De waarheid over SecretFlirt en de waarheid over reviews

De waarheid over SecretFlirt en de waarheid over reviews

Bericht van de redactie van SecretFlirt:

"Pas op voor de misleidende consument”. Zou dat een gevaar kunnen worden? Het zou zo maar kunnen. De consument, bedrijven en instellingen hebben er - sinds de groeiende populariteit van internet reviews - een probleem bij.

Consumenten zoeken naar betrouwbare informatie met behulp van reviews van andere consumenten. Helaas kloppen negatieve reviews lang niet altijd. En wat betreft secretflirt.nl is daar ook sprake van. Negatieve reviews zijn - vaker wel dan niet- deels of geheel onjuist. En zo wordt je dan weer als consument door andere consumenten op een verkeerd been gezet. Je denkt gebruikers ervaring te hebben gelezen maar die is dan onjuist. Dat kan niet de bedoeling zijn maar het gebeurt wel. Consumenten strooien elkaar dus zo zand in de ogen! Vanuit die hoek worden reviews door consumenten niet bekeken maar het is wel de keiharde waarheid.
Dit werkt verwarrend en is een vorm van misleiding door anonieme mensen die je nooit kunt aanwijzen of ter verantwoording kunt roepen.

Negatieve reviews over dating-sites zijn echt niet allemaal onzin natuurlijk. Helaas zijn er heel veel sites die zich voordoen als "dating site" maar dat eigenlijk niet zijn. Ze proberen mensen geld uit de zak te kloppen met zeer doorzichtige doch evengoed zeer valse, doortrapte trucs. Ze misleiden via trucs als het geven van valse informatie.

Maar er zijn ook goede sites die mensen kansen geven en waar niemand misleidt wordt. SecretFlirt is zo'n site. Hoe ik dat weet? Ik ben web-beheerder bij SecretFlirt en weet dus heel goed waar ik het over heb.

Niet 100% tevreden zijn, iets niet bereiken of krijgen is jammer, maar dat geeft niemand het recht om laster en valse informatie te verspreiden via onjuiste reviews. Maar op internet maken bepaalde mensen zich daar heel gemakkelijke schuldig aan zonder enige notie van de gevolgen die dat heeft voor andere mensen en het bedrijf of instelling die ze over de hekel halen. Ook op deze review website gebeurt dat dagelijks. Laster is strafbaar maar gebeurt evengoed aan de lopende band. Het anonieme karakter van internet is een belangrijke oorzaak, want wie doet je wat?

Op SecretFlirt worden -elke dag weer- dagelijks duizenden berichten verstuurd en zijn elke dag meer dan duizend verschillende members actief. Wat zouden we als SF (redactie of medewerkers) nu moeten en willen bereiken met het versturen van een nepbericht via een nepprofiel aan een gratis member? Een abonnement uit lokken? Dan zouden we vervolgens ook nog daarna - zo geloofwaardig mogelijk- een nepdialoog op gang moeten houden? En dat allemaal voor een paar tientjes? Met het risico op ontmaskering door klanten of medewerkers die gaan praten en de zorgvuldig opgebouwde site en community een slechte naam bezorgen? Daarbij zou dan een Gratis Member ineens een TopMember worden en na zijn betaling ineens merken dat het bedrog was? Kom op. Met zo'n instelling bouw je niets op maar breek je alleen maar af. Mensen gaan lopen besodemieteren is in de praktijk geen haalbare kaart en dat is maar goed ook. Een serieuze dienstverlener doet dat ook niet. En serieus is SecretFlirt zeker. Met medewerkers onder elkaar consumenten/members lopen bedriegen is daarom een onzinnige gedachte. Het gemiddelde intelligentie niveau op SecretFlirt ligt daarbij ook (veel) te hoog om members op SF te kunnen foppen. Die hebben dat direct door!

Wij weten dat andere sites helaas aan misleiding doen maar daardoor zou dan geen enkele site meer goed kunnen zijn? Dat is natuurlijk aperte onzin. Je moet ook geen appels met peren gaan vergelijken.
Voorbeeld: Als je een nep iPhone in China koopt en hij werkt niet moet je natuurlijk niet gaan roepen dat mobiele telefoons -van welk merk ook- het niet doen.
Ander voorbeeld: Als je in een restaurant een gratis amuse krijgt -waarmee dat restaurant je slechts een gratis voorproefje van de prima keuken wil geven- moet je niet boos worden als je het diner niet gratis krijgt en daarom dat restaurant vervolgens een slechte naam gaat bezorgen met onjuiste reviews op internet en ze over éen kam scheert met een amateur worstkraam waar bedorven vlees wordt verkocht.

SecretFlirt houdt niet van misleiding, geldklopperij en laag bij de grondse, goedkope achterbaks gedrag. Dat tolereren we niet van members opnderling en zelf doen we dat uiteraard ook niet. We hebben respect voor mensen en hebben ook zelfrespect. Wij sturen geen nepberichten, maken geen nepprofielen aan. Geen enkele medewerker (intern, extern of waar dan ook) doet zich dus voor als member (om zo dus via misleiding te pogen members te laten betalen). Dit is nooit gebeurd en gaat nooit gebeuren. 100% een feit. Wij waken daarbij ook zeer streng en voorkomen misbruik van de site door derden. De kans op oneigenlijke profielen en nep berichten is daarmee ook zo goed als nihil.

"Jullie proberen geld te verdienen", wordt wel eens gezegd. Dat klopt en dat mag ook. We hebben kosten en hebben een bedrijf te draaien. Er bestaat geen enkel bedrijf op onze planeet die zijn inkoop en andere kosten kan betalen met limiet-loos gratis weggeven van haar producten of diensten. Wij bieden een service met een waarde voor de members en om die waarde te kunnen blijven bieden getroosten wij ons veel moeite energie en geld.

Ter info: SF is (zoals elke private dienstverlener of bedrijf) geen overheidsinstantie of ander rijks-gesubsidieerd orgaan. Ook vallen we members niet lastig met reclame (in welke vorm ook). Onze kosten worden dus betaald uit abonnementen. Dat het gratis membership een beperking kent waarbij je dan op zeker moment alleen nog via een betaald abonnement contacten kunt verdiepen is niets vreemd. Dat iemand SecretFlirt daarom gemakshalve maar beticht van misleiding en geldklopperij is respectloos en onwaar.

SF heeft heel veel tevreden members die al jaren lang member zijn en geregeld hun abonnement eigenhandig betaald verlengen. Ter info: Wij verlengen ook NOOIT automatisch betaalde abonnementen. Verlengen doe je als member zelf, geheel op eigen initiatief. We zijn goed bezig en trots op wat we doen en wat we bieden.

Reviews zijn zinvol zolang ze inhoudelijk correct zijn. Zodra persoonlijke frustratie en ongenoegen, boosheid, onbegrip de boventoon gaan voeren wordt een review onbetrouwbaar en gaat snel een misleidend karakter krijgen. Dat gebeurt dus ook in de praktijk waarvan deze review website een voorbeeld is uit velen.

En zo misleiden review-schrijvers (consumenten) elkaar dus met subjectieve reviews die bewust of onbewust inhoudelijk de waarheid geweld aandoen. De geloofwaardigheid van de consument is daarmee in het geding.

Lastig voor consumenten om elkaar te vertrouwen omdat ze elkaar zo feitelijk misleiden? Het si een kwestie van mentaliteit. Laten we het niet erger maken dan het is. Blijf altijd helder en objectief en handel ethisch juist.

SecretFlirt doet NOOIT aan misleiding en bedrog. Wie iets anders beweert spreekt geen waarheid. PUNT.

Reacties altijd welkom. En dat geldt ook voor members die echte (!) inhoudelijke iets toevoegende persoonlijke reviews (ervaringen) willen schrijven op deze (verder prima) review-website

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

3 reacties

Sorry hoor, maar dit verhaal geloof ik niets van. In mijn optiek is secretflirt nep. Met nepprofielen om mensen te lokken. Dit is geen laster, dit is gewoon mijn mening die ik baseer op ervaringen die ik met de site had. Onnozel doen alsof de dialoog aanhouden niet kan. Jazeker wel, via thuiswerk kun je je aanmelden bij bedrijven die dit doen. Je praat dan eigenlijk met tig verschillende mensen die zich voordoen als meisje. Dit weet ik 100% zeker, want ik heb dit zelf korte tijd gedaan ( nee niet bij jullie, ik niet althans). Ik vermoed dat jullie dezelfde werkwijzen hanteren. Succes verder, maar ik zal jullie bij niemand aanraden.

beste Dennis

Dat jij, korte tijd -middels thuiswerk- jezelf hebt bezig gehouden met het oplichten van mensen zegt meer over jou dan over ons! Je 'review’ was al niet geloofwaardig en totaal naast de waarheid. Nu begrijpen we waar dat aan ligt.

Wat opvalt is dat redactie secretflirt wel heel erg zijn best doet om te reageren op negatieve uitlatingen, deze reacties zijn vrij ongenuanceerd en redelijk vaak respectloos naar de persoon van de recensie. Bij mij zet dat toch echt wel vraagtekens! Misschien dat de recensies zouden kloppen?

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden