Golddiggers

Iedere vrouw is in meer of mindere mate een Golddigger. Als een vrouw kan kiezen tussen een man met een modaal inkomen en een man die een veel hoger inkomen heeft zal ze voor de laatste kiezen, een man waarbij ze een goed leven kan hebben al is deze man bepaald niet knap. Helaas voor deze vrouwen kan een goed bemiddeld man uit genoeg vrouwen kiezen en zal hij voor de mooiste en jongste gaan, al heeft ze niet zoveel opleiding gehad en is ze niet hoog intelligent. Als een vrouw niet zo mooi is zal ze met minder genoegen moeten nemen, ook met een stuk oudere mannen, of ze zal vrijgezel moeten blijven. Een vrouw wordt er met de jaren niet mooier op maar toch zie ik sommige vrouwen al meer dan 5 jaar op een datingsite staan. Dit zijn duidelijk vrouwen die te hoog grijpen en die geen man die interesse voor haar heeft goed genoeg vinden. Als een vrouw de hoofdprijs wil zal ze mooi en slank moeten zijn en wat voorstellen. Ook de vrouwen die een Toyboy willen zullen wat voor moeten stellen. Een onverzorgde, dikke vrouw in de bijstand kan het vergeten, die kan misschien een even onverzorgde man met een grote bierbuik krijgen. Ze moet zich geen illusies maken en zeker geen eisen gaan stellen zoals zo veel minder bedeelde, zowel in uiterlijk als financieel, vrouwen op datingsites. Wat mijzelf betreft heb ik haast op geen enkele datingsite een vrouw boven de 50 gevonden die me wel wat lijkt. Bij eind 40 houdt het wel op. De 50+ vrouwen die er nog wel goed uitzagen hadden het duidelijk heel hoog in hun bol. Het moest natuurlijk weer jonger, lang en rijk zijn. Als ze jaren later nog op een datingsite staan is het duidelijk dat ze dit niet is gelukt, maar een toontje lager zingen? Ho maar. Voor deze vrouwen is het blijkbaar alles of niets.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

5 reacties

Door het overweldigende overschot aan mannen op datingsites, en omdat je aan een profiel niet snel kunt zien hoe iemand er financieel voor staat, zal een vrouw in eerste instantie op het uiterlijk afgaan. Past jouw uiterlijk niet in wat zij voor ogen had dan zal ze jouw profiel niet eens lezen. Het maakt in dat geval dus ook niet uit hoe je er financieel voor staat. Binnen het selecte groepje knappe mannen wordt dan verder geselecteerd waarbij status en inkomen boven aan staan.
Dat zo'n aantrekkelijke kerel met geld vaak getrouwd is, of een player is, en slechts een scharreltje zoekt daar komt ze pas later achter. Je leest dan vaak in haar profiel iets in de trend van: GEEN one night stand!!!!

Vrouwen op datingsites zijn gewoon hoeren.

Na jarenlang rondstruinen op datingsites begin ik begrip te krijgen voor mannen die een prostituee bezoeken.

Dat je met 10 mannen voor 1 vrouw staat op datingsites is nog niet het ergste.
Het soort vrouwen is veel erger.

Alle datingsites voor de alleenstaande hetero man :
1 : Gratis sites = Teleurgestelde man
2 : Betaalsites = Teleurgestelde,boze,gefrustreerde man

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden