Onduidelijk

Ik heb onlangs een membership afgesloten voor 25 dollar ofzo.. voor 3 maanden + 1 maand gratis. Nu is er dus een tarief van 4 maanden afgeschreven voor 100 euro. Ik kan dus fluiten naar me centen. Mailen helpt niet. Normaal check ik alles voordat ik iets koop op Internet alleen dit keer niet gedaan en dan heb je dus gedonder. Nu lees ik overal dat ze automatisch verlengen en daar zit ik niet op te wachten, ik heb betaald voor 3/4 maanden en dat is het. Ik zie hoe je automatisch verlengen kan uitschakelen maar in mijn account staat overal bij automatisch verlengen: ''N.v.t''. Ik kan dus niks ''aan'' of ''uit'' klikken, zoals ik het heb gelezen in een aantal andere reviews. Is het zo dat deze functie van toepassing is als je abbo bijna verloopt, dat ze het dan activeren en dat je dan ''uit'' kan klikken? Of doen ze dat helemaal niet meer? Weet iemand hier meer over. Het liefst verwijder ik mijn account per direct. Mijn memebership loopt eind november af en ik ben bang dat ze dan na november nog een keer iets afschrijven vanwege die automatische verlenging en als ik dan mijn account hebt verwijderd dan kan ik er zelf ook niet meer in. Of is het zo dat als ik mijn account verwijder er ook geen mogelijkheid voor hun is om nog wat af te schrijven??? Ik hoop dat iemand mij wat meer duidelijkheid kan geven.

Sterke punten
-

Zwakke punten
- Onduidelijk

Bezoek Adult FriendFinder Reviews over Adult FriendFinder

reacties

Ik vermoed dat hun de incasso ineens innen. Dus 4 x25 doller en/of euro.

Ja dat denk ik ook. Ik heb inmiddels mijn account afgesloten er was voor mij ook geen mogelijkheid om automatisch verlengen ''aan' of ''uit'' te klikken. Dus ik ga ervan uit dat het dan niet geactiveerd was.

Er was altijd een vakje waar je het uit kan klikken dus volgens mij moet het er nog zijn. ze halen in 1x 100 euro van de rekening dat staat er ook als je per maand wil betalen kost dat je 50 euro ;) maar omdat je in 1x 3 maanden koop krijg je die korting en naaien je met die maand gratis die moet je verdienen door een paar dingen te doen heb je die volbracht dan kom die maand gratis pas ;)
als het al afgeschreven is moet je gewoon genieten tot het afloop en kan je als nog niet dat vinkje vinden gewoon naar je bank gaan en die rekening van hun blokkeren kunnen ze niet meer afschrijven ;) p.s schrijven meestal paar dagen later af dus wel ff op blijven letten verder is de site ok heb al meerdere dates gehad via site

Ik kon geen vakje vinden of wat dan ook. Er stond gewoon overal N.v.t en anders in het engels N/A. Ik zag wel op de homepage een knop ''schakel nu automatisch verlengen in''. Dat heb ik uiteraard niet gedaan. Dus hoop dat het goed zit. Ik heb ze gemaild en een reactie gekregen waarin stond dat mijn automatisch verlengen niet geactiveerd was en dat mijn abonnement niet verlengd wordt twee dagen voor het einde van mijn afloop datum. Inmiddels heb ik mijn account af laten sluiten. Hoop dat ik eind november niet nog een afschrijving zie want ik laat het indd blokkeren dan.

Ja dat klopt allemaal , ik had het zelfde daaro en ben ook van deze klote site afgegaan en om meerderde redenen ook dus.
Kortom het is een waardelose site en ik raad ook zeker niemand deze klote site aan ,is gewoon geldklopperij daar en dan ziteen er nog vele fake mensen en onbeschofte mensen die anderen van de site af laten gooien en verbannen die NEE ik raad echt niemand deze fake rot site aan dus ..

Kan heel kort zijn..

Het is gewoon een grote geldklopperij en een grote fake bende daar. thats it..ik raad het zeker aan niemand aan ..

Ik wil even zeggen dat het niet helemaal fake is mensen ik heb zelf dates gehad via AFF maar met dat 1 maand gratis klopt niet nee je moet die 1ne maand gratis verdienen of zo!
bijna mij was het toen nog een stukje goedkoper nu is het 60 euro voor 1 maand daarna krijg je wel flink korting als je het weer verleng maar dan wel die autom verlengen uitzetten dan geven ze als het goed is een leuke aanbieden maar kies je die dan niet dan laten ze je weer de volle mep betalen! zelf ben ik nu nog gratis member ik kan nu niet zoveel meer omdat ze alles hebben veranderd om betaalde leden meer kans te geven of zo iets.
betalen doe ik ieder geval niet meer zijn genoeg gratis site's of chats maar wil je het toch proberen dan durf ik te zeggen dat je echt wel met vrouwen kan daten/afspreken op AFF

Bezoek Adult FriendFinder Reviews over Adult FriendFinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Adult FriendFinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden