Reviews van deze auteur

Zembla

Review over Tinder

Vanavond gaat het programma Zembla over de Datingapp Tinder. Lijkt me interessant voor mensen die deze app gebruiken. Woensdagavond, 21.15 uur, npo 2.

Sterke punten
N.v.t.

Zwakke punten
N.v.t.

reacties:

Review: teleurstellend

Valt op dat alle reviews positief zijn.
https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1039571/mens_en_relatie

Review: Helaas

Hoezo aanbetalen? Moet je helemaal niet doen. Gewoon afrekenen bij aankomst bij jou of bij haar thuis. Nooit vooraf betalen.

Review: oplichters

Sergio, let hier op: je moet je abonnement stopzetten, anders wordt er weer 6 maanden afgeschreven.

Na uw eerste lidmaatschapsperiode wordt uw abonnement automatisch verlengd voor dezelfde prijs en pakketduur. Door u in te schrijven, geeft u ons toestemming om uw kaart nu en bij elke verlenging in rekening te brengen. Uw betalingsmethode blijft periodiek in rekening worden gebracht voor het abonnement voor de prijs en de periode waarmee u akkoord bent gegaan wanneer u zich abonneert. Je je lidmaatschap opzeggen via je pagina 'Mijn lidmaatschap'.

Review: Gelukkig

Marc, leuk voor je dat je iemand gevonden hebt via deze site maar vraagje: Het geld is het nu dubbel en dik waard, aangezien je iemand hebt gevonden maar stel, dat je niemand had aangetroffen, wat gewoon ook kan, had je deze site dan ook zo aanbevolen? bedoel hiermee te zeggen, dat je dan dat geld wat je hier in heb gestoken, dan gewoon kwijt bent. Was het dan ook dit alles waard? Nogmaals, veel geluk samen.

Review: Gelukkig

Marc, nee hoor, ben al 5 jaartjes samen maar ik reageerde gewoon omdat het toch best wel veel geld is, als er niks uit komst, nogmaals, dat kan natuurlijk ook gebeuren. Heb de mijne trouwens via paiqe leren kennen maar dat terzijde. Veel geluk samen.

Review: Ongewenst

Had je eerder een membership bij hun en per ongeluk op de automatische verlenging geklikt of....?

Review: Ongewenst

Zolang je niks betaald, ben je ook geen member.

Review: Nog steeds origineel

Michael, ook ik zit al een tijd op paiq, inderdaad nog nooit een cent betaald. Wat ik wel denk is dat veel meiden nadat ze iemand hebben ontmoet een profiel vergeten te verwijderen, waardoor je matches krijgt van mensen die geen relatie zoeken. Het aantal mannen ligt veel hoger dan het aantal vrouwen maar dat is overal zo, ook in het cafe. Voor de rest Paiq gewoon een van de betere (Gratis) datingsites.

Review: Wat een ellende

Je kunt de automatische betalingen gewoon stopzetten.

Om je abonnement en automatische incasso te annuleren, gelieve naar de webversie te switchen en de volgende stappen te nemen:
1. Klik op je avatar in de rechter bovenhoek van elke pagina op de site.
2. Kies 'Mijn Instellingen' van het menu.
3. Klik op 'Betalingsgeschiedenis' en dan op 'Abonnement deactiveren'.
4. Volg de verdere instructies.

Review: Wat een ellende

Dat weet ik niet. Heb me alleen aangemeld, niet betaald. Ging mij erom of je je kan uitschrijven en vooral het abonnement kunt stopzetten. Of dat laatste werkt weet ik niet maar de mogelijkheid bestaat wel.

Review: Wat een ellende

Is trouwens helemaal nep, deze site.

Review: Wat een ellende

Frank, erfolgreich betekent succesvol.

Review: Wat een ellende

Geoffrey, niet zo slim. Deze site is compleet nep. Je hebt je IBAN rekeningnummer meegestuurd. Beste is je rekening nummer controleren of er geld wordt afgeschreven. Als het niet klopt moet je maar weer een mail sturen of bellen. Dat kan ook, dacht ik hier te hebben gelezen. Ik weet dat er nog al mensen hier zijn die het veel moeite hebben gekost om ervan af te komen of nog steeds daar mee bezig zijn. Succes.

Review: De chat wordt verpest door enkele trollen

Ik zit niet op Chatplaza maar kun je deze figuren niet blokken?

Review: Leuke site, gratis, veelvuldig

nou valt best mee wat betreft het Match systeem. Afgelopen 3 weken kreeg ik 3 matchen, 2 daarvan woonden zowat naast de deur en de 3e op ongeveer 15 km afstand. Een enkele keer inderdaad wat verder weg maar meestal best kort bij. Het meeste op de site is gratis maar voor sommige dingetjes zoals dat foto toernooi betaal je een kleine vergoeding, 150 credits bijvoorbeeld voor 3 euro. Valt toch mee dacht ik.

Review: Paiq-Gauw gezien

Ik wil niks zeggen maar betaald heb ik nog nooit op Paiq.

Review: lastig

Paiq is gewoon gratis met een paar extra functies waar ze een kleine vergoeding voor vragen. Een van de weinige eerlijke datingsites. Niks mis mee.

Review: lastig

Dirk, vrouwen hebben nu eenmaal een grote keuze wat betreft opzoek gaan naar mannelijke prooi. Het aantal mannen is vele malen groter op een datingsite, niet alleen op Paiq en ja, dan wordt je wel eens geblokt of afgewezen. Ik lig daar geen moment wakker van. Dat hoort erbij. Dat noemen ze vleeskeuring in de volksmond. Dat de matchen wel eens niet kloppen heeft te maken dat er weinig mensen uit jou regio op een datingsite staan, in dit geval Paiq. Ik krijg ook wel eens een match uit Brabant, terwijl ik uit Limburg kom. Hier kan Paiq weinig aan doen.

Review: lastig

Zet maar eens een vrouwelijk profiel op Paiq. Je bent gewoon prooi voor mannen.

Review: Je zit er aan vast! Let op!

Op andere pagina's hebben ze goede reviews. Heel vreemd, geen idee hoe dat kan. Let heel goed op!!!!: 3 keer raden wie die goeie reviews er heeft neergezet, precies Parship zelf.

Review: Oplichters !!!!!!!

Lijkt me wel want ze schrijven 99 euro van zijn creditkaart af, dan zal hij ook zijn gegevens hebben moeten doorgeven. Hoop voor hem dat hij geen automatische verlenging heeft aanstaan, anders vrees ik dat er nog meer van zijn Creditkaart wordt afgeschreven.

Review: Zeer positieve ervaring

zo zo, laat me raden, dan heb je natuurlijk ook veel garanties gekregen voor die bijna 1000 euro op jaarbasis. Vertel....Ongelooflijk dat mensen er nog steeds intrappen.

Review: ontevreden

aan de geschillencommissie zijn inderdaad kosten aan verbonden maar als je in het gelijk gesteld wordt, dan krijg je het geld terug. Ik zou dat risico niet nemen. Maar goed, als je toch al veel geld hebt uitgegeven aan mens en relatie, wat ik denk, dan kun je dat risico nemen, als het je je waard is natuurlijk.

Review: ontevreden

Kun je altijd doen maar of het nut heeft valt te bezien. Het gaat me niks aan maar heb je veel geld uitgegeven aan mens en relatie? Als dat zo is, kun je dat risico nemen, onder de noemer misleiding bijvoorbeeld. Maar goed, hun zullen zich ook verdedigen en kijken naar de voorwaarden, denk ik. Denk dat je aan het kortste eind trekt, ben ik bang.

Review: aanbeveling Take2

Dat ze geen garanties krijgt geeft ze eigenlijk zelf al aan.("Helaas" kan zij de klik niet regelen anders zou ze dat ook doen!), alleen kun je je afvragen of je zoveel geld wilt uitgeven voor geen enkele garanties. 18 maanden a 45 per maand en inschrijfkosten van 150 euro, alles bij elkaar 960 euro. Best veel geld. Ik zou het doen.

Review: aanbeveling Take2

Foutje, ik zou het natuurlijk niet doen.

Review: scam website die grote bedragen van je creditcard afschrijft!

Volgens mij heb je een abonnement afgesloten van 6 maanden van 59,99 euro afgesloten. Dat is alles bij elkaar 360 euro. Dit wordt trouwens automatisch verlengd volgens de voorwaarden. Dus zorg ervoor dat je het stopzet.

Review: Half Nigeria/Rusland achter me aan?

Tip, vanavond gaat monitor over datingsites en dan vooral over nepprofielen. Nederland 2, 21.25 uur.

Review: Zo grappig

Tip, monitor gaat vanavond over datingsites en dan vooral over nepprofielen. Nederland 2, 21.25 uur.

Review: Automatische betaling

Door het kopen van een abonnement geeft u de vennootschap toestemming om de abonnementskosten periodiek in rekening te brengen in overeenstemming met dit abonnement. De vennootschap zal stoppen met het in rekening brengen van deze vergoedingen nadat u de optie van de automatische verlenging persoonlijk heeft stopgezet op de 'abonnement'-pagina of nadat onze klantenservice een schriftelijke kennisgeving van u ontvangt waarin u per e-mail aangeeft deze machtiging in te trekken.

Review: lid worden

Tja inschrijven is gratis maar wil je jou Match zien dan zal je moeten betalen. Zo is het bij de meeste datingsites.

Review: Lexa is oplichting

aatschap wordt automatisch maandelijks verlengd met één maand en wordt gefactureerd op basis van het standaard membership van één maand, tenzij de consument bij de initiële aankoop op de betaalpagina aan heeft gevinkt geen verlenging te wensen. Dit zijn de opties bij het aanschaffen van een Full Membership en het bedrag waarmee maandelijks verlengd wordt, dit wordt tevens in de voorwaarden op de betaalpagina aangegeven: Dit staat in de voorwaarden.

Review: fijne date

Klik eens op haar naam???

Review: Eindelijk een professioneel bemiddelaar gevonden

Garanties krijg je nooit in je leven, ook niet in de liefde en wat betreft, datingsites kosten bakken vol geld, 40plusrelatie 1123 euro voor een jaar, nou ja, ik zeg maar beter niks meer.

Review: Eindelijk een professioneel bemiddelaar gevonden

Mgtow, ja klopt wat betreft de tarieven, is inderdaad het goedkoopste abbo. Vind het ook heel leuk voor Robert dat hij een nieuwe partner heeft gevonden, daar niet van maar nogmaals, garanties krijg je natuurlijk nooit. Stel dat Robert 3 voorstellen had gekregen en er was geen klik geweest, dan weet ik niet of zijn review ook zo positief was geweest. Want het geld ben je dan natuurlijk ook kwijt. Bij garanties zou je natuurlijk je geld terug moeten krijgen maar ben bang dat die garantie er niet bijzit. Dat Yvonne hier een positief review geeft is niet meer dan normaal. Ze moet natuurlijk haar site promoten. Logisch.

Review: Zwaar waardeloos, misleidend, en oplichters!

Robin, volgens mij kun je automatische verlenging gewoon stopzetten op het moment je gaat betalen. Ik geef toe, het zijn kleine lettertjes maar het staat er wel maar je kunt er makkelijk overheen lezen, dat wel.

Review: Is de site nep ?

wat denk jezelf??

Review: Pas op voor deze site

Dit komt me heel bekend voor. Dit noemen ze zogenaamde slapende contracten met maar een doel en dat is jou zo lang mogelijk aan het contract houden, logisch want anders verdienen zich niks meer aan jou. Dit gebeurt trouwens niet alleen bij Datingsites maar ook elders. Of je moet via je Accountsite de verlenging van je abbo stopzetten of via je mail adres, de bevestigingslink natuurlijk. Je moet echt zelf goed kijken hoe je die automatische verlenging stopzet maar nogmaals, dat is logisch. Ze hebben alleen maar wat aan een betalend profiel, dus die moeten we het zo moeilijk mogelijk maken om hier vanaf te komen.

Review: TeamDatingbord.nl en TeamBuurmeisjes.be

tja wat moet ik hier nog op zeggen. Ongelooflijk.

Review: rijpe vrouwen

Klik op de naam. Ook dit is weer oplichting, dus trap er niet in.

Review: Fake/scam

Zag net een docu over dating in internet, in Duitsland.(RTL+), daar lieten ze zien hoe dat in zijn werk gaat. Je kunt je als vrouw gewoon opgeven als zogenaamd iemand die opzoek is naar iemand. De gene aan de andere kant(man) betaald per bericht 1,99 euro. echt contact met iemand is helemaal niet mogelijk. Bijna alle profielen worden van internet gehaald. 2 voorbeelden die ik echt heftig vond dat iemand zo in de schulden zat dat hij zijn huis heeft moeten verkopen, en een ander, waar zijn vrouw aan kanker was gestorven had 3 jaar contact met iemand maar werd gewoon aan het lijntje gehouden. nooit contact gehad, alleen via die internet side. Best heftig deze 2 voorbeelden, vond ik. Ik denk dat dat in Nederland niet anders is dan in Duitsland. Er wordt maar een iemand beter van en dat zijn de beheerders van deze sites.

Review: slechte site

is niet meer gratis of...?

Review: Fantastisch

haha, vind hem wel goed Peter.

Review: Tot nu toe de beste datingsite die ik ken

Is ook een goeie side, klopt helemaal.

Review: Tot nu toe de beste datingsite die ik ken

Hans, de side is echt niks mis mee. Misschien moet je het ook eens bij jezelf zoeken.

Review: Tot nu toe de beste datingsite die ik ken

Hans, ik ben geen beheerder van Paiq maar laat ook maar zitten, nogmaals, zoek het echt eens bij jezelf en ben niet altijd zo negatief, dan komt het misschien nog wel eens goed met je en anders, helaas. Paiq is gewoon een goede side, niks mis mee.

Review: Onduidelijk

Ik vermoed dat hun de incasso ineens innen. Dus 4 x25 doller en/of euro.

Review: sukkels

Elza, je kunt wel eens pech hebben. Ook een real life kun je wel eens iemand ontmoeten die heel leuk lijkt maar achteraf heel anders blijkt te zijn(In negatieve zin). Ook dan ga je weer opzoek naar iemand anders toch? Al geef ik toe met de foto`s op een Datingside kun je de boel natuurlijk belazeren, dat klopt. Dat is trouwens zowel bij mannen als ook bij vrouwen zo.(Foto`s van 5 jaar of nog ouder).

Review: sukkels

Nogmaals dit kan je ook in real life gebeuren en niet alleen bij Internet Dating. Je leert iemand kennen in real life en opeens veranderd hij naar een tijd compleet. Dat je bijna de politie erbij heb moeten halen is wel natuurlijk heftig, laat dat duidelijk zin. Je kunt iemand niet in het hoofd kijken, alleen tegen het hoofd, als je snapt wat ik bedoel. Maar toch veel succes verder. groetjes.

Review: Geweldige leuke organisatie en helemaal van nu !!

Hey sandra, mag ik vragen wat je hiervoor betaald hebt? Ik las hier een paar revieuws over 40 plus relatie en daar ging het over 1100 euro voor 3 afspraken. Heb je dat ook betaald? groetjes Maurice.

Review: Hier heb ik de man gevonden die ik zocht

ronald of cortney?

Review: het opzeggen van mijn lidmaatschap

opzeggen/uitschrijven: klik op tabblad''mijn account(bovenaan pagina).
klik op de link''om uw profiel op te schorten, klik hier(onderaan pagina). klik op groene button ''mijn profiel opschorten.

Review: @bianca

het rare is dat ze aangesloten zijn bij de AVR en het keurmerk relatiebemiddeling hebben maar dat zegt dus ook weer niet veel, is me wel duidelijk en ook nog 1000 euro vragen per jaar? Kan er maar een woord voor vinden, BELACHELIJK.

Review: @bianca

Hai all. Nee heb helemaal niks met datingsides maar lees nog wel eens op dit forum uit interesse. Toen ben ik eens op hun side gaan kijken en toen las ik dat ze daar bij waren aangesloten, vandaar mijn opmerking. Maar toch bedankt.

Review: Twijfels

lijkt me logisch toch, aantrekkelijke vrouwen staan niet op een datingside, die vinden in real life wel iemand.

Review: uitschrijven

is toch makkelijk het uitschrijven, inloggen, dan naar beneden scrollen en dan aan de rechterkant staat wachtwoord, profiel verbergen en uitschrijven. onderaan kun je je dan makkelijk uitschrijven. je moet er alleen even een reden bijzetten en die weet je zelf wel. veel succes.

Review: Knuz is een site waar heel wat fakers zitten

Knuz.nl is wel degelijk gratis.

Review: klacht

opzeggen moet je via de side zelf doen, volgens mij. doe je dat niet dan schrijven ze gewoon geld van je rekening af. heb dit namelijk al regelmatig hier gelezen dat ze gewoon geld blijven afschrijven. succes.

Review: grappig

waar knuzadmin het over heeft is dat je betaald voor als je lang niet meer op de side bent geweest en dan staat je profiel niet meer vooraan maar achteraan en om het profiel weer naar voren te halen moet je inderdaad 1.30 euro voor betalen, dat klopt.

Review: grappig

sorry ik bedoel wat erik zei.

Review: grappig

ja lid worden is gratis maar wil je je profiel naar voren halen nadat je een tijd lang niet meer hebt ingelogt dan betaal je 1.30 euro. maar goed, waar praten we over(1.30 euro).

Review: grappig

(bijna) helemaal gratis.

Review: grappig

extra functionaliteiten, je zegt het. daar betaal je kleine bijdrage aan, dus toch (bijna) halemaal gratis maar ik ga slapen nu en dat is helemaal gratis. groetjes.

Review: Negeriaanse scam

tja, wat moet je hier nog op zeggen? daar wordt toch al jaren voor gewaarschuwd. begrijp niet dat mensen er dan nog intrappen. ongelooflijk dit.

Review: Negeriaanse scam

heb je het geld via de western union gestuurd? als dit zo is dan ben je het helaas kwijt, ben ik bang.