@bianca

Het is inderdaad ook grappig dat Bianca (is niet Radboud Visser, er werkt daar echt een Bianca) binnen enkele uren deze site 'toevallig' weet te vinden om het negatieve commentaar te relativeren. Ik heb echt stage bij jullie gelopen en ben gelukkig geen klant van jullie (gelukkig nooit geweest ook). En als je nog steeds met droge ogen vol kunt houden dat jullie een slagingspercentage van 75% hebben (jullie zeggen zelf dat 75% van jullie klanten binnen een jaar een levenspartner vinden) dan heb je echt een gigantisch bord voor je hoofd.Ik snap dat dit soort sites belangrijk voor jullie bedrijf zijn maar de waarheid is op dit moment belangrijk voor mij. Het doet me pijn dat jullie mensen die op zoek zijn naar geluk zo hard neppen. En over dat er geen stagaires in onmin met jullie zouden zijn... wij stagaires lunchten vaak samen en dan kwamen de verhalen over hoe leuk het binnen het bedrijf was wel boven drijven hoor... (en dan heb ik het niet eens over het feit dat jullie MBO studenten geen stagevergoeding betaalden en HBO studenten slechts de helft van wat universitaire studenten kregen...). Ik zou graag iedereen terug willen verwijzen naar mijn originele post over mens en relatie

Sterke punten
Staat hierboven

Zwakke punten
zie boven

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

9 reacties

Hoi Petra

Ik geloof jou wel en ik zal je vertellen waarom.
Omdat het inschrijfgeld zo abnormaal hoog is, ongeveer 1000 euro of meer voor een jaar, zijn er maar heel weinig mensen die zo gek zijn om dat bedrag te betalen.
Voor dat geld kan je beter een leuke vakantie boeken en heb je ook de kans om iemand te ontmoeten.
Als je geen mensen hebt ontmoet in je vakantie heb je toch genoten van je geld, vanwege het mooie weer, stranden, stadswandelingen, boswandingen etcera.
Bij Mens en Relatie ben je het geld gewoon kwijt als ze niemand gevonden hebben voor je.
Mocht er toch iemand zijn die een partner gevonden heeft bij Mens en Relatie dan is dat puur toeval en heeft niets te maken met de kwaliteit van het matchen.

Laat je dus niet beinvloeden door positieve reviews en ga lekker op vakantie van je geld of doe er andere leuke dingen mee.
Laat Mens en Relatie links liggen en ik raad de directeur aan om een echt vak te gaan leren en te stoppen met het oplichten van mensen.

Niet-goed-geld-weg-garantie.
Zoals ik al zei maken mensen die zich wel laten inschrijven bij Mens en Relatie, hebben weinig kans.
Omdat het zo duur is zijn er weinig mannen en vrouwen om te koppelen die bij elkaar passen.

Oh ja nog twee dingen die ik ben vergeten.

1. Omdat het inschrijfgeld zo hoog is, schept men hele hoge verwachtingen van het bureau en de eventuele partner die men denkt te krijgen.
Hoge verwachtingen zullen dan meestal uitlopen op teleurstellingen.
2. Het valt mij op dat Mens en Relatie niet reageren op mijn commentaar.
Waarschijnlijk omdat ze er geen verweer tegen hebben.

het rare is dat ze aangesloten zijn bij de AVR en het keurmerk relatiebemiddeling hebben maar dat zegt dus ook weer niet veel, is me wel duidelijk en ook nog 1000 euro vragen per jaar? Kan er maar een woord voor vinden, BELACHELIJK.

@Maurice

Het keurmerk AVR wordt door hun zelf beheerd.
Je moet het zien als een slager die zijn eigen vlees keurt.

Hoi Maurice,

DAls je een probleem hebt met mens en relatie kan je dit voorleggen aan de geschillencommissie van de AVR. De voorzitster van deze geschillencommissie is Merel Mönch. Zij is niet alleen de moeder van Radboud Visser (de directeur van mens en relatie) en de moeder van Liselotte Visser (de "psycholoog" van mens en relatie) maar ook nog eens oud-directrice van mens en relatie. Het is als een slager die zijn 3 maanden oude slachtafval keurt alsof het verse biefstukken zijn.

Hai all. Nee heb helemaal niks met datingsides maar lees nog wel eens op dit forum uit interesse. Toen ben ik eens op hun side gaan kijken en toen las ik dat ze daar bij waren aangesloten, vandaar mijn opmerking. Maar toch bedankt.

Sinds 1997 heb ik voor Mens & Relatie gewerkt en jongstleden mijn ontslag genomen om mijn lief achterna te gaan naar Noord-Holland. Als ik mijn grote liefde niet had ontmoet, had ik nog steeds met volle overtuiging bij Mens & Relatie gewerkt! Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mij samen met mijn collega's, waarvan het grootste deel al heel wat jaren meedraait, voor de volle 100% heb ingezet voor alle cliënten, met diep respect voor de stap die zij hebben genomen om hun liefdesgeluk in onze handen te leggen. Reken maar dat de medewerkers van Mens en Relatie hier integer mee omgaan! Ik hoop dat een ieder voor zichzelf beslist en afweegt of een inschrijving bij Mens & Relatie voor hem of haar de juiste weg is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik ervoor sta dat er door een heel team keihard gewerkt wordt, in een landelijk bestand indien gewenst, om het meest perfecte voorstel te vinden. Met uiteraard een prijskaartje naar draagkracht.

9 maanden heb ik moeten wachten op een partner voorstel. Dat uit zuid holland kwam. En niet uit noord braband of limburg. Dit valt dus niet binnen de afspraken.Schandalig is het geldklopperij! Geef je op binnen een straal van 50 a60 kilometer komen ze met 100 kilometer aan.

Oplichterij is het. 1100 euro betaald en ik ben er nog niks mee opgeschoten. Hoe voelt het mensen op te lichten? Zou ik aan de consulentes willen vragen.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden