Lexa - 780 Reviews

Last updated: 4 mei 2019
Lexa Logo

7.9% aanbevolen, 780 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Lexa mobiele app
  5. Gratis Lexa
  6. Events voor leden
  7. Opties abonnement Control
  8. Opties abonnement Premium
  9. Herroepingsrecht
  10. Contact gegevens
  11. Lexa Video
  12. Lexa Reviews
  13. Schrijf ook een review over Lexa

Niet tevreden over Lexa? Probeer dan eens Pepper.

Lexa informatie

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heen is het veel singles gelukt om via Lexa een relatie te starten. De ledenwerving van Lexa is zeer actief te noemen. Middels reclamespotjes op televisie en de radio probeert men zoveel als mogelijk leden te werven. De focus is dan meer gelegd op singles die op zoek zijn naar een geschikte partner.

Lexa valt onder het keurmerk veilig daten. Dit betekent dat de site niet alleen betrouwbaar is, maar dat de leden ook de garantie hebben dat ze veilig kunnen daten. Nieuwe leden hebben ook de mogelijkheid om 24 uur na de inschrijving gratis gebruik te maken van de gehele datingsite.

Leden kunnen van de diverse mogelijkheden van deze site gebruik maken om in contact te komen met andere singles. Er wordt steeds aan verbetering van de website gewerkt, om het de leden zo comfortabel en makkelijk als mogelijk te maken om de site te gebruiken. Leden moeten uiteindelijk de mogelijkheid hebben om op een simpele manier een date te vinden of een succesvolle relatie aan te gaan met anderen. Deze site is een van de grootste datingsites van Nederland en gezien het aantal leden, is de kans op het vinden van een date of de "ware" heel groot. De vele succesverhalen liegen er ook niet om.
.
Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten. Hierdoor leert men elkaar ook beter en persoonlijker kennen en kan men eventueel een stapje verder gaan na een date.

Het online daten blijft interessant voor singles. Dagelijks heeft deze site een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Deze singles zijn vaak op zoek naar een leuke date of hun ware liefde. Op deze site kunnen leden in een veilige en betrouwbare omgeving hun ware liefde ontmoeten.

Lexa is niet geheel gratis. Slechts een gedeelte van de website is gratis te benaderen. Op het moment dat men is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Echter kunnen gratis leden niet reageren op dergelijke berichten. Indien men toch wilt reageren op zo een bericht, dan moet men een kleine vergoeding betalen. Dat geldt ook om toegang te krijgen voor meerdere functionaliteiten van deze site. Het is de bedoeling, dat geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om zich eerst in te schrijven op de site en een kijkje nemen. Indien men de website toch niet zo interessant vind, dan kan men kiezen voor een andere datingsite. In gevallen waar de website wel in de smaak valt, kan men doorgaan als gratis lid of men kan een betaalde lidmaatschap afsluiten. Lexa heeft regelmatig een actie waarbij nieuwe leden drie dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In deze drie dagen is het ook mogelijk om gratis berichten te versturen naar andere gebruikers. Aanmelden kan op Lexa.nl. De inschrijfprocedure is gratis en simpel. Na de inschrijving mogen nieuwe leden 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten van de website.

Lexa Details

Hits: 31734

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 780

Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa mobiele app

Behalve via de website, hebben de leden ook de mogelijkheid om de datingsite via een speciale Lexa app te benaderen. Men heeft met deze app dezelfde mogelijkheden als op de website. Het voordeel is dat Lexa veel makkelijker en overal te benaderen is met een smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Gratis Lexa

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite. Op het moment dat men gratis is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil men gebruik maken van alle mogelijkheden van deze datingsite, dan zal men een vergoeding moeten betalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en nagaan wat voor mogelijkheden de website biedt. Bevalt de website niet, dan is men vrij om een andere datingsite te kiezen. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen.

Events voor leden

Lexa biedt leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. Deze events worden in de grote steden van Nederland gehouden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookworkshops, musea bezoek, gezamenlijk sporten of een gezellige borrel.

