grappig

Toch best grappig om te zien. Het werd knuz te heet onder de voeten om 1.30 te vragen voor een profiel. Volgens mij hebben ze dit weggehaald. Als je gratis zegt te zijn, moet je niet verplicht 1,30 euro betalen om toch lid te worden. Gratis = gratis

Sterke punten
veel leden maar ook veel inactieve
is gratis

Zwakke punten
aantal online mensen klopt niks van
systeem geeft nu aan 1153 online
5 profielen per pagina en er zijn 186 pagina met 5 profielen
=930 leden, dus die 1153 is vet overdreven
en als je gaat surfen zie je best vaak dezelfde leden op een pagina
260.000 leden en maar 900 online?

Het lijkt een hele actieve site maar ook veel non actieve leden
knullig uiterlijk, veel links en doen, erg onoverzichtelijk

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

13 reacties

"Het werd knuz te heet onder de voeten om 1.30 te vragen voor een profiel. " ??????

Sorry, maar wij hebben nooit maar dan ook echt nooit geld gevraagd voor een lidmaatschap. Ik denk dat iedereen die Knuz enigszins kent gewoon wel weet dat Knuz echt gratis is. Je kunt gratis op Knuz lid worden, gratis alles zoeken en bekijken, gratis mailen, gratis chatten en gratis interesseberichten versturen. Er is geen enkel lid op Knuz die hiervoor 1,30 zou moeten betalen, niet een!

Verder kunnen de aantallen online leden in de zoeklijsten afwijken van de aantallen die boven de site staan. Dat heeft te maken met het moment van vaststelling van dit aantal. Het aantal dat bovenaan de site staat wordt niet bij iedere klik ververst. Dit gebeurt eens in de zoveel minuten voor de gehele site ineens. Dit is performacegerelateerd. Het zou dus wel heel toevallig zijn als deze aantallen precies op het moment van zoeken exact gelijk zijn.

Verder hebben we sinds dit weekend de zoekinterface aangepast zodat je nu geen leden meer vindt die langer dan 3 maanden niet ingelogd zijn geweest.

waar knuzadmin het over heeft is dat je betaald voor als je lang niet meer op de side bent geweest en dan staat je profiel niet meer vooraan maar achteraan en om het profiel weer naar voren te halen moet je inderdaad 1.30 euro voor betalen, dat klopt.

sorry ik bedoel wat erik zei.

Volgens mij bedoelt Erik toch echt bij lid worden ... "moet je niet verplicht 1,30 euro betalen om toch lid te worden".

Inderdaad hebben we een dienst a la Marktplaats waarbij je je profiel weer wat beter kunt maken door een bedragje te betalen van 1,30. Maar dat staat volkomen los van het feit dat de site geheel gratis is en dat alle functionaliteiten die van belang zijn voor een datingsite gewoon 100% gratis en onbeperkt gebruikt kunnen worden.

Hyves is ook gratis, maar als je speciale extra's wilt dan moet je er wat voor betalen. Ergens moeten ook de kosten mee gedekt kunnen worden :-).

ja lid worden is gratis maar wil je je profiel naar voren halen nadat je een tijd lang niet meer hebt ingelogt dan betaal je 1.30 euro. maar goed, waar praten we over(1.30 euro).

Het punt is alleen dat Erik hier net doet of de dienst Knuz niet gratis zou zijn, en dat is ie wel :-).

(bijna) helemaal gratis.

Meer gratis dan Knuz kan echt niet.

Voor enkele extra functionaliteiten betaal je ook op andere sites een kleine bijdrage.

Is Hyves gratis?
Is FaceBook gratis?
Is Twitteren gratis?
Etc.

Het antwoord zal ja zijn. Net als bij Knuz.

Ergens zal toch iets van omzet gerealiseerd moeten worden. Immers, alleen al honderden euro's aan hosting en een team van mensen die dagelijks vele uren (zo ook nu :-) aan het werk is zal ergens van betaald moeten worden :-).

extra functionaliteiten, je zegt het. daar betaal je kleine bijdrage aan, dus toch (bijna) halemaal gratis maar ik ga slapen nu en dat is helemaal gratis. groetjes.

Zucht

Onze programmeur attendeerde mij gisteren nog op de optie in Knuz dat je kunt aangeven dat je niet opgenomen wilt worden in de lijst met online leden. Deze leden vindt je dus niet in de lijst met online leden, maar worden in de totaaltelling wel meegenomen.
Als je ook zoekt op Knuz dan zul je best regelmatig zien dat in een profiel achter "laatst online" staat aangegeven "niet openbaar". Deze leden hebben dus die optie aangevinkt en worden in de totaaltelling wel meegenomen, maar zul je niet terugvinden in de lijst met online leden.

Ik denk, ik zal het even ter aanvulling op de reacties op deze review melden :-).

Ik snap de negatieve reacties van velen niet. Op meerdere datingsites heb ik gekeken en bij eigenlijk allemaal moet je dik betalen. Maar om nu te zeggen dat ze echt goed zijn. Bij KNUZ krijg ik een redelijk overzicht als ik gebruik maak van mijn persoonlijke filter. Dat heb ik bij een aantal dure sites niet eens gezien. Bij KNUZ vind ik de pagina's over het algemeen veel duidelijker dan bij betaalde dating sites. Ook de stupide fouten die bij dergelijke sites staan (bijvoorbeeld Flexa) waarbij de termen hem en haar volledig willekeurig en dus slordig en fout door elkaar staan bij het overzicht wat DE ANDER verwacht. Ik zoek een vrouw en krijg daar dan te zien ttermen in de vorm van "Ik verwacht van haar.......".
Hiermee wil ik niet zeggen dat KNUZ perfect is, ik heb ook een verzoek en een vraag ingediend, maar KNUZ is voor mij een verfrissend iets ten opzichte van de betaalde.
En bij die betaalde moet je voor elk extraatje nogeens extra betalen, walgelijk.
Geef mij dus maar KNUZ.

"bijzonder" om deze review te lezen.
knuz is gewoon gratis wat betreft de functionaliteiten waar je bij andere sites voor moet betalen. Daarmee doel ik op berichten sturen, berichten lezen, gericht/uitgebreid zoeken, foto's bekijken (kan niet op elke site), bezoekersstatistieken (zo hee, scrabble woord :p) bekijken.
Die 1 euro en 30 cent is zodat je je profiel weer bovenaan de zoeklijsten ofzo iets kan zetten, woehoe 1 euro en 30 cent, vergelijk dat eens met RP, Lexa, Be2 of Parship ;)
Het aantal actieve leden: ach ja, het kan best zo zijn dat het niet altijd overeenkomt met je eigen berekening, maar als je het wederom vergelijkt met al die andere sites die ik net benoemde (als ze dat al laten zien) dan zal je hetzelfde constateren: ze geven aan: online "ontiegelijk veel" maar of dat ook echt zo is durf ik te betwijfelen

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden