RelatiePlanet Review - Eén jaar later

RelatiePlanet - Eén jaar later

19

Review:
Bijna een jaar geleden heb ik ook al eens een review geplaatst hier, tijd voor een update.

Afgelopen voorjaar is er weer een dame de revue gepasseerd, maar na twee overigens verder leuke ontmoetingen kwamen we toch beiden tot de conclusie dat we niet zo goed bij elkaar passen. Kan gebeuren.

Heb toch ook maar eens geprobeerd in contact te komen met niet-betalende leden door een email adres te verstrekken. Er was zowaar sprake van contact, maar uiteindelijk verspilde moeite. Eén dame bleek opeens in Brazilië te wonen in plaats van de opgegeven stad in het midden van het land. Geen zuivere koffie waarschijnlijk. Twee anderen waren dusdanig passief in de communicatie dat het wel uit moest doven, en waren duidelijk met heel andere zaken bezig.

Zelf ben ik inmiddels zeer selectief geworden in waar ik wel en niet werk van maak. Profielen met de beruchte lijstjes negeer ik nu standaard. Niet-betalende leden ook. Dames die een relatie en soms zelfs het krijgen van kinderen zien als een extra aanvulling op hun leventje van reizen, uitgaan en yoga begrijpen het echt niet en kunnen niet meer rekenen op toenaderingspogingen van mijn kant.

En dan blijft er dusdanig weinig over dat ik m'n abbo waarschijnlijk maar niet meer verleng binnenkort.

19 Reacties

Datum: 28 december 2016 - 6:53

Geschreven door: m

Als je er gezonde selectiecriteria op na houdt dan blijven er op een datingsite amper vrouwen over die de moeite van het benaderen waard zijn. De meesten presenteren zich namelijk onaantrekkelijk. Voorbeelden heeft de reviewschrijver al treffend aangekaart; te veeleisend, een aanvulling die geen invulling mag zijn, esoterisch yoga gedoe. Qua uiterlijk doorgaans verre van knap en vooral onverzorgd. Het ergst zijn nog de mentale en fysieke problemen die je tegenkomt. Ik denk dat de gemiddelde patiënt uit mijn praktijk gezonder is dan de gemiddelde date die ik via een datingsite heb ontmoet. Dus voor mij heeft een datingsite geen toegevoegde waarde.

Datum: 28 december 2016 - 7:08

Geschreven door: Dirk

Een vrouw die volgens haar profiel in Nederland woont en als je contact hebt ze ineens in het buitenland woont is inderdaad niet betrouwbaar.
Kinderen krijgen en dan ook nog reizen dat lijkt mij lastig.

Datum: 28 december 2016 - 9:04

Geschreven door: mahabout


Triest om dat te horen, je had wat beters met dat geld kunnen doen. En je was misschien nog veel beter af van dat site met als kanslozen meisjes en vrouwen die geen waarde en geen toevoeging en het blijft allemaal op dating sites in beperkt.

Het is ook een wijze les voor je. Dan moet je geen vrouw op dating sites, je zoekt het zelf ook een beetje eigenlijk ook op. Vele mannen zijn ook gewaarschuwd, maar tja er zijn vele die niet gehoorzaam kunnen worden of zijn helemaal niet wakker zijn, hoe dat er toe doet op dating sites, daarom heet ook internet dating sucks for men! Daarom heet het daten iedereen is daarom vrij en kan staan waar hij of zij wilt. Het is geen verplichting om na te komen.

Maar waarom zou met iemand contact willen leggen als je die alleen op foto hebt gezien. Je hebt de persoon nog nooit eerder gezien, waarom zou je nog tijd erin investeren.

Datum: 28 december 2016 - 9:15

Geschreven door: m

Wanneer je een drukke baan hebt met veel verplichtingen en je daarbuiten het ook druk hebt, dan kan het zomaar gebeuren dat je simpelweg vrijwel nooit vrijgezelle vrouwen tegenkomt. Dan lijkt een datingsite een geschikte manier om gelijkgestemden tegen te komen. Helaas zijn het dan voornamelijk aandachtzoeksters, probleemgevallen en moeilijk-in-omgang vrouwen die op een datingsite staan.

Datum: 28 december 2016 - 10:00

Geschreven door: mahabout

De vrouwen willen zich niet binden en voelen geen verplichting. Ze zoeken meestal een andere weg om mannen te benaderen. Daarom ontstaan er steeds meer dating sites. En sommige worden ook zelf er voor betaald. Het is net een enquête die je allemaal in vult met allemaal aanvullingen tegen prestatie een kleine bonus op aanvulling. Je bent niet de enige waar mee contact hebben en er zijn best wel meer mannen waar zij contact mee zullen hebben.

Als ik 45-50 jaar zou zijn dan zou ik geen vrouw zoeken en helemaal niet op een dating sites. Dan zal je je zelf al jaren mee bezig op een dating site.

Dan maar liever op vakantie of groepsreizen en heb geen interesse in datingsites of sociale media of andere app en ben gelukkige deze spullen ook niet. Ik ontmoet liever mensen in interessante landen.

Terwijl er werk van maken om op vakantie te gaan. En die zich al verder klaar stomen in een ander levensfase.

Ik wil gewoon face to face zien en ontmoeten. En ik zou geen zin hebben om constant berichtjes te sturen. Gewoon op het ouderwetse manier.

Datum: 28 december 2016 - 11:52

Geschreven door: m

Er zijn zoveel datingsites omdat dit een gemakkelijke manier van geld verdienen is. Weinig investeringen zijn nodig om een website op te starten. De reclames die ze maken om nietsvermoedende mensen te doen geloven dat hun site gevuld is met duizenden geschikte kandidaten (terwijl er in werkelijkheid voornamelijk mannen zijn ingeschreven) zal de grootste kostenpost zijn. Datingsites, zeker relatieplanet, verkopen gebakken lucht.

Datum: 28 december 2016 - 14:20

Geschreven door: mahabout

Dat is zeker een feit... Haha tuurlijk moeten ze toch ergens dat geld vandaan kunnen halen, dus ja met goedkoop reclame maak je ook heel veel geld. Ze proberen het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Om de mensen aan te pappen met hun niet succes volle site.

We weten al enige tijd tijd hoe het aan toe is. En kijk een beetje goed uit met ad's en pop up's daar verdienen ze ook geld mee.

De Nederlandse mannen willen geen lange verhaal tis een relatie of helemaal niets. Maar je moet elkaar niet bedonderen na 3x dates. ik hoor en lees het ook vaak van de Nederlandse mannen.

Kan je beter lekker op vakantie met dat geld die je in een dating sites of dating site investeert, dan had je voor dat zelfde geld en tijd op vakantie kunnen en in de periode had je al iemand ontmoet van een ander land waar je een relatie mee zou kunnen hebben, en jij zal de dating sites kunnen uitlachen, want wat jij hebt bereikt dat hebben zielige prutsers op dating site die het niet hoogste haalbare kunnen halen.

Datum: 28 december 2016 - 14:27

Geschreven door: m

Je kunt beter een staatslot kopen. In de staatsloterij ben je je geld ook zo goed als zeker kwijt maar verdwijnt het in de staatskas in plaats van de zakken van een nog grotere crimineel. Daarnaast geeft de staatsloterij eerlijk aan wat de kans op een winnend lot is terwijl datingsites de boel proberen te belazeren.

Datum: 28 december 2016 - 14:46

Geschreven door: mahabout

Het zou mooie zou zijn als een eerlijke, oprechte dakloos of een asielzoeker dat de staatsloterij zou winnen. Ik heb nooit voor een dating site betaald. Ik zou mijn geld nooit investeren in dating en helemaal niks via internet. Mensen denk goed na, waar je aan begint. Geld investeren is leuk maar dat geld moet ook ergens goed terecht komen, maar een dag zal je dat geld nog harder nodig hebben. Dan kom je eens een keer in de schulden.

900,- euro investeren in dating site dan moet je echt wel goed gek zijn!

Datum: 28 december 2016 - 14:56

Geschreven door: m

Als het lukt om via een datingsite in contact te komen met een normale vrouw dan heb ik daar best een paar tientjes per maand voor over. Echter, via een datingsite is die kans verwaarloosbaar klein.

Datum: 28 december 2016 - 15:17

Geschreven door: mahabout

Vroeger kon je gewoon een leuke vrouw vinden. Maar nu niet meer je moet het vliegtuig pakken en andere kant van de wereld bekijken wie dan wel open staat en er zijn best wel beschaafde nette vrouwen die ook gewoon een nette man willen. En die willen heus geen halve beesten hebben.

Tegenwoordig vind je alleen maar vrouwen die al met negers hebben gedate, en daar uit blijkt dat ze ook regelmatig sex hebben gehad en dat niet alleen dat ze het leuk vind en om betast te worden door donkere mannen. Tja als je geen neger bent dan hoor je tja als je een donker bent dan had je al een voor streepje. Ik wil ook geen vrouw hebben die al een relatie met een neger heeft gehad. Mensen van mijn familie willen dat ook niet. Ook niet eentje die de hele dag loopt te appen of lopen te smartphonen.

Dus ja sorry maar daar begin ik ook aan niet. Daarom is de juiste intentie om er achter te komen via familie leden met wie je eigen daad werkelijkheid te maken hebben, want iedere snoept weer bij iemand. Ik zoek gewoon een vrouw van een vroeger eeuw.

Had ook vroeger aan dating sites gedaan, maar daar blijkt uit dat er niks van uit is gekomen. Mensen worden te kieskeurig en ja en ze hebben veroordelen over anderen, tja dat zijn moderne Europese vrouwen, maar dat was al 10 jaar geleden heb ook geen interesse in ze. De vrouwen op datingsite vandaar zijn te moderne en denken alleen aan hun eigen ego.

Datum: 29 december 2016 - 1:52

Geschreven door: Dirk

Misschien een goed handel om zwarte schmink aan blanke mannen verkopen die een kansje willen wagen op datingsites. Je moet als blanke man wel groot geschapen zijn tussen de benen, anders van je door de mand.
En ook moet je een lange uithoudingsvermogen hebben.

Datum: 29 december 2016 - 6:49

Geschreven door: m

Na dat hele geneuzel over de zwarte pieten lijkt me dat niet verstandig. Zouden ze op datingsites een foto van zwarte piet wel accepteren?

Datum: 29 december 2016 - 9:44

Geschreven door: Dirk

Het is een feit dat mannen geen enkele reactie krijgen op bijvoorbeeld Relatieplanet en Lexa vanwege het mannenoverschot.
Maar als ik de review lees van relatiebureau Take2 van 28 december 2016 dan kreeg de vrouw slechts 1 afspraak in een jaar!
Is er soms een vrouwenoverschot bij relatiebureau's en een mannenoverschot op datingsites? Een relatiebureau zal denk ik nooit tegen een vrouw zeggen dat ze weinig kans maakt, want ze moet eerst betalen, als het waar is wat ik denk.

Datum: 29 december 2016 - 11:57

Geschreven door: mahabout

Bij relatiebureau zoeken ze mannen als brad pitt en jack sperrow en george clony en ik zou in relatiebureau ook niet snel geloven, dat in in daadwerkelijkheid daar iemand zou tegen. Maar als je laat inschrijven krijgen hun geld direct wel op hun rekening dus dat zal vast wel de bedoeling en dan is het nog jaren afwachten als er ook nog iemand voor jou is.

Te weinige overschot aan vrouwen die wel daadwerkelijkheid vrouwelijke zijn, wat je kunt op rapen zijn de geëmancipeerde vrouwen. Maar blijkt dat er meer vrouwen zich aanpassen als man, dus ja die kun je wel vinden.

Maar vele oudere mannen die zoeken gewoon een normaal vrouw die zich kan aanpassen aan 1 man. Maar blijkbaar zul je deze hier niet vinden. Je komt dan echt alleen maar vrouwelijke oplichters tegen die mannen leven willen zuur maken en manipuleren. De meeste vrije leven uitgaan, naar America en naar Thailand, maar dit begint ook vaker op hun 18e.

De meeste van dating sites en in knetter ziek land holland en Europa willen een man die rijk is en dat moet zijn in goederen en in bezittingen, maar er zijn ook andere vrouwen die echt vrouwen zijn en die hun eigen boontjes kunnen doppen, maar die vindt aan de andere kant van de wereld.

Datum: 29 december 2016 - 13:48

Geschreven door: Dirk

Ik denk dat bij een relatiebureau weinig mannen en weinig vrouwen zijn ingeschreven. Je moet een groot bedrag vooruit betalen, of in termijnen. Soms wel 2000 euro.
En je hebt geen enkele garantie.

Door de hoge bedragen krijgen de mannen en vrouwen onrealistische wensen.

Datum: 29 december 2016 - 14:01

Geschreven door: mahabout

Ik zou nooit geld betalen aan een relatiebureau betalen en het zijn ook allemaal oplichters. Heel lang terug was er ook een relatie bureau op op het leidseplein en dat werd door uitgezonden RTL5. Er had een man zich ingeschreven en die kon daar ook geen geschikte partner vinden en ze hadden een aantal vrouwen, maar geen enkel die match er. Dan moet hij nog na 2 jaar gaan wachten en als hij iemand vindt dan moet hij gaan daten en dan pas als hij de goede treft die toch misschien iets misschien met hem wilt gaan bouwen en dan kan meneer zich uitschrijven of na 2 jaar als er geen match is dan wordt hij verwijderd uit het dossier. Je geld komt terecht in ander mans handen.

