Binkdate is een gratis erotische contactadvertentiesite c.q. datingsite. Hier kunnen homo's en bi's zonder account en wachtwoord, simpel en snel een advertentie aanmaken om in contact te komen met andere personen met dezelfde interesses. De advertentie wordt direct geplaatst en de gebruiker ontvangt een e- mail als andere personen reageren op de geplaatste advertentie. Deze site werkt op basis va gratis geplaatste advertenties. Gebruikers kunnen oproepen of zoekertjes plaatsen. Het plaatsen van een dergelijke advertentie is geheel gratis. Bij het aanmaken van een advertentie, moeten gebruikers onder andere een schuilnaam ingeven, de omschrijving van de advertentie en een e- mail adres invullen. Daarnaast is het verplicht om een foto achter te laten. Na de gegevens ingevuld te hebben, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om het plaatsen van de advertentie te bevestigen. Op de startpagina van deze site, kunnen de gebruikers alle geplaatste advertenties terugzien. De zoekertjes kan men terugzien bij "nieuwste". Daarnaast kan men ook direct op de site zien welke gebruikers c.q. adverteerders online zijn. Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om de zoekertjes te rangschikken op nieuwste, op basis van de leeftijd of de afstand. Op basis van het rood camera symbooltje kan men zien of de adverteerder ook filmpjes deelt met anderen. Geïnteresseerden kunnen een reactie plaatsen op een zoekertje, door erop te klikken. Na geklikt te hebben op een zoekertje, komt er een nieuwe pagina te voorschijn waar men zijn of haar naam, e- mail adres en reactie kan plaatsen. De adverteerder ontvangt de reactie dan via het opgegeven e- mail adres. Geïnteresseerden hebben ook de mogelijkheid om een foto toe te voegen aan een reactie. BinkDate biedt ook de mogelijkheid aan geïnteresseerden om middels het "hot or not" spel door de advertenties heen te bladeren. Daarnaast kunnen zij de advertenties ook beoordelen middels het geven van een cijfer van een (1) tot tien (10). Geinteresseerden kunnen ook gebruik maken van een betalende webcam service. Als men op het tabblad "webcams" klikt, komt er een venster met de subsite "Freecams Blinkdate.nl" te voorschijn. Hier kan men privé sessies met de webcam modellen, zowel mannelijke, als vrouwelijke, aangaan.

Informatie over BinkDate

Het maakt niet uit of je homo, bi of gewoon nieuwsgierig bent naar je eigen geslacht, op BinkDate zal je vast en zeker vinden naar wat je zoekt. Mannen hebben hier de mogelijkheid om advertenties te plaatsen. In deze advertenties kan wat over jezelf vertellen en waar je naar zoekt. Je kan reageren op de advertenties, zonder dat je een datingprofiel hoeft aan te maken. De functionaliteiten van BinkDate zijn helemaal gratis. Wacht dus niet langer en stuur een gratis advertentie bij BinkDate en vind snel een spannende sexdate!


Leuke Features

De datingsite BinkDate heeft veel leuke features. Naast dat je gratis advertenties kan plaatsen, heb je ook de mogelijkheid om berichten naar andere leden te sturen. Op de Hot or Not pagina kan je foto's beoordelen met een cijfer en ook reageren mocht je interesse hebben. Wanneer je op 'bekijk advertentie' klikt, kun je direct een berichtje sturen. BinkDate heeft ook een sexshop. Als je op 'sexshop' klikt wordt je automatisch doorverwezen naar de BinkDate sexshop. Klik je op 'webcams' dan wordt je automatisch doorverwezen naar de webcam pagina van de datingsite BinkDate. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om andere mannen via de webcam te bekijken.


Artikelen over BinkDate

Bink Date blijft de ultieme datingsite voor gays

Bink Date is een van de grootste datingsites welke speciaal is ontwikkeld voor mannen, die op andere mannen vallen. Ben je van het mannelijke geslacht en trekken andere mannen je aan? Heb je altijd al gedroomd van een spannende relatie of hete seks met een andere man? Dan ben je bij Bink Date uiteraard op het juiste adres. Het is niet altijd eenvoudig om uit de kast te komen voor je geaardheid. Di ... [...]

BinkDate Reviews

  Ervaring met binkdate

  Heb erop gezeten maar veel mannen die alleen puur voor de seks komen. En ook nog buitenseks of cardate waar ik niet voor in ben. Ook gebruiken ze poppers en slikken ze PrEp ik ben daar weggegaan echt nooit niks voor mij.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Veel fake en teveel stiekem gedoe omdat ze getrouwd zijn

  Binkdate

  Hallo ik wil graag jullie ervaringen met binkdate horen, ik ben er op geweest dacht een leuke date te hebben, maar alleen mannen die voor de seks gaan. Verder ook mannen die prep en poppers gebruiken waar ik niet van hou. Dus snel weggegaan daar, echt niet mijn ding.

