Reviews van deze auteur

Oplichters bende

Review over Lexa

Ben eerder lid geweest, maar wat ze nu weer hebben.
Het 1 maand Membership kun je alleen betalen met creditcard of PayPal. Alle andere (veel langere) abonnementen kun je wel via het meeste voorkomende systeem 'Ideal' betalen.
Mooie manier om mensen een langer abonnement proberen aan te smeren. Oplichters zijn het. Heb direct weer mijn account verwijderd. Als de mensen slim zijn zetten ze hun echte naam en woonplaats erop en zoek je elkaar via facebook ;)

Sterke punten
-

Zwakke punten
Genoeg over gezegd

Gaat wel

Review over Paiq

Opzich geen slechte site. Redelijk snel contact maar er komt net zo weinig uit net als veel andere grotere relaties sites. Hoewel het gratis kan, heb ik er ook eens voor betaald. O.a. de dagelijkse matches zijn nou niet echt over naar huis te schrijven. Het foto toernooi vind ik dan wel weer aardig, daar kom ik wel goede matches tegen!
Voor mij werkt de site niet. Je ziet geen of maar 1 foto. Ook de info die je wilt verkrijgen kost uren chatten, terwijl je die op een andere site gewoon gelijk ziet staan. tijdrovend dus. En zeg nou eerlijk, het gaat toch eerst om het uiterlijk. Ik ben zelf ook regelmatig weg geklikt door vrouwen en dat voelt vrij klote, als je er toch al behoorlijk wat info mee hebt gedeelt, alvorens de vage foto's goed zichtbaar worden.

Kortom, vind het te omslachtig en een vreemde (omgekeerde) manier van elkaar lekker kennen.

Sterke punten
Snel in contact
Hoeft niet veel te kosten (gratis)

Zwakke punten
Kost veel tijd
Zelfvertrouwen wordt ernstig op de proef gesteld, als je weer eens wordt weg geklikt
Slechte matches via het systeem.

OK

Review over Lexa

Heb diverse sites geprobeerd door de jaren heen. Ze zijn voor een groot gedeelte allemaal wel hetzelfde. Kost geld en weinig reacties. Dat laatste is ook wat ik hier veel lees, van in mijn ogen gefrustreede mannen. Tuurlijk, er zijn te veel mannen en daardoor zijn vrouwen misschien kieskeuriger, maar ook zij geven aan dat er te vaak te oude mannen reageren. Tja, dan ga je geen match krijgen natuurlijk.
Toch vind ik Lexa niet slecht. Vind het persoonlijk zelfs beter dan RP. Overzichtelijk en veel mogelijkheden. Het aantal fakers valt mij heel erg mee.

Een datingsite is een extra'tje, maar hoop ze toch echt real life tegen te komen. Veeeeeel leuker!

Sterke punten
- Weinig fake
- Overzichtelijke site met veel mogelijkheden

Zwakke punten
- Als je geen betalend lid meer ben krijg je ineens allemaal mailtjes, dat je flirts of berichten hebt ontvangen (die je dan niet meer kan lezen).
- Technisch nog weleens iets wat niet helemaal lekker werkt. Diverse malen met de helpdesk gemaild. Maar er wordt niet snel iest aangepast.

?

Review over Paiq

Nou heb er eens een avondje opgezeten maar Ik vind dit maar niks. Niet eens een beetje normaal in de buurt zoeken en dan foto's keuren, profiel kijken enzo. Moet ik eerst gaan praten. Gvd in de kroeg praat je toch ook pas als iemand lekker is. Helemaal waardeloos dit dus. Zonde van m'n geld.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Heel de manier van contact maken. Duurt allemaal veel te lang

reacties:

Review: Badoo, leuke tijd gehad.

Niet klaarblijkerlijk maar, je lid 'is' het belangrijkste lichaamsdeel!

Review: Knuz de goorste dames die je daar vindt verwijten jou van hun goorste leugens

Pfffff.... dit is geen review over Knuz die je geschreven hebt, dit is een grote klaagzang van jouw eigen frustraties t.o.v vrouwen!
Snap überhaupt niet dat deze review hier nog staat. Dit zegt ook iets over 'datingwebsites nl'.