Parship Review - Je zit er aan vast! Let op!

Parship - Je zit er aan vast! Let op!

9

Review:
Slecht bereikbare organisatie. Weinig geschikte matches. Zeer hoge prijzen. Als de termijn is afgelopen schrijven ze automatisch 79,90 euro af per maand! Dit maandelijkse bedrag is nergens terug te vinden op de site of andere promotionele websites. Een afrader. Op andere pagina's hebben ze goede reviews. Heel vreemd, geen idee hoe dat kan. Let heel goed op!!!!

Sterke punten:
Maken goede promotie voor zichzelf.

Zwakke punten:
duur, weinig geschikte matches, slecht bereikbaar, hoge maandkosten, zie review

Karin Vis beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

9 Reacties

Datum: 4 januari 2019 - 9:09

Geschreven door: MGTOW

Parship = Parshit.
Stiekeme verlenging tegen woekertarieven; het opzeggen wordt expres heel moeilijk gemaakt, de woekertarieven staan verstopt in de voorwaarden, je klikt toch voor akkoord?
De personen die er intrappen financieren de reclames.
Een positieve vermelding op een website is ook zo'n reclame.

Datum: 4 januari 2019 - 10:50

Geschreven door: Dirk

Beste Karin Vis,

Volgens de algemene voorwaarden kan je een man of een vrouw bestellen bij Parship, net zoals je bij Bol.com een stofzuiger koopt. Je moet de algemene voorwaarden van Parship goed lezen. Lees het volgende maar wat ik heb gekopieerd van de algemene voorwaarden.

********************
Artikel 5 De overeenkomst

5. De ondernemer zal uiterlijk bij levering van het product, de dienst of digitale inhoud aan de consument de volgende informatie, schriftelijk of op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager, meesturen:"
************************
Mannen en vrouwen die ingeschreven staan zijn volgens dit artikel uit de algemene voorwaarden van Parship producten, diensten of digitale informatie?

Je kan het product, de man neem ik aan, volgens artikel 6 met een bedenktijd van 14 dagen terugsturen.

************
Artikel 6 - Herroepingsrecht
Bij producten:

1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
******************
En nu even serieus
Het ziet er naar uit dat Parship de algemene voorwaarden ergens van heeft gekopieerd, maar niet goed heeft doorgelezen en aangepast voor hun datingsite. Ook het taalgebruik is hier en daar onbegrijpelijk en slaat nergens op. Lees artikel 7 maar eens goed door. Wat bedoelen ze met waardevermindering van het product? Bij gebruik van een man of vrouw, verminderd de waarde? En wordt de man of vrouw geleverd in een verpakking?

************
Artikel 7 - Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
*****************************
Een onbegrijpelijk stukje tekst van de algemene voorwaarden.





Datum: 4 januari 2019 - 11:04

Geschreven door: Dirk

Nog een hilarische stukje tekst van de algemene voorwaarden van Parship. Schijnbaar kun je handelen in aandelen van mannen en vrouwen op een beurs en is er een openbare veiling van mannen en vrouwen.

***************
Artikel 10 - Uitsluiting herroepingsrecht

1. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen.

2. Overeenkomsten die gesloten zijn tijdens een openbare veiling. Onder een openbare veiling wordt verstaan een verkoopmethode waarbij producten, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden aangeboden aan de consument die persoonlijk aanwezig is of de mogelijkheid krijgt persoonlijk aanwezig te zijn op de veiling, onder leiding van een veilingmeester, en waarbij de succesvolle bieder verplicht is de producten, digitale inhoud en/of diensten af te nemen;
*************************
Dit heeft niets te maken met Parship, maar het staat er toch echt in.

Datum: 4 januari 2019 - 11:09

Geschreven door: MGTOW

Als Parshit al niet eens de moeite neemt om fatsoenlijke voorwaarden te formuleren, dan snap je ook dat ze geen moeite doen om hun klanten fatsoenlijk te behandelen. De stiekeme verlengingen tegen woekertarief (met dreiging van de incasso-SS) , de niet transparante werkwijze (aantal actieve leden?), de slecht bereikbare duitse 'organisatie'.
Kortom een grote bedriegersbende bij Parshit, nooit aan beginnen.

Datum: 4 januari 2019 - 11:12

Geschreven door: Dirk

Beste Karin Vis,

Je vroeg waarom Parship op andere pagina's zulke goede reviews hebben. Nou dat komt omdat medewerkers van Parship de goede reviews zelf schrijven. Ook kan je als datingsite een plaatsje kopen in de top 10 bij diverse reviewsites. Hoe meer Parship betaald, des te hoger kom je in de top 10.

Gelukkig heeft Parship het keurmerk Thuiswinkel Waarborg, Trust Ecommerce Europe en Veilig Daten. Dat klinkt wel vertrouwd of niet soms? Of kan je ook keurmerken kopen?

Datum: 4 januari 2019 - 11:20

Geschreven door: MGTOW

Of de keurmerken worden door hen zelf beheerd; zoals een slager die zijn eigen vlees keurt.

Datum: 4 januari 2019 - 11:38

Geschreven door: Dirk

Ik heb de website Thuiswinkel.org bezocht en Parship opgezocht, maar Parship heeft echt een certificaat. Thuiswinkel.org is van de consumentenbond.
In het certificaat Thuiswinkel Waarborg staat bij punt 2 van het volgende:
****************
Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
Algemene voorwaarden zijn overeengekomen samen met de consumentenbond en gemakkelijk vindbaar op de website van PARSHIP.nl.
**************
Waarschijnlijk heeft een medewerker van de consumentenbond de algemene voorwaarden niet gelezen, maar toch goedgekeurd. Of Parship heeft de algemene voorwaarden aangepast voor de consumentenbond, maar niet op haar site staan.

Datum: 4 januari 2019 - 11:57

Geschreven door: MGTOW






Onderstaande gekopieerd van de website thuiswinkel.org. Dit is wat hun keurmerk inhoudt:

De 10 zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg
Je weet bij wie je winkelt: de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
Bedenktijd van minimaal 14 dagen: het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn >
Producten (deels) achteraf betalen: je krijgt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.
Helder aanbod: elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
Overzichtelijk bestelproces: het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
Prijzen zijn duidelijk: je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.
Veilige betaalomgeving: wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens: onze leden hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Lees meer hierover in de volgende alinea.
Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie: heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien klacht in via www.thuiswinkel.org/klacht-indienen. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken.


Aangezien Parshit geen producten levert is het meeste niet van toepassing.
Volgens de thuiswinkel moeten prijzen duidelijk staan vermeld. Maar veel klanten klagen over stiekeme verlengingen.
De klachtencommissie van thuiswinkel.org daar lees ik in de reviews weinig of niets over.

Datum: 5 januari 2019 - 18:45

Geschreven door: maurice

Op andere pagina's hebben ze goede reviews. Heel vreemd, geen idee hoe dat kan. Let heel goed op!!!!: 3 keer raden wie die goeie reviews er heeft neergezet, precies Parship zelf.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review