  Sterke punten
  Gratis aanmelden

  Zwakke punten
  Veel one night stands en alleen vlugge seks

  Binkdate

  Hallo even op binkdate geweest wel een leuke date gehad met een man, maar als je opzoek bent naar een man voor een relatie moet je daar niet zijn. Vaak hebben die mannen wisselende contacten en doen ze bare en met poppers en prep ik doe daar niet aan mee alleen trek dates gedaan veilig
  Dus ga nooit overstag om je te laten nemen doe het voor je eigen veiligheid

  Sterke punten
  Leuke chat

  Zwakke punten
  Veel fake en teveel mannen met wisselende contacten

  Binkdate

  Ik heb daar ooit succes gehad, ik ben geen cardate of bosjes type ik ga liever naar een gaysauna toe voel ik me ook prettiger

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Zitten ook fakers tussen

  Teleurgesteld

  Ik zit al een paar jaar op deze site, maar heb tot nu toe geen dates gekregen. Een keer maakte ik een afspraak, maar de man kwam niet opdagen. Zeer teleurstellend, zeker als anderen zo'n goede ervaringen hebben gemaakt.

  Sterke punten
  De site is wel gratis, dat scheelt nog wel.

  Zwakke punten
  Weinig respons, meestal mannen die niet binnen mijn parameters vallen, dus bottoms of verkeerde leeftijd.

  Binkdate

  Vlotte aanmelding ook eens een man ontmoet. Maar voor een goede relatie zoek ik graag verder

  Sterke punten
  Vlotte aanmelding

  Zwakke punten
  Ook veel fake

  Binkdate

  Ik vind het een verschrikkelijk site, als je iemand wil ontmoeten hoeft seks niet op de eerste plaats te staan voor mij, Verder staat er ook veel fake op.

  Sterke punten
  Vlotte aanmelding

  Zwakke punten
  Veel fake en one night stand

  Eerlijke kijk op BinkDate

  Ik gebruik BinkDate al een tijdje en wil even zeggen dat ik het niet eens ben met deze negatieve review. Ja, soms kom je neppe profielen tegen, maar dat heb je overal. Ik heb zelf leuke mensen ontmoet via de site. Je moet gewoon een beetje oppassen, zoals op elke datingsite. Het is ook belangrijk om aardig te blijven, ook als je het niet met iemand eens bent. Ik vind BinkDate best oké, omdat het ons helpt om nieuwe mensen te leren kennen. We moeten zelf zorgen dat het gezellig blijft op de site.

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik
  Sturen van berichten is gratis, wat al eengeeft dat het niet om een fake profielen site gaat.

  Zwakke punten
  Misschien iets meer controleren op de foto's

  Binkdate? Fakedate is beter

  Heel veel fake, men wilt veel durft niks, en als je iemand de waarheid door geeft, gaan ze meteen zielig jou verraden zodat je geblokt wordt door die kneuzen van die fakedate uit Almere, dat men zich niet zo druk moet maken en dat zij de dienst uit maken en jawel, dat zij bepalen wat wel en niet mag, die klanten daar uit Almere moeten zich eens heel goed na laten kijken, maar nee, zonder fakers kunnen ze niet bestaan en dit is de waarheid, 1 ster is nog te veel voor ze, ik betaalde overal voor om meer te kunnen doen, maar die hufters blokte mij gewoon, wilde m’n geld terug kon ik vergeten, dus diegene die nu m’n foto’s heeft op z’n profiel, die is echt lager dan laag!!!!! En fakedate doet er niks aan, omdat ze niet zonder FAKERS KUNNEN!!!!

  Sterke punten
  Hebben ze niet, zijn losers

  Zwakke punten
  Dat ze fakers toelaten en er niks aan doen

  Binkdate zeer ranzig

  Ik Ben er ook op geweest profiel is snel gemaakt alleen had ik als profiel foto mijn hand erop gezet. Na reactie van bezoekers en je reageert terug wordt je meteen geblokt door de andere gebruikers. Echt geen vriendelijke omgeving en zeker als je echt wil daten moet je daar echt niet zijn. Ik kies liever voor een gay bar om daar contact te zoeken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ranzig en je wordt meteen geblokt als ze een reactie terug krijgen.

  Slecht

  Geen fijne site meestal vaak mannen die stiekem buiten onveilige seks willen geen serieuze site alleen een P zie je op de afbeelding, verder vind ik het jammer dat sommige gelijk vragen naar je Whatsapp echt geen zin in bah gewoon echt ranzig om je als man zo goedkoop weg te zetten op deze site. Ronduit walgelijk

  Sterke punten
  Geen net als de site homo.nl ook een ranzige site

  Zwakke punten
  Veel L en fakes en mannen die seks het belangrijkste vinden oa cardate en bos hou ik echt niet van dit soort gasten

  is goed

  mooi om iets te vinden voor mannen

  Sterke punten
  dat je rustig mannen kan zoeken en schrijven

  Zwakke punten
  heb ik niet

  Fake accounts

  Een profil maakt fotos van andere profils en plaatst in zijn eigen profil. Site doet niks met meldingen. Dit moet gestopt zijn anders leid het tot slechte en gevaarlijke gebeurtenissen !

  Zwakke punten
  Word niks aan veiligheid gedaan

  drugs inplatas van sex

  ik log mij in ,zet het op heerlen.kerkrade,komt een erica,die zich aanmeld bij mij,en vraagt van alles,een mike komt en spuugt in ieders gezicht,fijn in coronatijd,dan een uit hoensbroel een sam,die zit gewoon speed,coke en meer aan te bieden,het heeft niks met gay te maken,de site in omgeving is verziekt en men weet niet of ze allemaal gebruiken,zodat weerstand immumsysteem,tot val brengt,of dat men een gevaarlijke ziekte voort brengt,heeft dit te maken met de gay die zich steeds meer opzet als walgelijk.\\\\\\\\r\\\\\\\\nik hoef niet meer ben nu genezen.

  Sterke punten
  eigenlijk in de omgeving wat ik al vertelde,crimineel,en alles kapot makend,is het overal zo ,kan moord en doodslag ontstaan,in welke regio je ook zit.Ik ben liever geen lokaas of dood,gay sex zou toch anders moeten zijn.

  Zwakke punten
  teveel randvolk ,of intergratiedaklozen ,voortvluchtig van buitenaf,sinti,s roma,s of nog erger gevangenis personen uit antillen aruba curacou nog meer drek

  drugsforum

  ik log mij in ,zet het op heerlen.kerkrade,komt een erica,die zich aanmeld bij mij,en vraagt van alles,een mike komt en spuugt in ieders gezicht,fijn in coronatijd,dan een uit hoensbroel een sam,die zit gewoon speed,coke en meer aan te bieden,het heeft niks met gay te maken,de site in omgeving is verziekt en men weet niet of ze allemaal gebruiken,zodat weerstand immumsysteem,tot val brengt,of dat men een gevaarlijke ziekte voort brengt,heeft dit te maken met de gay die zich steeds meer opzet als walgelijk.\\\\\\\\r\\\\\\\\nik hoef niet meer ben nu genezen.

  Sterke punten
  eigenlijk in de omgeving wat ik al vertelde,crimineel,en alles kapot makend,is het overal zo ,kan moord en doodslag ontstaan,in welke regio je ook zit.Ik ben liever geen lokaas of dood,gay sex zou toch anders moeten zijn.

  Zwakke punten
  teveel randvolk,of intergratiedaklozen ,voortvluchtig van buitenaf,sinti,s roma,s of nog erger

  drugssite??

  ik log mij in ,zet het op heerlen.kerkrade,komt een erica,die zich aanmeld bij mij,en vraagt van alles,een mike komt en spuugt in ieders gezicht,fijn in coronatijd,dan een uit hoensbroel een sam,die zit gewoon speed,coke en meer aan te bieden,het heeft niks met gay te maken,de site in omgeving is verziekt en men weet niet of ze allemaal gebruiken,zodat weerstand immumsysteem,tot val brengt,of dat men een gevaarlijke ziekte voort brengt,heeft dit te maken met de gay die zich steeds meer opzet als walgelijk.\\r\\nik hoef niet meer ben nu genezen.

  Sterke punten
  eigenlijk in de omgeving wat ik al vertelde,crimineel,en alles kapot makend,is het overal zo ,kan moord en doodslag ontstaan,in welke regio je ook zit.Ik ben liever geen lokaas of dood,gay sex zou toch anders moeten zijn.

  Zwakke punten
  teveel randvolk,of intergratiedaklozen ,voortvluchtig van buitenaf,sinti,s roma,s of nog erger

  drugssite??

  ik log mij in ,zet het op heerlen.kerkrade,komt een erica,die zich aanmeld bij mij,en vraagt van alles,een mike komt en spuugt in ieders gezicht,fijn in coronatijd,dan een uit hoensbroel een sam,die zit gewoon speed,coke en meer aan te bieden,het heeft niks met gay te maken,de site in omgeving is verziekt en men weet niet of ze allemaal gebruiken,zodat weerstand immumsysteem,tot val brengt,of dat men een gevaarlijke ziekte voort brengt,heeft dit te maken met de gay die zich steeds meer opzet als walgelijk.
  ik hoef niet meer ben nu genezen.

  Sterke punten
  eigenlijk in de omgeving wat ik al vertelde,crimineel,en alles kapot makend,is het overal zo ,kan moord en doodslag ontstaan,in welke regio je ook zit.Ik ben liever geen lokaas of dood,gay sex zou toch anders moeten zijn.

  Zwakke punten
  teveel randvolk,of intergratiedaklozen ,voortvluchtig van buitenaf,sinti,s roma,s of nog erger

  Heel o.k.

  Hallo,
  Uit nieuwsgierigheid heb ik een profiel aangemaakt met foto's. En enkele geile dates gehad met een man. Ik ben in feite hetero maar zo langzamerhand ben ik als single wilde ik iets anders. Keus te over, er zit van alles tussen.
  En gratis: nog nooit vertoont. Is er geen soortgelijke site voor als je een vrouw zoekt voor sex. Ik bedoel natuurlijk niet die nepsites, waar je NOOIT een date krijgt, maar wel geld kwijt bent. En ach, een anus is bij een man en vrouw hetzelfde lekkere gaatje om in klaar te komen, toch ?

  Sterke punten
  100% gratis, werk dus echt, je kunt zo een afspraak maken voor sex te hebben.

  Zwakke punten
  Er zitten uiteraard ook halve gare tussen en veel droog geilers, die zicht louter af zitten rukken. Ik ruk ook wel eens als ik het niet meer heb van geiligheid. Een noodruk dus !

  Je weet meestal niet wie er voor je deur staat, dus spreek samen af een foto uit te wisselen alvorens af te spreken.

  Succes gewenst allemaal !

  Top

  Goeie site duidelijk en overzichtelijk fakers zitten overal gewoon voorzichtig zijn met je adres gegevens.
  Heb er meerdere leuke contacten aan over gehouden,

  Sterke punten
  Overzichtelijk , makkelijk

  Zwakke punten
  ??

  BINKDATE FAKE SITE !!!!!!!!

  Allemaal fakers op binkdate afspreken ja en dan ineens geen contact meer of ineens privé omstandigheden
  Maak ik een ander profiel aan vraag ik het dezelfde nog eens ja hoor
  Zelfde liedje
  Drooggeilers en mensen met meerdere profielen chatoprators trap er niet in !!!!!

  Sterke punten
  Geile plaatjes geile verhaaltjes
  Goeie chatopators🤔

  Zwakke punten
  Nep nep nep site

  Klachten privacyschending

  Deze site is een hele slechte oplichters praktijken je uit bestaat dat deze site uw privé schending pleegt ze zette je foto en je ip op internet kijk voor uit deze site is het gevaarlijkste wat er is

  FAKER-Site!!

  Allemaal Fakers & Oplichters. Valse Profielen en Valse gekken. Klachten worden Niet serieus genomen door de "Binkies' of je word er Zelf uitgegooid. Vies Zooitje Oplichters!

  Sterke punten
  Zero

  Zwakke punten
  Zie Boven. Vieze FAKER SITE & oplichters zooi

  Fakers

  vooral ene Don uit Den Haag

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Fakers eraf gooien zat advertenties met foto die niet ven hun zelf is

  Niet leuk meer

  Simpel en toegankelijk. Wat ook het zwakke punt is. Heb er ooit wat dates gehad, maar nu 99% fake en tijd-verspillers. Hoor dit ook van mijn date-maatjes, die veel jonger zijn dan ik.

  Sterke punten
  simpel en toegankelijk

  Zwakke punten
  daardoor vol met fakers

  ongewenste telefoontjes

  Krijg op een brandnieuw telefoonnummer steeds berichten van bezoekers van Bink, de eerste keer dat dat weer gebeurt, ga ik de nummers bekend maken.
  Ik ben hier niet van gediend, dus de beheerders van Bink moeten daar maar eens iets aan doen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alle, van mijn standpunt uit, Bink kan geen onbekende nummers klakkeloos bij een advertentie zetten, dat is haar klanten bedriegen


Bezoek BinkDate

Schrijf een review