Lexa - 779 Reviews

Last updated: 6 november 2018
Lexa Logo

7.9% aanbevolen, 779 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Lexa mobiele app
  5. Gratis Lexa
  6. Events voor leden
  7. Opties abonnement Control
  8. Opties abonnement Premium
  9. Herroepingsrecht
  10. Contact gegevens
  11. Lexa Video
  12. Lexa Reviews
  13. Schrijf ook een review over Lexa

Niet tevreden over Lexa? Probeer dan eens RelatiePlanet.

Lexa informatie

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heen is het veel singles gelukt om via Lexa een relatie te starten. De ledenwerving van Lexa is zeer actief te noemen. Middels reclamespotjes op televisie en de radio probeert men zoveel als mogelijk leden te werven. De focus is dan meer gelegd op singles die op zoek zijn naar een geschikte partner.

Lexa valt onder het keurmerk veilig daten. Dit betekent dat de site niet alleen betrouwbaar is, maar dat de leden ook de garantie hebben dat ze veilig kunnen daten. Nieuwe leden hebben ook de mogelijkheid om 24 uur na de inschrijving gratis gebruik te maken van de gehele datingsite.

Leden kunnen van de diverse mogelijkheden van deze site gebruik maken om in contact te komen met andere singles. Er wordt steeds aan verbetering van de website gewerkt, om het de leden zo comfortabel en makkelijk als mogelijk te maken om de site te gebruiken. Leden moeten uiteindelijk de mogelijkheid hebben om op een simpele manier een date te vinden of een succesvolle relatie aan te gaan met anderen. Deze site is een van de grootste datingsites van Nederland en gezien het aantal leden, is de kans op het vinden van een date of de "ware" heel groot. De vele succesverhalen liegen er ook niet om.
.
Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten. Hierdoor leert men elkaar ook beter en persoonlijker kennen en kan men eventueel een stapje verder gaan na een date.

Het online daten blijft interessant voor singles. Dagelijks heeft deze site een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Deze singles zijn vaak op zoek naar een leuke date of hun ware liefde. Op deze site kunnen leden in een veilige en betrouwbare omgeving hun ware liefde ontmoeten.

Lexa is niet geheel gratis. Slechts een gedeelte van de website is gratis te benaderen. Op het moment dat men is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Echter kunnen gratis leden niet reageren op dergelijke berichten. Indien men toch wilt reageren op zo een bericht, dan moet men een kleine vergoeding betalen. Dat geldt ook om toegang te krijgen voor meerdere functionaliteiten van deze site. Het is de bedoeling, dat geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om zich eerst in te schrijven op de site en een kijkje nemen. Indien men de website toch niet zo interessant vind, dan kan men kiezen voor een andere datingsite. In gevallen waar de website wel in de smaak valt, kan men doorgaan als gratis lid of men kan een betaalde lidmaatschap afsluiten. Lexa heeft regelmatig een actie waarbij nieuwe leden drie dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In deze drie dagen is het ook mogelijk om gratis berichten te versturen naar andere gebruikers. Aanmelden kan op Lexa.nl. De inschrijfprocedure is gratis en simpel. Na de inschrijving mogen nieuwe leden 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten van de website.

Lexa Details

Hits: 31296

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 779

Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa mobiele app

Behalve via de website, hebben de leden ook de mogelijkheid om de datingsite via een speciale Lexa app te benaderen. Men heeft met deze app dezelfde mogelijkheden als op de website. Het voordeel is dat Lexa veel makkelijker en overal te benaderen is met een smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Gratis Lexa

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite. Op het moment dat men gratis is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil men gebruik maken van alle mogelijkheden van deze datingsite, dan zal men een vergoeding moeten betalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en nagaan wat voor mogelijkheden de website biedt. Bevalt de website niet, dan is men vrij om een andere datingsite te kiezen. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen.

Events voor leden

Lexa biedt leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. Deze events worden in de grote steden van Nederland gehouden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookworkshops, musea bezoek, gezamenlijk sporten of een gezellige borrel.

Opties abonnement Control

De voordelen van de optie Control:

- Vraag leesbevestigingen
- Een rustmoment inlassen via de chat modus ´offline´
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

Opties abonnement Premium

De voordelen van de optie Premium:
- Alle gratis members de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen met jou
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Naar voren geschoven worden bij de aangeboden matches
- Maar je verschijnt bovendien als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken.

Deze (gratis) members kunnen dan:
- Jouw persoonlijke fotoalbum bekijken
- De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden
- Jouw chatberichten via de Messenger lezen en beantwoorden

Herroepingsrecht

Leden hebben het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Herroepen kan men doen via de Customer Care functie op de website, per e-mail naar [email protected] of per fax.

Contact gegevens

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.
Herengracht 374, 1016 CH Amsterdam.
Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895
BTW-nummer: FR8843780339
Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00)
E-mail adres: [email protected]
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk

Lexa Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K0jb2yStVTA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Lexa

Lexa Acties & Nieuws

  • 9 september 2018 Wist je dat je bij Lexa ook anoniem op zoek kan naar een geschikte partner?
    Niet voor een ieder is het even makkelijk om zich in de eerste plaats aan te melden op een datingsite. En al helemaal niet om de grote stap te maken om contact op te nemen met andere gebruikers van die site. Ondanks de aangename fijne afstand is het voor bepaalde gebruikers toch raar om met de wetenschap te leven, dat andere te weten zouden kunnen komen, dat ze interesse tonen in andere leden. Bij Lees verder
  • 15 maart 2017 Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen
    Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op te zeggen zonder een beschrijvin Lees verder
  • 19 februari 2017 Succesvol daten bij Lexa
    Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is opgericht in 2002 en is sindsdien al geruime tijd é&eacut Lees verder
  • 18 oktober 2016 Lexa, datingsite voor singles
    Lexa, datingsite voor singles Lexa bestaat al langer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites in Nederland. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles Lees verder
  • 17 oktober 2016 Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl
    Telefonisch contact met Lexa.nl Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met een groot aantal leden als di Lees verder
  • 17 oktober 2016 Foto's verwijderen uit Lexa.nl
    Foto’s verwijderen uit Lexa.nl Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de mogelijkheden als Lees verder
  • 30 november 2015 Emiel Spies treedt aan als Business Developer bij Lexa
    Amsterdam, 30 november 2015 – Datingsite Lexa heeft Emiel Spies aangesteld als Business Developer. Spies zal zich bezighouden met het onderhouden en versterken van alle media- en marketingactiviteiten, partnerships, acquisitie en ad sales van Lexa. Spies is sinds twee jaar werkzaam voor Lexa en werkte voorheen als Online Manager en Online Performance Manager. Hij is sinds oktober gestart in Lees verder
  • 12 november 2015 3 dagen gratis op Lexa
    Lexa.nl komt met een nieuwe 3 dagen gratis Full Membership actie voor alle nieuwe leden. Bezoekers van Datingwebsites.nl die zich in de periode van donderdag 12 november t/m. donderdag 19 november inschrijven, kunnen 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van een Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Gratis Daten komende week op Lexa.nl!
    Het is weer zover! Gratis daten op Lexa.nl! Van 11 september tot 20 september kun je weer gratis een premium account krijgen op datingsite Lexa! Lexa is de grootste datingsite van Nederland en biedt dus de beste kans op een match. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden, dus als je al een account hebt is het handig om een nieuw account aan te maken ;) De actie werkt alleen als je Lees verder
  • 10 juli 2015 Lexa Summer Date Days
    In de periode van vrijdag 10 juli 2015 tot en met maandag 20 juli 2015 zijn er de Lexa.nl Summer Date Days. Tijdens de Summer Date Days ontvangen nieuwe members tijdelijk een 3 dagen lang gratis Full Membership! Hiermee kunnen nieuwe members 3 dagen lang gebruik maken van alle opties van een Full Membership bij Lexa.nl. Lees verder

Lexa reviews (778):

Lexa - wat een fake gedoe

5

Review:
ik mocht 3 dagen ..volledig lid zijn op Lexa! Ja mocht, want het uitschot van de wereld verkeerd er en ze proberen het niveau op te krikken door gratis 3 dagen full meer weg te geven in de hoop op beter.
Geplakte slecht vertaalde teksten van mannen van ..weet god...vandaan...
laag opgeleid publiek...chat in diverse talen, zwart of anderzijds hopeloos zoekend.
Ga er maar aan staan als hoogopgeleide vrouw, erg depri.
Geen geld aan spenderen al lijkt het nog zo veelbelovend !!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar, geen selectie wie zich aan meld, veel profiteurs op de site

Addison beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - wat een fake gedoe

0

Review:
ik mocht 3 dagen ..volledig lid zijn op Lexa! Ja mocht, want het uitschot van de wereld verkeerd er en ze proberen het niveau op te krikken door gratis 3 dagen full meer weg te geven in de hoop op beter.
Geplakte slecht vertaalde teksten van mannen van ..weet god...vandaan...
laag opgeleid publiek...chat in diverse talen, zwart of anderzijds hopeloos zoekend.
Ga er maar aan staan als hoogopgeleide vrouw, erg depri.
Geen geld aan spenderen al lijkt het nog zo veelbelovend !!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar, geen selectie wie zich aan meld, veel profiteurs op de site

Addison beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Lexa is misleidind en site werk slecht(fouten)

0

Review:
3 dagen gratis nou vergeet het maar. Ontvangen berichten opeens zijn ze niet zien en verstuurde berichten staan nog op de outbox of te wel kunnen ze niet openen of komen bij hun niet aan.
Klikje ben geinteresseerd en verschint op het scherm ''geplaats in je favorit''.
Chatten ging ook haast niet online offline je wordt het gek van.

Sterke punten:
voorheen was lexa niets aan te merken, ben Jaren terug lid(betaald) geweest.
Opzich is site goed (met enkele fouten).
Zijn genoeg menu en opties maar enkele werken niet goed.

Zwakke punten:
mis mobil bevestiging dan heb je zeker geen fake profilen zijn. Heb ze over deze kwestie bericht gestuurd naar lexa nog geen reactie gekregen.
Menu en opties (functioniliteiten) werken niet goed.

Kaan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - lexa is misleidend bezig

2

Review:
ik zou iedereen lexa afraden , het lijkt er alleen maar te zijn om klanten zo veel mogelijk geld afhandig te maken. Neem als voorbeeld ; je wilt gewoon 3 maanden proberen en daarna stoppen, wat een drama !! kan helemaal niet op de site, dan moet je via het contactformulier handmatig een verzoek indienen pas 2 dagen nadat je lid bent en 24 uur wachtten op een bevestiging via je email adres. Verder is het vergeven met de welliswaar mooie vrouwen maar dan blijkt het uit rusland oekraine malie en dat soort landen te zijn, een NL vrouw reageert nooit op een man. Ik krijg ook sterk de indruk dat er veel meer mannen als vrouwen zijn, kortom weggegooid geld. Niet aan beginnen gewoon beter de gratis site's gebruiken zoals badoo en tinder app

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
onbehoorlijk lidmaatschaps beheer

alles draait alleen om jouw zoveel mogelijk geld af te pakken

als man sowieso kansloon

zonderling beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Onbehoorlijke praktijken

0

Review:
Bij mij is er ongevraagd automatisch geld afgeboekt.
Dat is weliswaar terug te draaien via de bank maar daar moet je dan zelf wel weer achteraan door het te storneren.
Bij een betaling moet de klant er duidelijk op worden gewezen wat de consequenties zijn zoals het te betalen bedrag en of het een automatische afboeking betreft.
Lexa heeft dit heel geniepig verstopt waardoor je plotseling met een afboeking wordt geconfronteerd.
Dit is zeer misleidend en grenst aan oplichting.
Verder kun je ongevraagd lid worden gemaakt van Lexamore waar zomaar zonder toestemming al je gegevens en foto's worden gemigreerd naar Lexamore.
Aarzel niet om rechtshulp in te roepen als je denkt dat er iets niet in de haak is via rechtsbijstand, juridisch loket enz. want je positie is sterker dan je zelf denkt.
Nog verstandiger is om er gewoon niet aan te beginnen en deze problemen vóór te blijven.

Dat je met een gratis lidmaatschap beperkte mogelijkheden hebt en dat er weinig reacties komen op je berichten kun je Lexa niet kwalijk nemen. Gratis lunches bestaan niet en je profiel moet wel aansprekend zijn. Verder heb ik gemerkt dat fakeprofielen snel verwijderd worden.

hans beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Ook de Lexa reclames

21

Review:
Ook de reclamemakers van Lexa zijn hardleers. Alleen maar jonge mensen in de reclames. Als je jong bent is een relatie vinden niet zo moeilijk als je ouder bent wel. De doelgroep is boven de 40, niet in de 20.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Net als alle andere.

Johan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - lexa geef ik een 4

8

Review:
Je krijgt heel veel berichten om de haverklap.De meeste mensen hebben geen tijd om je contact op te nemen met je als ze jouw nr hebben.

Meeste mannen zijn bezig met hun carriere stoppen amper tijd in het daten heel erg jammer.
Ik heb verder geen problemen met lexa het is wel heel erg duur voor wat daar op zit is geen geld waar meeste zijn grappen makers.

Sterke punten:
Zoeken op functie uiterlijk en andere kenmerken.

Zwakke punten:
Helaas weinig serieus

single beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - LEXA = MALAFIDE !

2

Review:
Lexa is pure oplichting. Site zelf wel OK, maar ze hebben een sluw systeem van automatisch verlengen. Heb net zes maanden doorbetaald zonder één bezoek, omdat ik niet wist dat de betaling na een maand-abonnement gewoon doorliep. Je moet vijf of zes keer 'nee' aanvinken, vergeet je er ééntje dan zit je er aan vast. Geld niet teruggekregen. En nu flikken ze het wéér: een onschuldig ogende pop up over 'Je profiel verloopt binnenkort' en als je hem aanklikt geef je weer 'toestemming' voor automatische betaling. Ik overweeg aangifte tegen deze malafide club van dieven.

Zijn er meer mensen die dit is overkomen? Dan kunnen we gezamenlijk actie ondernemen. Deze vorm van oplichting en verduistering moet stoppen!!

Sherlock beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - waardeloze organisatie achter site

0

Review:
De site oogt wel aardig, leuke date gehad.
De rest is een drama, geeft lang niet altijd de juiste zoekresultaten
Als je zoekterm weinig profielen oplevert dan vul je deze toch gewoon aan met andere rommel.

Kritiek kan men niet tegen, het ontwijken van vragen zijn ze dan ook heel sterk in.
Goed in links en icoontjes plaatsen -om na veel omwegen je afmelding- je lidmaatschap te verlengen (bijna zonder dat je het door hebt).

Lidmaatschap beëindigd, nu maar hopen dat laatste incasso teruggestort wordt

Sterke punten:
ontwijken van vragen

Zwakke punten:
inhoudelijk reageren op een mail
onjuiste zoekresultaten

gast beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - kijk uit

0

Review:
Ik dacht dat ik me uitgeschreven had bij deze puinhoop, bleek het slechts "opgeschort" te zijn. Helaas na 4 maanden ontdekt: weer proberen uit te schrijven, maar om technische redenen kan dat niet meteen (iets met 48 uur zus of zo). Automatische verlenging nu wel verwijderd. Morgen maar weer eens proberen het profiel definitief te verwijderen.

Kijk uit, op een geraffineerde manier kloppen ze het geld uit je zak, that's it. Voor het overige heeft de site weinig te bieden als je twee zinnen foutloos kunt schrijven.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zie het bovenstaande

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa