Recentie

Ik lees hier veel negatieve berichten over lexa en dit is terecht.
Ze betalen inderdaad mensen 'operatoren' om je een bericht te sturen om je lid te maken. De meeste profielen zijn nep en andere zijn al jaren geen lid meer. Toch hebben ze wel 1/100 echte profielen.

Veel mensen klagen terecht over het feit dat je eenmaal lid bent voor veel dingen een special memberhsip moet hebben wat kort inhoud datje nog meer mag betalen.

Opzeggen is bijzonder moeilijk en je vind dat pas na een uur zoeken op de website. Ook daar moet je goed opletten wat je aan vinkt anders ben je zonder het te weten stiekem toch nog lid.

Er is echter wel 1 redmiddel wat veel mensen vergeten.
Je kunt namelijk 14 dagen je beroepen op het herroepingsrecht. Dat is iets wat ik deed en wat gewoon de wet is. Dit betekent dat als je binnen 14 dagen zegt dat je je hierop wilt beroepen, dat ze verplicht zijn je je geld terug te geven en je abbo te annuleren. Denk hieraan.

Test de site rustig uit als je denkt dat het niet zo erg is als men zegt ( dat is het wel kom je binnen paar dagen wel achter) en gebruik dan het herroepingsrecht om je geld terug te claimen!!

Dit deden ze bij mij zonder probleem, maar ja zijn ze ook verplicht dus...

Sterke punten
Geld aftroggelen

Zwakke punten
98% nep.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

je vergat er nog bij te melden dat lexa voor vrouwen wel leuk is , namelijk lekker mannen negeren en zeer kieskeurig zijn.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden