Geldklopperij

Zogenaamd “nieuwe aanmeldingen” blijven gewoon 8 maanden lang als nieuw profiel getoond worden. Zogenaamd 80 likes en als je dan betaalt om ze te zien zijn het er ineens maar de helft? Een abo van 3 maanden afsluiten. Maar in de kleine lettertjes staat dat het automatisch wordt verlengd. Ook ineens een extra bedrag erbovenop elke maand van €9,99. Geen idee waarvoor en zeker niet zelf gedaan, maar ja in de kleine lettertjes staat… Transparant zijn is niet de sterkste kant van Lexa. Geld uit je zak kloppen door op het randje te gaan zitten van net de info geven die ze verplicht zijn te geven maar wel zo dat veel mensen het niet lezen of anders interpreteren waardoor je pas ziet dat er verlengd wordt als er meer termijnen worden afgeschreven dan waar je je voor dacht te hebben aangemeld. Boeven praktijken, zeer klantonvriendelijk. Plus het gegoochel met likes en zogenaamd nieuwe aanmeldingen. Tel daar nog de trio verzoeken en rare berichten bij op: ik raad het niemand aan.

Sterke punten
Geld uit je zak kloppen, goochelen met likes en zogenaamd nieuwe profielen die er al een jaar opstaan

Zwakke punten
Transparant zijn in hoe het abo echt in elkaar zit (automatische verlenging verpakken alsof je eenmalig 3 maanden aflsuit)

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

reacties

Wat is Lexa achteruit gegaan. Een aantal jaren geleden betaalde ik dacht iets van 25 euro voor een half jaar. Het werd niet automatisch verlengd en ook had je een algemene chat en aparte privé chats, wat ik me nog kon herinneren. Ook waren er geen beperkingen en kon je alles met het abonnement. Op een gegeven moment werd de algemene chat verwijderd en als ik mijn abonnement wilde verlengen moest ik het dubbele betalen.
Het is nu erg duur geworden en ik denk dat het overgrote deel gratis leden zijn die berichten niet kunnen lezen en reageren.

Websites staan vol met lokeenden die gevlogen zijn als je hebt betaald om ze een email te sturen. Of je krijgt een fake antwoord van de redactie. Ik heb ook zelf meegemaakt dat ik voor een vrouw drie maanden lid ben geworden. Toen ik haar nickname intoetste werd ze niet gevonden. Balen dus. Wat er nog wel op de website stond was de moeite niet waard. Weggegooid geld dus. Wel blijven kijken maar er kwam niets van mijn gading bij.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden