OK

Heb diverse sites geprobeerd door de jaren heen. Ze zijn voor een groot gedeelte allemaal wel hetzelfde. Kost geld en weinig reacties. Dat laatste is ook wat ik hier veel lees, van in mijn ogen gefrustreede mannen. Tuurlijk, er zijn te veel mannen en daardoor zijn vrouwen misschien kieskeuriger, maar ook zij geven aan dat er te vaak te oude mannen reageren. Tja, dan ga je geen match krijgen natuurlijk.
Toch vind ik Lexa niet slecht. Vind het persoonlijk zelfs beter dan RP. Overzichtelijk en veel mogelijkheden. Het aantal fakers valt mij heel erg mee.

Een datingsite is een extra'tje, maar hoop ze toch echt real life tegen te komen. Veeeeeel leuker!

Sterke punten
- Weinig fake
- Overzichtelijke site met veel mogelijkheden

Zwakke punten
- Als je geen betalend lid meer ben krijg je ineens allemaal mailtjes, dat je flirts of berichten hebt ontvangen (die je dan niet meer kan lezen).
- Technisch nog weleens iets wat niet helemaal lekker werkt. Diverse malen met de helpdesk gemaild. Maar er wordt niet snel iest aangepast.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Wanneer vinden de vrouwen op datingstes een man te oud? Als hij niet minstens 10 jaar jonger is? Als hij niet minstens 5 jaar jonger is? Als hij van haar leeftijd is? Als hij 5 jaar ouder is? Als hij 10 jaar ouder is? Kom maar eens met veel geld aan, dat is de leeftijd van de man ineens niet meer belangrijk.

Een goed voorbeeld is de reclame van Vodafoon waarbij de oude man tijdens het huwelijk met zijn jonge bruid dood neervalt.

Gratis sites = Teleurgestelde man
Betaalsites = Boze,gefrustreerde teleurgestelde man

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden