Reviews van deze auteur

Recentie

Review over Lexa

Ik lees hier veel negatieve berichten over lexa en dit is terecht.
Ze betalen inderdaad mensen 'operatoren' om je een bericht te sturen om je lid te maken. De meeste profielen zijn nep en andere zijn al jaren geen lid meer. Toch hebben ze wel 1/100 echte profielen.

Veel mensen klagen terecht over het feit dat je eenmaal lid bent voor veel dingen een special memberhsip moet hebben wat kort inhoud datje nog meer mag betalen.

Opzeggen is bijzonder moeilijk en je vind dat pas na een uur zoeken op de website. Ook daar moet je goed opletten wat je aan vinkt anders ben je zonder het te weten stiekem toch nog lid.

Er is echter wel 1 redmiddel wat veel mensen vergeten.
Je kunt namelijk 14 dagen je beroepen op het herroepingsrecht. Dat is iets wat ik deed en wat gewoon de wet is. Dit betekent dat als je binnen 14 dagen zegt dat je je hierop wilt beroepen, dat ze verplicht zijn je je geld terug te geven en je abbo te annuleren. Denk hieraan.

Test de site rustig uit als je denkt dat het niet zo erg is als men zegt ( dat is het wel kom je binnen paar dagen wel achter) en gebruik dan het herroepingsrecht om je geld terug te claimen!!

Dit deden ze bij mij zonder probleem, maar ja zijn ze ook verplicht dus...

Sterke punten
Geld aftroggelen

Zwakke punten
98% nep.

TIP

Review over Lexa

Lexa is inderdaad nep, veel nep profielen ( die ze dan entertainment profielen noemen) nou weinig entertaining aan natuurlijk. Maar ik had dit gelukkig vrij snel door. Je kunt dus binnen een aantal dagen 15 dacht ik zo uit mijn hoofd, je lidmaatschap opzeggen en je geld terugvragen....

Dus beste mensen, vraag gewoon je geld tijdig terug, want niemand wil betalen voor bedrog toch?

Sterke punten
Je kunt je geld terug vragen!
( bij andere ook hoor, maar ze deden dit netjes en snel)

Zwakke punten
Tja, 98% nep enzo. dus zwakke punt zal zijn:
JE WILT JE GELD TERUG!

lexaless

Review over Lexa

Het spijt me zeer maar wat is deze site achteruit gegaan. Jaren gelden mijn toenmalige vriendin daar gevonden. Echt nu is die relatie over en wil ik natuurlijk een nieuwe. Dus ik dacht laat ik weer eens op lexa gaan. De site is nu heel anders. Zoekfuncties die het vrijwel nooit goed doet. Heel veel profielen van leden die niet meer actief zijn. Je kunt niet zien wat voor soort lidmaatschap iemand heeft. Nep berichtjes op het moment dat je nog iet betaald hebt. Echt 1 doffe ellende. Ik ben er van overtuigd dat zeker 50% van de profielen niet meer actief zijn, dus van mensen zijn die gratis lid zijn, maar eigenlijknooit meer op lexa komen. Dan heb je je nog al die buitenlandse profielen van dames die je op deze wijze proberen op te lichten. Keer contact gehad met 1 ervan, engelstalig, of ik toch geld wilde overmaken via western union omdat haar zoon ziek was en ze langs wilde komen bla bla allemaal oplichting. Nee lexa, jullie scoren geen punten.

Sterke punten
- Op het oog ziet het er goed uit.
-chatfunctie

Zwakke punten
- Veel inactieve profielen
- veel profielen van buitenlandse oplichters
- Automatische verlening van je abo, moeilijk opzegbaar.
-zoekfunctie werkt niet goed.
-nepberichten op je over te halen tot betaalt lidmaatschap.

reacties:

Review: Valse berichtgeving

ZO is het maar net en ook zijn veel profielen nep! of van vrouwen die zich jaren geleden eens gratis hebben ingeschreven. De kans op succes bij lexa is 1 op 2000 mannen. Kortom verspil je tijd en geld erNIET aan.

Review: lexaless

Beste Erik,

Veel datingsites maken gebruik van bepaalde bedrijven. Wat doen die bedrijven, die hebben thuiswerkers die zich voordoen als dames van datingsites. Google maar eens op operator, dating, thuiswerk, en je zult wel zien wat ik bedoel.

Nog een afrader wat mij betreft is secretflirt.nl als gratis member meteen reacties op je berichtjes allen positief ( had geeneens een foto), maar als je betaalt hebt......

Review: De waarheid over SecretFlirt en de waarheid over reviews

Sorry hoor, maar dit verhaal geloof ik niets van. In mijn optiek is secretflirt nep. Met nepprofielen om mensen te lokken. Dit is geen laster, dit is gewoon mijn mening die ik baseer op ervaringen die ik met de site had. Onnozel doen alsof de dialoog aanhouden niet kan. Jazeker wel, via thuiswerk kun je je aanmelden bij bedrijven die dit doen. Je praat dan eigenlijk met tig verschillende mensen die zich voordoen als meisje. Dit weet ik 100% zeker, want ik heb dit zelf korte tijd gedaan ( nee niet bij jullie, ik niet althans). Ik vermoed dat jullie dezelfde werkwijzen hanteren. Succes verder, maar ik zal jullie bij niemand aanraden.

Review: Sf is een erg leuke site..

Ach dit is gewoon geschreven door iemand van SF zelf, kan niet anders.

Review: Liefde en hoogopgeleid

Ik vermoed dat de site nep is hoor, maar ik wil even ingaan op wat mevrouw laag opgeleid zegt.

Hoog of laag opgeleid doet er voor mij niet zoveel toe, maar voor veel mensen wel. Dit recht hebben ze! Iemand mag dit belangrijk vinden! Dit is geen discriminatie naar het mbo, maar gewoon een voorkeur. Een hoogopgeleid iemand verdient vaak meer geld, iets waar vrouwen op vallen ( al ontkennen ze dit). Een hoge functie geeft ook meer status ( iets waar vrouwen ook op vallen, al ontkennen ze dit ook). Hoe dan ook, als je dit verschil wil maken is dat je goed recht van de persoon en dus ook van de site.

DIt verschil maken is wel beetje zinloos in praktijk.
- Iedereen kan zeggen dat ie hoog is opgeleid
- op andere sites kun je ook op opleiding selecteren als je wilt

Dus een meerwaarde heeft het niet, maar een moreel oordeel slaat nergens op!

Review: lexa gaat je leven niet verrijken

Klopt lexa en vele ander datingsites zijn oplichters, tal van nepprofielen, dames die 24/7 online zijn. plots in 2 min 10 profielen erbij uit mijn regio zomaar. even later ook weer weg, flirts van dames die ineens niet meer bestaan? lexa is een grote oplichtersbende, maar al die andere datingsites ook. Wat kunnen we hieraan doen, zijn juridische stappen mogelijk?

Review: fake en slap

Geloof het maar niet, want op deze site staan wel een hoop FAKE contacten. Ik stuur 2 berichtjes en krijg meteen positieve berichtjes terug, allemaal in correct Nederlands en het is gewoon te positief te snel. Ik had nog niet eens een foto geuped. Ook al staat er duidelijk dat er geen fake en nepperts zijn, dat zijn ze absoluut en 100% zeker dus wel!!!!

Review: fake en slap

Geloof het maar niet, want op deze site staan wel een hoop FAKE contacten. Ik stuur 2 berichtjes en krijg meteen positieve berichtjes terug, allemaal in correct Nederlands en het is gewoon te positief te snel. Ik had nog niet eens een foto geuped. Ook al staat er duidelijk dat er geen fake en nepperts zijn, dat zijn ze absoluut en 100% zeker dus wel!!!!