Opties abonnement Control

De voordelen van de optie Control:

- Vraag leesbevestigingen
- Een rustmoment inlassen via de chat modus ´offline´
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

Opties abonnement Premium

De voordelen van de optie Premium:
- Alle gratis members de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen met jou
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Naar voren geschoven worden bij de aangeboden matches
- Maar je verschijnt bovendien als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken.

Deze (gratis) members kunnen dan:
- Jouw persoonlijke fotoalbum bekijken
- De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden
- Jouw chatberichten via de Messenger lezen en beantwoorden

Herroepingsrecht

Leden hebben het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Herroepen kan men doen via de Customer Care functie op de website, per e-mail naar [email protected] of per fax.

Contact gegevens

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.
Herengracht 374, 1016 CH Amsterdam.
Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895
BTW-nummer: FR8843780339
Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00)
E-mail adres: [email protected]
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk

Lexa Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K0jb2yStVTA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Lexa

Lexa Acties & Nieuws

  • 9 september 2018 Wist je dat je bij Lexa ook anoniem op zoek kan naar een geschikte partner?
    Niet voor een ieder is het even makkelijk om zich in de eerste plaats aan te melden op een datingsite. En al helemaal niet om de grote stap te maken om contact op te nemen met andere gebruikers van die site. Ondanks de aangename fijne afstand is het voor bepaalde gebruikers toch raar om met de wetenschap te leven, dat andere te weten zouden kunnen komen, dat ze interesse tonen in andere leden. Bij Lees verder
  • 15 maart 2017 Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen
    Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op te zeggen zonder een beschrijvin Lees verder
  • 19 februari 2017 Succesvol daten bij Lexa
    Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is opgericht in 2002 en is sindsdien al geruime tijd é&eacut Lees verder
  • 18 oktober 2016 Lexa, datingsite voor singles
    Lexa, datingsite voor singles Lexa bestaat al langer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites in Nederland. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles Lees verder
  • 17 oktober 2016 Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl
    Telefonisch contact met Lexa.nl Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met een groot aantal leden als di Lees verder
  • 17 oktober 2016 Foto's verwijderen uit Lexa.nl
    Foto’s verwijderen uit Lexa.nl Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de mogelijkheden als Lees verder
  • 30 november 2015 Emiel Spies treedt aan als Business Developer bij Lexa
    Amsterdam, 30 november 2015 – Datingsite Lexa heeft Emiel Spies aangesteld als Business Developer. Spies zal zich bezighouden met het onderhouden en versterken van alle media- en marketingactiviteiten, partnerships, acquisitie en ad sales van Lexa. Spies is sinds twee jaar werkzaam voor Lexa en werkte voorheen als Online Manager en Online Performance Manager. Hij is sinds oktober gestart in Lees verder
  • 12 november 2015 3 dagen gratis op Lexa
    Lexa.nl komt met een nieuwe 3 dagen gratis Full Membership actie voor alle nieuwe leden. Bezoekers van Datingwebsites.nl die zich in de periode van donderdag 12 november t/m. donderdag 19 november inschrijven, kunnen 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van een Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Gratis Daten komende week op Lexa.nl!
    Het is weer zover! Gratis daten op Lexa.nl! Van 11 september tot 20 september kun je weer gratis een premium account krijgen op datingsite Lexa! Lexa is de grootste datingsite van Nederland en biedt dus de beste kans op een match. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden, dus als je al een account hebt is het handig om een nieuw account aan te maken ;) De actie werkt alleen als je Lees verder
  • 10 juli 2015 Lexa Summer Date Days
    In de periode van vrijdag 10 juli 2015 tot en met maandag 20 juli 2015 zijn er de Lexa.nl Summer Date Days. Tijdens de Summer Date Days ontvangen nieuwe members tijdelijk een 3 dagen lang gratis Full Membership! Hiermee kunnen nieuwe members 3 dagen lang gebruik maken van alle opties van een Full Membership bij Lexa.nl. Lees verder

Lexa reviews (779):

Lexa - van korte duur, nooit meer

6

Review:
Ik ben een paar dagen gratis lid geweest. Ik wilde eerst een beetje rondneuzen tussen de profielen om te kijken of ik er überhaupt voor wilde betalen. Na drie dagen had ik tegen de 100 berichten die ik niet kon openen, omdat ik gratis lid was. Ik kon wel zien wie mij in 'de shuffle' tot favoriet had gemaakt. Ik schrok van de mannen daar. Ik val niet op hele knappe mannen, maar een man moet wel een beetje charme hebben. Mijn matches pastte totaal niet bij mij!!!! (nauwerlijks leuke mannen te vinden online). Ik heb ongeveer het hele mannenbestand doorgespit, en kwam uit op 3 mannen die me wel leuk leken voor een date. Zag alleen dat ze geen van 3 de afgelopen 3 maanden online waren geweest.

Geen reden voor mij dus om betalend lid te worden.

Sterke punten:
veel leden (helaas is de kwaliteit van de leden ver te zoeken)

Zwakke punten:
kwaliteit van de leden

geen mogelijkheid om te zien wie je berichten heeft gestuurd als gratis lid

eigenlijk kun je niets als gratis lid

hikinggirl beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Rommelig, en erg commercieel, irritant

1

Review:
Wat een verschrikkelijke site.
Ik ben betalend lid en hoopte door een abonnement te nemen dat het dan iets aantrekkelijker zou worden. Maar wat een commerciële bedoeling. Je betaalt 60 euro voor zes maanden maar dan ben je er nog lang níet want voor bepaalde extra instelling moet je extra betalen.

Ik heb mijn abonnement van 6 maanden al stop gezet zodat deze niet wordt verlengd. Maar nu krijg ik na bijna elk bericht dat ik verstuur een irritante melding in beeld.

Precies onder je foto waar je bij de profielinstellingen komt, staat heel handig de optie 'verlengen' dus stel dat je een keer niet goed oplet zit je weer in het menu om te verlengen.

Ik ben pas 4 dagen lid, ik betwijfel of het er met de tijd beter op zal worden of dat het allemaal went. Maar mocht ik veranderen van mening, zal ik dit laten weten.

En er hoeft er natuurlijk maar 1 tussen te zitten om het allemaal dubbel en dwars waard te maken

Ik hou goede hoop, want aan de leden op Lexa ligt het niet. Ik heb best leuke contacten.
Ook iets minder leuke en dan is het wel jammer dat je deze niet kunt blokkeren, maar ach ik blijf het een leuke manier van ontmoeten vinden en er zijn genoeg andere sites.

Zo vind ik paiq en tinder (gek genoeg) wel aanraders. Daar hoef je in principe niets te betalen en kun je gewoon alles en wil je extra dan kun je ervoor kiezen om te betalen, maar is dus niet nodig om in contact te komen.

Bij Lexa kun je niks zonder te betalen.
Je ziet geen fotos je kunt geen berichten lezen of sturen.

Ik kan nog wel doorgaan haha het lucht wel op. &#128513;

De app is heel minimaal kwa opties.

Sterke punten:
Uitgebreide zoekopties
Fotos en profielteksten worden gecontroleerd
Thats it!

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen maar ik zal een poging doen.
Veel te commercieel
De desktop versie is ontzettend druk en rommelig, veel reclame en gewoon veel
Er is geen optie om je profiel te bekijken zoals anderen deze krijgen te zien.
Veel
Ik zit er bv nu te kijken om zwakke punten op te noemen en raak echt gefrustreerd van alles wat er op het scherm gebeurt wat er niet toe doet

Maar dan ga je naar de specials app en daar gebeurt weer te weinig...ja ik weet het, komt zeurderig over maar probeer het voor de gein (alsjeblieft niet het abonnement)
Hier kun je nl erg weinig en toch blijft het onoverzichtelijk, weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen???
Erg irritant ook, is wanneer je een berichtje aan iemand aan het typen bent en je ineens in een ander scherm zit omdat iemand anders jou net een bericht stuurt of een door jouw gestuurd bericht bekijkt.
Of wanneer ik een emoticon aan mijn bericht wil toevoegen en er daarvoor in de plaats steeds een vraagteken komt te staan, ook vervelend haha

Ik werk met Apple devices (MacBook iPad iPhone) het zou kunnen dat het daar aan ligt, dat Lexa meer compatibel is met bv Android of Window devices

Vrouw46 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Wat een walgelijke vrouwen daar!

