Reviews van deze auteur

Lijkt redelijk is niks. Niet doen.

Lexa lijkt beter dan andere dating apps, maar is dat uiteindelijk niet. Ten eerste heb ik per ongeluk een abonnement afgesloten. Probeer daar maar eens vanaf te komen, je wordt verwezen naar de App Store van Apple en daar krijg je je geld never van terug. Ben er 2 uur mee bezig geweest, niks opgeschoten. Nu had ik daar moeilijk over kunnen doen maar ondanks 68 euro of zo toch maar gaan gebruiken. Dat je niet heel veel reacties krijgt vind ik niet erg, dat weet je met dit soort apps. Dat je ‘bekeken’ wordt terwijl dat niet zo is, is mij wel duidelijk inmiddels. Dat geeft de indruk dat iemand je profiel bezoekt, terwijl die dat helemaal niet heeft gedaan. En dat is pure oplichting. Via Tinder wel 2 dates gehad in het verleden, deze app leek beter maar is dus gewoon shit. Geen geld aan uitgeven.

Sterke punten
Overzichtelijk

Zwakke punten
Niet op te zeggen, volstrekt misleidende bezoekers gegevens

verbeterpunten, maar zeker goed

4

Sterke punten
Orgineler dan de gebruikelijke 'bladerboeksites', bereikbaarheid is prima, leuke gesprekken mogelijk. Ook zijn de hoger opgeleiden relatief veel aanwezig, bij andere bekende sites is het niveau vaak om te janken.

Zwakke punten
Niet veel, behalve natuurlijk dat een gesprek van 10 minuten toch wel vaak in niks resulteert. Maar ja, dat hoort erbij.