Er was ook een programma take it or leave it en vele mannen hadden zich opgegeven, maar die vrouwen die daar waren zagen er lelijk uit en geschaard gekleed en onverzorgd. Ze moeten alle 10 op een knop drukken als ze wel verder willen of niet, tja triest allemaal. En dan kmoet je nog 3 ronden topen dan vallen de vrouwen ook weer af die niet verder willen en misschien blijven er nog 2 os 0 over. Als alle vrouwen de mannen afwijzen zegt eddy zoei dit zijn de Nederlandse vrouwen hee! Kunnen we niks aan doen dat zegt ie. De mannen die daar waren hadden zich zelf voor gek gezet. Dat zijn vrouwen voor een bepaalde nemen een man om bepaalde reden als het niet dan gaat het niet en dan hoor je niks meer.

Ik zou gewoon lekker de vliegtuig pakken en in een andere land een beschaafde vrouw zoeken of via familie iemand die voor mij bemiddeld en ik geen kat in de zak. Ik neem liever iemand die zelfde religie als mij heeft. Ik zoek geen loslopende de koeien.

Datum: 30 december 2016 - 18:29

Geschreven door: Jan

Deze site lijkt meer op een forum voor lotgenoten dan op een review site :) Het cynisme is hier en daar bijtend, dat vind ik jammer, maar als ik mij zou blindstaren op alleen datingsites zou ik dat waarschijnlijk ook worden. Gelukkig geeft mijn echte, niet-digitale omgeving mij wél een positief beeld van het andere geslacht.

Ik behoor inderdaad tot de categorie mannen die in zijn dagelijks leven weinig nieuwe mensen ontmoet, ben absoluut geen uitgaanstype, en werk in een door mannen gedomineerde sector. Zo van tijd tot tijd kom ik wel eens leuke vrouwen tegen, maar die hebben zonder uitzondering de status "niet beschikbaar".

Dat datingsites geen walhalla's zijn, was na 2 weken al wel duidelijk. Maar onder het motto: "Er moeten leuke mensen zijn hier ergens, zelf sta ik er immers ook op" ben ik toch maar actief gebleven. Dat tientje in de maand is het punt niet.

Tijdens de in totaal 5 fysieke ontmoetingen en korte affaires zijn ze zo ongeveer allemaal voorbijgekomen, de golddigger (ik heb de schade kunnen beperken tot één etentje), de beschadigde (ik ben te weinig psycholoog om hiermee om te kunnen gaan), de "ik-weet-totaal-niet-wat-ik-wil", de buurvrouw en de "ik-heb-er-een-puinhoop-van-gemaakt-en-nu-is-het-te-laat".

Eigenlijk wel triest. Maar ik heb er wél een hoop van geleerd, en een laagje eelt op m'n ziel gekweekt. En dat is ook wat waard.

Datum: 30 december 2016 - 21:40

Geschreven door: mahabout

Ik heb relatieplanet en lexa ook geprobeerd. Beiden sites als je een bericht naar een aantal vrouwen stuurt krijgt je nooit wat terug. Soms kan het misschien wel zijn dat 1 of 2 berichtjes wel terug krijgt. Vaak krijgt je alleen maar een grote mond terug. Meestal vind je allemaal meisjes/vrouwen die naar een suiker oompje zoeken of gold diggers. Ze zoeken naar one night stand of heel veel geld en daar zal de bedoeling mee zijn van dating sites. Of vrouwen waar veel mannen in hebben gezwommen. En er is ook een jongen dame genaamd Wendy bong die staat ook op alle dating sites, die heeft met veel mannen gewipt en die zal best wel ook voorbij komen. Die zoek mannen de fun. Ze zoek geen geld verricht graag handeling gratis.

Maar dat waren niet de vrouwen naar waar ik precies zocht. Ik zoek een nette beschaafde persoon, tja liefste iemand waar ik de familie van kan leren kennen. Eentje die zich netjes als vrouw kan gedragen en ook serieus kan zijn, die verstand heeft om met 1 man om te gaan en die zich kan binden. Eentje die voor een serieus leven gaat. De meeste die je vindt die houden van tatoo en mannen met gouden kettingen bah! Ja liefste zwarte mannen en negers.

En ze zijn vaak alleenstaande of single, maar wat betreft staan ze niet open voor een relatie en zijn veel grappenmakers die daarvan gebruik zullen maken. Ik heb nooit een relatie met een vrouw van een dating site gehad. Maar wat betreft is dating of dating site meer voor mensen die toch vreemd willen gaan. En het is ook niet de juiste platform om mensen te vinden. Je kan het beste zoals ik eerder hebt gezegd lekker de vliegtuig pakken en naar land gaan zoeken.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review