1

Review:
Wie ben ik dan? Een vrij goed uitziende kerel van 28 met mbo die in het verleden meerdere dates op zijn naam heeft staan (was niet op LEXA btw..maar andere site)
Anyway die dates liepen op niets uit.. maar waren wel dates! Zelfs nog een keer overnacht ergens...

Ok laten we over lexa praten.... je bent dus lid en wat gebeurd er als je vrouwen benaderd met persoonlijke berichten.??.. die reageren dus gewoon niet..
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
En in de kroeg komen ze soms gewoon op me af!!!! moet je nagaan

Er zijn op lexa permanent 30.000 vrouwen online en als niemand eens spontaan een berichtje stuurt oid.. dan weet je hoe laat het is.. 100% kansloos dus dat volk wat op lexa zit... Ze doen niet eens de moeite om mensen te leren kennen.
Die vrouwen daar zitten waarschijnlijk de hele dag GTST te kijken met in de linkerhand een smartphone met de lexa app... en iedere keer dat een man aandacht geeft krijgen ze weer een kick!

Dit lijkt sterk op het geesten fenomeen waar demonen kicks krijgen door mensen lastig te vallen.... tja en de demonen zijn de vrouwen dus! Want het is echt ontspoort volk daar Dat zijn geeneens vrouwen meer maar wezens die in een illusie verkeren en hulp nodig hebben.

Als man heb je daar echt weinig te zoeken of je moet tandarts/dokter zijn met een brad pitt kop... of johnny depp toen ie 35 was


Sterke punten:
Die zijn er pas als je voorkomt dat mensen gratis profielen kunnen aanmaken.. dan begin je ergens mee......... en voorkom je 99% van de profielen die toch zinloos zijn!!!

Zwakke punten:
Bijna alles en ook het opzeggen daar zit een catch! dus let op.. je moet door blijven gaan tot je een mail krijgt met opzegging.. ze tackelen je door aan te geven dat je een gratis boost krijgt.. alleen dan moet je weer helemaal OVERNIEUW de procedure lopen om te annuleren!! LET DUS OP!
maar die gratis boost is op zich wel leuk meegenomen

Lexa - Geld afschrijven zonder accoord

0

Review:
Ik heb naar Lexa een keer 58,33 euro geld overgemaakt om 6 maanden te daten. Na 14 dagen werd er zonder toestemming weer 40,81 euro van mijn
rekening afgeschreven. Ik vind dit vrij brutaal en ongebruikelijk.
Ik voel mij zwaar belazerd door Lexa en waarschuw hier de mensen voor die met Lexa in zee willen gaan. Het is pure geldklopperij wat in Nederland niet voor zou mogen komen. Graag wil ik dat mensen die ook zoiets mee hebben gemaakt mij een reactie willen geven.
Ik begrijp niet dat Lexa kan schrijven dat het nummer 1 is van de betrouwbaarste dating site. Voor mij is het nummer 1 in onbetrouwbaar.
Hoe bestaat het dat je zomaar geld van je rekening af kan laten schrijven zonder toestemming?
Mensen wees gewaarschuwd voor Lexa.

Sterke punten:
Helemaal geen

Zwakke punten:
Kost allen maar veel geld.

P.Aussems beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Bedrog

31

Review:
Net als iedere andere datingsite doet Lexa het voorkomen of mooie vrouwen staan te dringen om met een man te daten. Door het schrijnende tekort aan vrouwen is het zo dat mannen staan te dringen om met een vrouw te daten al is ze niet mooi, te dik en veel ouder. De kans dat je antwoord krijgt op een e-mail is kleiner dan 1 op 100. Laat staan dat het een positief antwoord is. De vrouwen willen enkel een date als je de mooie, jonge en rijke prins op het witte paard bent terwijl je de tekortkomingen van die vrouwen voor lief moet nemen. Dus mannen, besteet geen geld aan een datingsite, het is weggegooid geld. Je verwachtingen worden niet waargemaakt, verre van dat.

Lexa - OK

3

Review:
Heb diverse sites geprobeerd door de jaren heen. Ze zijn voor een groot gedeelte allemaal wel hetzelfde. Kost geld en weinig reacties. Dat laatste is ook wat ik hier veel lees, van in mijn ogen gefrustreede mannen. Tuurlijk, er zijn te veel mannen en daardoor zijn vrouwen misschien kieskeuriger, maar ook zij geven aan dat er te vaak te oude mannen reageren. Tja, dan ga je geen match krijgen natuurlijk.
Toch vind ik Lexa niet slecht. Vind het persoonlijk zelfs beter dan RP. Overzichtelijk en veel mogelijkheden. Het aantal fakers valt mij heel erg mee.

Een datingsite is een extra'tje, maar hoop ze toch echt real life tegen te komen. Veeeeeel leuker!

Sterke punten:
- Weinig fake
- Overzichtelijke site met veel mogelijkheden

Zwakke punten:
- Als je geen betalend lid meer ben krijg je ineens allemaal mailtjes, dat je flirts of berichten hebt ontvangen (die je dan niet meer kan lezen).
- Technisch nog weleens iets wat niet helemaal lekker werkt. Diverse malen met de helpdesk gemaild. Maar er wordt niet snel iest aangepast.

Pas beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Slecht en nep

0

Review:
Ik heb me ingeschreven op LEXA.
Al snel het gevoel dat het niet klopt daar.
Zo was ik nog bezig met inschrijven, echt maar net begonnen alleen naam en mailadres ingevuld wachtwoord…… nog geen foto of niets of ik had al een mail. dat iemand interesse had. Dit voelt niet goed. En dan…krijg je veel berichtjes binnen… welke je niet kan lezen omdat je niks kan na een gratis inschrijving. Dus als je wil zien wie die iemand is die in jou geïnteresseerd is… moet je dus betaald lid worden. Heb me nu als betaald lid ingeschreven. Daarna nog eens op de diverse linkjes geklikt wie er geïnteresseerd is. Maar dan kom je dus niet op een profiel.. maar op een algemene zoekpagina.
Al met al je wordt dus voor de gek gehouden om betaald lid te worden.
En dan wordt het nog erger. Ik wordt lid en betaal via Ideal zodat ik de betalingen in de hand heb (denk ik). Bij de betaling netjes door gelinkt naar de site van de bank, doe de betaling. Terug naar de site van Lexa.
klik daar op betaling afronden (niet heel goed opgelet) heb je gelijk extra mogelijkheden geselecteerd. Zie ik even later de bevestigingsmails van mijn ideal betaling blijkt dat ze na de door mij betaalde 6 maanden membership automatisch een volgende maand gaan afschrijven. Doe je een ideal betaling en dan heb je ze gemachtigd … Ik vind dit echt niet kunnen.
Ben nu benieuwd hoe snel ze reageren op mails want er is al een boze mail die kant op.

Ook werkt de site niet zoals je mag verwachten als je bijvoorbeeld zoek opdracht doet voor een afstand van 10 km van je woon plaats. Krijg je als nog mensen te zien die een veelvoud van die 10km weg wonen.
Al met al een slechte site welke er voor mijn gevoel alleen is om geld te kloppen uit mensen die een relatie zoeken.

Sterke punten:
Lijken veel leden te hebben...
Vraag me af hoeveel echt?

Zwakke punten:
Manier van werken
Als gratis member kan je niets en heb je niets aan deze site.
Je krijgt mailtjes dat er iemand interesse heeft. Die kan je niet zien als gratis member. Heb een full membership aangeschaft. Dan blijkt dat deze interesse berichten niet te kloppen.
Tijdens mijn inschrijven... al helemaal in het begin had net naam, wachtwoord en mailadres opgegeven kreeg ik al een mail dat iemand interesse had??..
.. interesse in wat dacht ik?..
Zal toch eerst meer info over mij neer moeten zetten.Toen had ik al iets van dit klopt niet!

