Reviews van deze auteur

Geldklopperij

Review over Lexa

Zogenaamd 'nieuwe aanmeldingen' blijven gewoon 8 maanden lang als nieuw profiel getoond worden. Zogenaamd 80 likes en als je dan betaalt om ze te zien zijn het er ineens maar de helft?
Een abo van 3 maanden afsluiten. Maar in de kleine lettertjes staat dat het automatisch wordt verlengd. Ook ineens een extra bedrag erbovenop elke maand van €9,99. Geen idee waarvoor en zeker niet zelf gedaan, maar ja in de kleine lettertjes staat.

Transparant zijn is niet de sterkste kant van Lexa. Geld uit je zak kloppen door op het randje te gaan zitten van net de info geven die ze verplicht zijn te geven maar wel zo dat veel mensen het niet lezen of anders interpreteren waardoor je pas ziet dat er verlengd wordt als er meer termijnen worden afgeschreven dan waar je je voor dacht te hebben aangemeld. Boeven praktijken, zeer klantonvriendelijk. Plus het gegoochel met likes en zogenaamd nieuwe aanmeldingen. Tel daar nog de trio verzoeken en rare berichten bij op: ik raad het niemand aan.

Sterke punten
Geld uit je zak kloppen, goochelen met likes en zogenaamd nieuwe profielen die er al een jaar opstaan

Zwakke punten
Transparant zijn in hoe het abo echt in elkaar zit (automatische verlenging verpakken alsof je eenmalig 3 maanden aflsuit)

reacties:

Review: Vrouwen kijken en lezen alleen maar wat

Als je weet hoeveel berichten je als vrouw krijgt… in het begin netjes overal op geantwoord. Maar op een gegeven moment is dat een dagtaak. En aangezien je een volgend bericht pas kan lezen als je het bericht ervoor beantwoord óf verwijderd hebt…. Stom systeem. Je kunt dus geen bericht laten staan om later te beantwoorden als je graag even de berichten erna ook wilt zien. Dit werkt precies dit wat je omschrijft in de hand. En dat is dus niet direct zo omdat al die vrouwen nou zo onaardig zijn…