naar het tvprogramma " Opgelicht" gekeken, en helaas kwam er wederom een (hoogopgeleide) vrouw in voor die belazerd, besodemieterd en vooral ook geestelijk beschadigd werd door een laaghartig persoon.
Een persoon, die ze heeft leren kennen via een datingsite, meldde het programma.Veel geld aan kwijt geraakt, vertrouwen in mannen kwijt geraakt, en die kerel doet net alsof er niets aan de hand was en dat juist zij een zielig persoon was en dit alles was haar eigen schuld.

Helaas zie je dit soort gevallen vaker bij "Opgelicht" ; vrouwen die getild worden door iemand die ze via een datingsite hebben leren kennen, en hun vertrouwen hierin hebben gelegd, met het idee iets op te bouwen.En elke keer weer zie je dat juist deze charlatans , leugenaars , bedriegers en oplichters het wel lukt om in eerste instantie contact te krijgen met een dame via een datingsite; juist zij worden "eruit gepikt" door de ( onder de mails bedolven) dame.De nette, goede, vrouwvriendelijke jongens met het hart op de goede plaats, vaste baan hebbend, eigen huis, etc, iemand bij wie rottigheid niet eens in de gedachten opkomt, maar wie de looks wat minder mee heeft, die wordt juist als een minderwaardig iemand opzij gezet en wordt genegeerd.
Bovenstaande kerels met een vlotte babbel, leuk koppie, die hebben succes; om de dames later te besodemieteren en de financieële afgrond in te schoppen om er zelf lachend vandoor te gaan.Dit zie je echt zo vaak gebeuren.

Sterke punten:
Veel vrouwen

Zwakke punten:
Veel mensen die nergens op reageren, zichzelf als "super interessant" presenteren, torenhoge eisen hebben aan een man ( als vrouw zijnde), maar zelf niets te bieden hebben, omdat ze er vanuit gaan dat ze toch wel veel te kiezen hebben dan enkel jou.

9 Reacties

Datum: 4 oktober 2017 - 14:43

Geschreven door: MGTOW

Vandaar dat er ook de uitdrukking is: 'nice guys finish last'.
Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen op datingsites 80% van de mannen als zijnde onaantrekkelijk bestempelen. Vrouwen hebben alleen oog voor de bovenste top 5%. Op de rest kijken ze neer. Gelijkwaardige mannen bestaan niet; ze zien dus maar 2 soorten mannen: de top en de rest die ze afkeuren.
Natuurlijk zijn er ook wel vrouwen met een meer realistische visie, maar die zie je zelden op datingsites.

Datum: 4 oktober 2017 - 16:05

Geschreven door: MGTOW

Eerlijk gezegd heb ik dan ook weinig medelijden met de vrouwen die zich zo laten bedriegen. Net zoals ik geen medelijden heb met vrouwen die klagen dat mannen ze alleen maar benaderen voor sex. Dergelijke vrouwen ondernemen namelijk geen actie richting normale en nette mannen of ze wijzen deze mannen af.
Pas als een dergelijke vrouw zich meermaal heeft laten nemen en beetnemen door een foute man, daarna mag de goedzak op komen draven. Die mag haar uit de financiele afgrond halen. Alpha fucks, beta bucks.

Datum: 4 oktober 2017 - 16:09

Geschreven door: lionman

Bertus heeft gelijk , heeft totaal geen zin om een vrouw te benaderen via een datingsite of daarbuiten , wil je toch ondernemen ga dan niet klagen dat je financieel / geestelijk vernederd wil worden , misschien een reden om MGTOW te gaan ?

Datum: 4 oktober 2017 - 16:22

Geschreven door: MGTOW

Je kunt best vrouwen blijven benaderen. Er zijn zelfs MGTOW mannen die dat doen. Alleen stel jij als man de voorwaarden en ga jij als man niet akkoord met irrationele gedragingen. Ook ga je niet trouwen want dat is een (slecht en nadelig) contract met de Staat der Nederlanden. Jij hebt de penis, jij stelt de grenzen en wat van jou is blijft van jou. En als het haar niet bevalt dan is daar de deur. Stop met pleasen en laat je niet MANipuleren. Je zult dan wel merken dat er maar weinig vrouwen zijn die in aanmerking komen voor een serieuze relatie, zeker niet vrouwen die zich op datingsites en apps bevinden.

Datum: 5 oktober 2017 - 10:30

Geschreven door: mahabout

Het heeft niets met de looks te maken of hoe je eruit. Heb je koop huis en auto en gemeenschap van goederen en een goed betaalde man dan willen de Nederlandse blanke vrouwen opeens een relatie met je of willen opeens trouwen. Maar dit is ook een soort van trucken doos om je lte aten kisten, hoe hoger de eis, hoe eerder ze jou zien bedelen. En heeft niets met wie hoog of laag opgeleid is. Het zijn allemaal hoeren geworden en het maakt niet uit waar jij ze vindt. En er zijn hoogopgeleiden vrouw die genoeg geld hebben, maar toch meer geld willen zien. Is het echte liefde of helemaal niets dan heb je antwoord. Ze zoeken hoog opgeleide mannen die alles voor hun kunnen bekostigen, want ze weten als een man in de bijstand zit heeft die man geen moer met haar te maken.

Ik ken genoeg vrienden om mijn heen die met een blanke nederlandse vrouw hadden. En het ging alleen maar om het geld en ze waren allemaal bij elkaar vanwege het en moesten elkaar cool en calm down houden. En zelfs een vriend van mij moest zijn huis te koop te zetten 1 kind en 1 vrouw, maar die vrouw maakte teveel mode en hij werkt in het buitenland en is klaar met de Nederlandse vrouwen. Ik val zelfs niet op blanke vrouwen vindt ze vies en smerige bah! En dan zeggen ze dat ze de knapste zetten vies met moedervlekken kk ziek ziek.

Ik hoor steeds dan mannen hun echte genoot vreemdgaan en opeens bedelen ze om bij die vrouw te blijven en blijven smeken dat ze moet blijven, hahaha zelfs als het tot one night stand komt begin die man te huilen.

Als je geen vrouw kunt vinden dan moet je naar de hoeren gaan en ook niet gaan klagen dat de vrouwen niet willen. Dat had je toch eerder kunnen weten. De vrouw heeft meer te zeggen en jij niet.

Datum: 6 oktober 2017 - 8:56

Geschreven door: MGTOW

@mahabout; je vergist je. het heeft niets met huidskleur te maken maar met de female nature. Er zijn 2 redenen nodig voor een vrouw om ontrouw te zijn. 1) haar behoefte. 2) de kansen die ze krijgt. De behoefte is altijd latent aanwezig. Hypergamie, is biologisch ingeprent. Maar moderne vrouwen hebben nu ook de mogelijkheid. Ze zijn immers financieel zelfstandig. Dat wil zeggen, ze krijgen alimentatie of er is de nederlandse staat met subsidies en regelingen. Vrouwen die van hun man zijn gaan scheiden werden vroeger scheef aangekeken, maar nu is het normaal. Kortom geen consequenties, noch financieel, noch moreel.
Wanneer je dus een vrouw importeert creeert dat voor haar mogelijkheden. Een vrouw importeren is daarom niet alleen kostbaar maar op de langere termijn ook een groot risico. Bedenk ook dat zo'n vrouw al eerder het een en ander verlaten heeft (familie, vrienden, etc), dus waarschijnlijk ook minder moeite om jou ook weer te verlaten.
Je zou er dan voor moeten kiezen te gaan wonen in het land waar de vrouw nu woont, maar dat is meestal geen aantrekkelijke optie. Kortom mahabout, je hebt het maar te doen met de vrouwen die zich hier bevinden en bevalt het je niet, ga dan in het buitenland wonen of ga MGTOW.

Ps, het idee dat als jij je leven goed op de rit hebt en financieel gebeiteld zit je aantrekkelijk bent voor vrouwen is volstrekt achterhaald. Vrouwen beoordelen je toch in eerste instantie op je uiterlijk en op basis daarvan keuren ze al 80% van de mannen af.

Datum: 7 oktober 2017 - 19:41

Geschreven door: mahabout

Beste MGTOW,

Het heeft niet met het uiterlijk te maken.

Het heeft te maken met hoe groot jou succes wel kan zijn. Heb je geld en genoeg euro's, auto en gemeenschap van goederen? Wie ben jij voor hun als je niks te bieden hebt en ik denk dat je beter om je heen moet gaan kijken, dan behalve je zelf helemaal gek hier neerzetten, en kijk ook in het echte leven en niet alleen maar op die zielige dating sites, je hebt kennelijk al eerdere aangegeven dat je voor tinder heb betaald en dan ben je nog helemaal dommer bezig geweest en ook met die russia vrouwen, je had beter een hoer kunnen nemen en goed stevige door neuken, maar ja sommige mannen komen niet aan trekken dan worden ze bi en homo, en het komt ook heel veel voor in Nederland kan jij die hele oorlog massa niet uit Nederland opruimen hahaha. Heel Nederland is gay hahaha.

Je mag voor mij alle gebruikte blanke vrouwelijke hoeren mee nemen. Ook al die golddiggers waar je het over hebt. Hahah je mag ze allemaal meenemen met je verhuizing en misschien kan je ze ook leren wat MGTOW betekend. Je had ook dat hele puin hoop met je mee kunnen nemen, dan waren al die oude lullen van dat gezeik af.

Datum: 8 oktober 2017 - 11:23

Geschreven door: MGTOW

Ik vraag met waarom mahoubout in dit hoerenland is gaan wonen. Je hebt het toch niet om het geld gedaan hè?

Datum: 8 oktober 2017 - 15:18

Geschreven door: Nice guys finish last

Beste Mahabout,

Ik weet niet waar jij Nederlands of grammaticale spelling hebt geleerd, maar gast, leer eens in ABN schrijven ! Voor de rest, ja, net zoals bij ons mannen zitten er tussen de vrouwen ook achterbakse figuren, maar om bijv. alle blanke vrouwen over één kam te scheren, dat gaat mij te ver. Jij bent toch vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Ik hou jou niet tegen wanneer je hier niet meer zou willen verblijven. Het gras is niet groener...

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review