Je doet een ideal betaling voor het membership. Maar dan heb je gelijk een machtiging afgegeven zo blijkt. (heeft vast als kleine lettertjes ergens gestaan maar vind het geen manier van werken.)
Ook als je de betaling gedaan hebt via ideal hebben ze heel slinks op vervolgsite extra opties aangevinkt. Let je even niet op en klik je op betaling afronden dan machtig je Lexa ook voor deze opties.

BramdB beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Geldklopperij! Koop geen abonnement!

3

Review:
Niet beginnen.

Lexa is hetzelfde site als andere sexdating sites, enkel mooie woorden om mensen te lokken. Op een sexdating site zie je tenminste ineens dat alle profielen fake zijn.
Op lexa zijn er zeker echte profielen en hier eindigen verschillen.
Zeker niet geloven in positieve reviews. Het zijn profielen die jouw leuk vinden voordat je een abonnement koop. Achteraf zie je niemand die jouw leuk vind.
Ik wil je alert maken voor een feit dat veel mensen leven van sites als lexa. Het zijn mensen die worden betaalt om een positieve reviews te schrijven overal waar het kan.
In echte leven zou geen enkel vrouw u ineens bespringen om kennis te maken of laat maar staan ineens een date!
Zelfs als het zoiets gebeurde is er zeer kleine kans dat een normale mens aan de andere kant zit.
Iedereen zoek gratis site zoals badoo waar je niks voor moet betalen (of bijna niks). En zelfs op zo en site heb je kleine kans dat iemand jouw berichten beantwoorde.
Zelfs als lexa geen volgende geldklopperij site zou zijn, zou je toch veel moeite moeten doen om een date te regelen.
Het is aan jouw of je geld wilt uitgooien of niet.
Maar denk het even zelf over. Zou het niet beter zou zijn om te beginnen met zoeken in jouw buurt en dan live niet via net? Kans is veel groter dat je sneller een date zou vinden.
Succes aan iedereen.

Sterke punten:
Er zijn zeker toch paar echte leden.

Zwakke punten:
Te duur.
Te fake.
Kleine kans dat je zou slagen.
Automatische verlenging van een abonnement! Het moet verboden worden!
Volgende geldklopperij site.

Peter beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - En grote grap

3

Review:
Heb een lidmaatschap gehad van 3 maand..in de laatste maand was niemand geinteresseerd.. Is mijn LIDMAATSCHAP AFGELOPEN DIRECT VROUWEN DIE GEINTERESSEERD IN mij zijn hahahahahaha

pure oplichting

Sterke punten:
goed in geld afpakken, TRAP ER NIET IN

Zwakke punten:
duur en je krijgt nies

MrDuck32 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Wat een trieste vertoning dat Lexa gebeuren

0

Review:
al weet ik dat ik Datingsite's al bij beginsel geen nut toe kan schrijven...
Lexa heeft de overtreffende trap van Misleiding en Nep bereikt..!

Ze geven regelmatig drie dagen full member weg, ik denk uit pure ellende, of om hun uitgekiende commerciele bombardement op je los te kunnen laten.

Menige hoopvolle single trapt erin, Kreten zoals " vergroot je kansen" doe de gratis persoonlijke test..( wat wederom leidt tot een ander betaald gedoe) vul je profiel aan....doe de boost ( wat ook enorm veel geld in het laatje brengt).
En niet te vergeten..als je in de val getrapt bent...de automatische verlenging als je het juiste hokje net niet kan vinden om je ervoor af te melden.

Het is een en al allochtoon...gratis lid, wanhopige gelukszoekers en brainloze lieden! Wat interesseert mij nou die ene man in Rome, of Zwitserland die
alleen een "Flirt" stuurt....want in mijn berekening is 90% gratis member
....hoera wij hebben zo en zo veel leden, ja hoor Lexa .

0 punten waard en zeker niet de nummer 1!

Sterke punten:
geen
(behalve hun waanzinnige formule om geld te verdienen, dat verdient enig respect)

Zwakke punten:
Alles.....is zwak...en dat is "zwak" uitgedrukt.

Nola beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa