Lexa - 779 Reviews

Last updated: 6 november 2018
Lexa Logo

7.9% aanbevolen, 779 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Lexa mobiele app
  5. Gratis Lexa
  6. Events voor leden
  7. Opties abonnement Control
  8. Opties abonnement Premium
  9. Herroepingsrecht
  10. Contact gegevens
  11. Lexa Video
  12. Lexa Reviews
  13. Schrijf ook een review over Lexa

Niet tevreden over Lexa? Probeer dan eens RelatiePlanet.

Lexa informatie

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heen is het veel singles gelukt om via Lexa een relatie te starten. De ledenwerving van Lexa is zeer actief te noemen. Middels reclamespotjes op televisie en de radio probeert men zoveel als mogelijk leden te werven. De focus is dan meer gelegd op singles die op zoek zijn naar een geschikte partner.

Lexa valt onder het keurmerk veilig daten. Dit betekent dat de site niet alleen betrouwbaar is, maar dat de leden ook de garantie hebben dat ze veilig kunnen daten. Nieuwe leden hebben ook de mogelijkheid om 24 uur na de inschrijving gratis gebruik te maken van de gehele datingsite.

Leden kunnen van de diverse mogelijkheden van deze site gebruik maken om in contact te komen met andere singles. Er wordt steeds aan verbetering van de website gewerkt, om het de leden zo comfortabel en makkelijk als mogelijk te maken om de site te gebruiken. Leden moeten uiteindelijk de mogelijkheid hebben om op een simpele manier een date te vinden of een succesvolle relatie aan te gaan met anderen. Deze site is een van de grootste datingsites van Nederland en gezien het aantal leden, is de kans op het vinden van een date of de "ware" heel groot. De vele succesverhalen liegen er ook niet om.
.
Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten. Hierdoor leert men elkaar ook beter en persoonlijker kennen en kan men eventueel een stapje verder gaan na een date.

Het online daten blijft interessant voor singles. Dagelijks heeft deze site een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Deze singles zijn vaak op zoek naar een leuke date of hun ware liefde. Op deze site kunnen leden in een veilige en betrouwbare omgeving hun ware liefde ontmoeten.

Lexa is niet geheel gratis. Slechts een gedeelte van de website is gratis te benaderen. Op het moment dat men is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Echter kunnen gratis leden niet reageren op dergelijke berichten. Indien men toch wilt reageren op zo een bericht, dan moet men een kleine vergoeding betalen. Dat geldt ook om toegang te krijgen voor meerdere functionaliteiten van deze site. Het is de bedoeling, dat geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om zich eerst in te schrijven op de site en een kijkje nemen. Indien men de website toch niet zo interessant vind, dan kan men kiezen voor een andere datingsite. In gevallen waar de website wel in de smaak valt, kan men doorgaan als gratis lid of men kan een betaalde lidmaatschap afsluiten. Lexa heeft regelmatig een actie waarbij nieuwe leden drie dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In deze drie dagen is het ook mogelijk om gratis berichten te versturen naar andere gebruikers. Aanmelden kan op Lexa.nl. De inschrijfprocedure is gratis en simpel. Na de inschrijving mogen nieuwe leden 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten van de website.

Lexa Details

Hits: 31296

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 779

Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa mobiele app

Behalve via de website, hebben de leden ook de mogelijkheid om de datingsite via een speciale Lexa app te benaderen. Men heeft met deze app dezelfde mogelijkheden als op de website. Het voordeel is dat Lexa veel makkelijker en overal te benaderen is met een smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Gratis Lexa

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite. Op het moment dat men gratis is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil men gebruik maken van alle mogelijkheden van deze datingsite, dan zal men een vergoeding moeten betalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en nagaan wat voor mogelijkheden de website biedt. Bevalt de website niet, dan is men vrij om een andere datingsite te kiezen. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen.

Events voor leden

Lexa biedt leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. Deze events worden in de grote steden van Nederland gehouden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookworkshops, musea bezoek, gezamenlijk sporten of een gezellige borrel.

Opties abonnement Control

De voordelen van de optie Control:

- Vraag leesbevestigingen
- Een rustmoment inlassen via de chat modus ´offline´
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

Opties abonnement Premium

De voordelen van de optie Premium:
- Alle gratis members de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen met jou
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Naar voren geschoven worden bij de aangeboden matches
- Maar je verschijnt bovendien als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken.

Deze (gratis) members kunnen dan:
- Jouw persoonlijke fotoalbum bekijken
- De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden
- Jouw chatberichten via de Messenger lezen en beantwoorden

Herroepingsrecht

Leden hebben het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Herroepen kan men doen via de Customer Care functie op de website, per e-mail naar [email protected] of per fax.

Contact gegevens

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.
Herengracht 374, 1016 CH Amsterdam.
Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895
BTW-nummer: FR8843780339
Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00)
E-mail adres: [email protected]
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk

Lexa Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K0jb2yStVTA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Lexa

Lexa Acties & Nieuws

  • 9 september 2018 Wist je dat je bij Lexa ook anoniem op zoek kan naar een geschikte partner?
    Niet voor een ieder is het even makkelijk om zich in de eerste plaats aan te melden op een datingsite. En al helemaal niet om de grote stap te maken om contact op te nemen met andere gebruikers van die site. Ondanks de aangename fijne afstand is het voor bepaalde gebruikers toch raar om met de wetenschap te leven, dat andere te weten zouden kunnen komen, dat ze interesse tonen in andere leden. Bij Lees verder
  • 15 maart 2017 Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen
    Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op te zeggen zonder een beschrijvin Lees verder
  • 19 februari 2017 Succesvol daten bij Lexa
    Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is opgericht in 2002 en is sindsdien al geruime tijd é&eacut Lees verder
  • 18 oktober 2016 Lexa, datingsite voor singles
    Lexa, datingsite voor singles Lexa bestaat al langer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites in Nederland. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles Lees verder
  • 17 oktober 2016 Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl
    Telefonisch contact met Lexa.nl Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met een groot aantal leden als di Lees verder
  • 17 oktober 2016 Foto's verwijderen uit Lexa.nl
    Foto’s verwijderen uit Lexa.nl Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de mogelijkheden als Lees verder
  • 30 november 2015 Emiel Spies treedt aan als Business Developer bij Lexa
    Amsterdam, 30 november 2015 – Datingsite Lexa heeft Emiel Spies aangesteld als Business Developer. Spies zal zich bezighouden met het onderhouden en versterken van alle media- en marketingactiviteiten, partnerships, acquisitie en ad sales van Lexa. Spies is sinds twee jaar werkzaam voor Lexa en werkte voorheen als Online Manager en Online Performance Manager. Hij is sinds oktober gestart in Lees verder
  • 12 november 2015 3 dagen gratis op Lexa
    Lexa.nl komt met een nieuwe 3 dagen gratis Full Membership actie voor alle nieuwe leden. Bezoekers van Datingwebsites.nl die zich in de periode van donderdag 12 november t/m. donderdag 19 november inschrijven, kunnen 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van een Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Gratis Daten komende week op Lexa.nl!
    Het is weer zover! Gratis daten op Lexa.nl! Van 11 september tot 20 september kun je weer gratis een premium account krijgen op datingsite Lexa! Lexa is de grootste datingsite van Nederland en biedt dus de beste kans op een match. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden, dus als je al een account hebt is het handig om een nieuw account aan te maken ;) De actie werkt alleen als je Lees verder
  • 10 juli 2015 Lexa Summer Date Days
    In de periode van vrijdag 10 juli 2015 tot en met maandag 20 juli 2015 zijn er de Lexa.nl Summer Date Days. Tijdens de Summer Date Days ontvangen nieuwe members tijdelijk een 3 dagen lang gratis Full Membership! Hiermee kunnen nieuwe members 3 dagen lang gebruik maken van alle opties van een Full Membership bij Lexa.nl. Lees verder

Lexa reviews (778):

Lexa - Kansloos

5

Review:
Hoorde van een vriendin positieve verhalen, dus dacht probeer het eens uit.

Ik wil best geloven dat deze site voor vrouwen werkt, maar voor mannen in ieder geval niet!

9vd10 profielen zijn nep/inactief (of anders gratis members waarmee je alleen in contact kunt komen als je extra betaald).

9vd10 vrouwen checkt niet wie hen een flirt stuurt. Lijkt mij dus nep/inactief.

9/vd10 reageert niet op berichten. Mocht er dan ooit iemand reageren, blijft het ook bij die ene zin.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Pure oplichterij

Ben beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - lexa is realy scammer

2

Review:
19 september 2016, 59,94euro overgemaakt voor een half jaar lidmaatschap, op 27september is er 89,94euro van mijn rekening afgeschreven, hier heb ik niet om gevraagd. Wil dat geld terug

Lexa - Oplichters bende

0

Review:
Ben eerder lid geweest, maar wat ze nu weer hebben.
Het 1 maand Membership kun je alleen betalen met creditcard of PayPal. Alle andere (veel langere) abonnementen kun je wel via het meeste voorkomende systeem 'Ideal' betalen.
Mooie manier om mensen een langer abonnement proberen aan te smeren. Oplichters zijn het. Heb direct weer mijn account verwijderd. Als de mensen slim zijn zetten ze hun echte naam en woonplaats erop en zoek je elkaar via facebook ;)

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Genoeg over gezegd

Peter beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - man/vrouw verhouding

5

Review:
Ik had vandaag een gesprek met een van de dames op het werk die een vriend via lexa heeft gevonden. Zij is een vrouw, 45+, 2 kinderen en zeker niet de knapste (al valt over smaak nooit te twisten).
In het begin ontving zij ongeveer 50 berichten per dag. Daarna 2 per dag. Zij gaf zelf aan keus in overvloed te hebben en daardoor erg kieskeurig te zijn geworden.
Hoe denken jullie hoe het gaat bij een vrouw die aantrekkelijk is?
Zoals het op lexa gaat zo zal het op elke datingsite gaan. Als man zijnde kun je datingsites het beste vermijden, in ieder geval niet veel tijd of geld aan besteden.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
lijkt me welk duidelijk als je even logisch nadenkt

MMM beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Oplichterij

9

Review:
Na jaren single te zijn besloot ik het er maar eens op te wagen, de schaamte voorbij en op zoek naar geluk.

Ik heb een membership van een jaar geprobeerd. Achteraf gezien weggegooid geld. Goedkoop is het namelijk allerminst. Maar wat mij het meest irriteert is hoe Lexa omgaat met niet betalende members.

Het verraste mij dat zodra je stopt met betalen je in één klap immens populair bent. Binnen 24 uur na het opzeggen van de betaalde functies ben ik inmiddles 10 mailtjes rijker van lexa met de melding dat ik een bezoeker heb gehad en dat mijn profiel populair is.
Alles leuk en aardig maar omdat je geen betalend lid bent kan je hier niks meer mee. Schandalig dat mensen hiermee hun geld kunnen verdienen.

Ik heb geen goed woord over voor deze oplichterij. Ik adviseer dan ook iedereen om je geld niet aan Lexa te besteden want je wordt opgelicht waar je bij staat.

Sterke punten:
Lexa is expert in het aftroggelen van geld door middel van "speciale" deals. hier blijft het dan ook bij

Zwakke punten:
- In bijna een jaar tijd geen enkel serieus contact gehad.
- Na het stopzetten van betaling wordt je volgespammed met bezoekers
- Duur

UnknownFor beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Er veranderd niks aan deze site

10

Review:
Jaren terug al eens een poos lid geweest en een paar weken terug eens een nieuwe poging gewaagd. Alle beweringen zijn juist, zolang je geen betalend lid bent wordt je continue opgehitst, dat er enorm veel belangstelling voor je is en zodra je betalend lid bent, is het zo goed als stil. Wanneer je dan met iemand contact wil zoeken, moet je ook nog eens de optie premium nemen, omdat de lieverd in kwestie, net als 99% vd anderen, geen betalend lid is en niet kan reageren. Daarnaast is het een enorm brallerige site, met zelfs voor betalende leden nog reclame....zelfs van een privehuis!

De zoekfunctie werkt niet goed, eenmaal opgeslagen werkt hij niet meer en wanneer je daarover een melding maakt, krijg je een standaard antwoord dat mijn suggesties worden gebruikt ter verbetering vd site.

Tot slot heeft deze site bij uitstek last van vrouwen welke met een leeg profiel wat rondkijken en nooit reageren op een bericht en neen ik ben niet veel ouder, heb geen tattoos en geen vunzige teksten verstuurd.

Sterke punten:
Het houd je vd straat

Zwakke punten:
Brallerige, mega commerciële site, gevuld met vrouwen welke graag wat rondkijken, maar niet op zoek zijn naar een relatie oid.

Christian beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Oplichterij

5

Review:
Zodra je betaald lid bent van Lexa ontvangen niet-betaalde leden je berichten NIET, dit kan wel als je Premium lid wordt wat dus weer het dubbele kost. Ook de automatische incasso na het verlopen van je abonnement vind ik triest. Ik ben net niet meer betaald lid en nu stroomt het ineens wel vol met "Boezken" Uhhu, naar mijn idee niet geloofwaardig.

Begin hier a.u.b. niet aan!

Sterke punten:
Goed in oplichten.

Zwakke punten:
Zo een beetje alles.

Alex beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Ongepast profiel????

1

Review:
Aparte ervaring!!!ik heb een paar dagen een Lexa account gehad.
Deze had ik na een paar dagen weer weggedaan omdat ik 1. Leuk contact er aan over heb gehouden en 2. Voor de rest niet zo heel interessant meer vond.
Het bizarre is dat er nu een melding op Lexa staat dat ik een ,,ongepast profiel,, was en dat Lexa het uit voorzorg heeft verwijderd!!!!

Hallo, even serieus ik heb normaal betaald en zelf mijn account verwijderd!!gelukkig had ik al leuk contact met iemand maar die had toch even wantrouwen (wat begrijpelijk is)!!dus ik weet niet waar dit vandaan komt maar Lexa zelf is ook niet makkelijk te bereiken en dat vind ik pas ongepast!!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Review zegt genoeg!!

Yolanda beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - super arrogante wijven op alle datingsites

1

Review:
een keer toen ik een meisje een berichtje stuurde zei ze ja we kunnen wel een keer wat leuker gaan doen je woont dicht in de buurt terwijl ik dat niet was minstens 60 km. en toen ik zei wat zij wilde gaan doen zag ze er van af omdat ik geen initiatief nam hahahaha (ook nog een middelmatige dame) kun je nagaan als je een date wilt met een blonde stoot;)

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
betalen, betalen plus account, dubbelaccount super account etc;) geldklopperij gewoon

jeroen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Lexa krijgt de schuld van arrogante vrouwen

2

Review:
Lexa is op zich een prima site, veel aanbod. Alleen de automatische verlenging is dubieus. Maar dat het oplichters zijn slaat nergens op. De vrouwen gedragen zich als katten. Als je geen aandacht geeft, heb je snel een date. Geef je ze complimenten, ben je een slijmbal, en niet haar type. De emancipatie is de schuld van dit arrogante veeleisende en mensonterende gedrag. Er zijn wel leuke vrouwen op dating sites,maar die krijgen ook veel berichten, omdat de andere vrouwen ook niet reageren. Mijn advies aan alle mannen, laat vrouwen het werk doen, laat je versieren. Aan het werk dames, de rollen omkeren.

Sterke punten:
Betrouwbaar

Zwakke punten:
Vrouwen (deels)

Holland33 beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa