Adult FriendFinder Review - Mja...

Adult FriendFinder - Mja...

0

Review:
...ik ben nu geen betalend lid meer, maar ik was het wel een tijdje geleden. Heb daar toch een 5-tal, of waren het er een iets meer, contacten aan overgehouden. De site is deels echt wel écht maar buiten de VS en misschien de grotere Europese landen, zijn er toch weinig plaatselijke vrouwen.

Heb me dus een maandje of twee geleden weer ingeschreven maar twijfel om een betalend abo te nemen. Ik zie (ben in Belgie) nog steeds dezelfde gezichten en de nieuwe vrouwen zijn bijna stuk voor stuk fake...en er zitten er daar fakers met een Gold abo bij, hé!!! Van de twintig flirts per week (die ik krijg) zijn er 18 fake. De andere twee, je zal het altijd zien, zijn dan van vrouwen die mij dan weer niet intereseren. Daar ga ik geen duur abo voor nemen.

Het is zeker niet onmogelijk om sex afspraakjes te maken maar ga er maar niet van uit.

Sterke punten:
- Er bestaan wel degelijk échte profielen.

- De lay out is goed en je kan ook makkelijk iemand mailen (mist je betaalt).

Zwakke punten:
- Probleem is dat er weinig vrouwen zijn in vergelijking tot het aantal mannen wat maakt dat je al serieus moet opvallen wil je een date versieren. En voor de Nederlanders die dit lezen: prijs jezelf nog gelukkig!! In Belgie zitten er nog minder vrouwen op en ze zijn, voor een mij mysterieuze reden, bijna allemaal Franstalig.

- AFF is duur.

- Het aantal fake profielen is enorm hoog. Ze worden wel redelijk snel verwijderd maar ik denk niet dat AFF het allemaal kan belopen. Het lijkt wel een vloedgolf.

Strangelov beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Over deze review zijn nog geen reacties geschreven.


Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review