Reviews van deze auteur

een recentere review

Het valt mij op dat de meest recente review uit oktober 2014. Dat is jammer want ik heb het idee dat er eea flink verbeterd is, als ik de oude reviews zo lees. Om het eens uit te proberen ben ik een maand lid geweest ( en ja, ik ben een echte vrouw :-) )Na afloop van die maand zie ik dat het abonnementsgeld voor de volgende maand gewoon van mijn creditcard is afgeboekt. Ik zag toen pas dat je dat automatisch verlengen uit kunt zetten. Heb ik toen meteen gedaan en vlak achterelkaar 3 boze mails gestuurd dat ik dit niet wilde, mijn lidmaatschap ook wilde beŽindigen en dat ik mijn geld voor die 2de maand terug wilde. Die 2de maand was al in gegaan en ik had ook nog ingelogd om het hele gebeuren rondom het factureren uit te zoeken - en ook het verwijderen van mijn account ( of verbergen, dat kan kennelijk ook) Per ommegaande kreeg ik een vriendelijke mail dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik kreeg zelfs uitleg hoe ik mijn account zou kunnen beŽindigen of verbergen. Kortom, ik ben wel positief over deze site maar het was niet helemaal wat ik voor ogen had. Als vrouw wordt je zo wat "besprongen" via de chat zodra je inlogt. Snap ik ook wel als je de verhoudingen man/vrouw ziet. En het is ook wel leuk, die aandacht maar op een gegeven moment wordt het te veel van hetzelfde. Ik heb in die ene maand 1 keer afgesproken maar dat hadden gerust veel meer afspraakjes kunnen zijn als ik op elke chat ingegaan was. Ik heb ervaren dat het continue wisselen niet bij mij past. Na een paar dagen viel mij op dat sommigen ( mn mannen) al een jaar of langer lid zijn, meer dan 500 vrienden hebben en zo wat continue on line zijn. Dat mag allemaal maar daar zou ik niet snel meer mee afspreken.

Sterke punten
goeie overzichtelijke site veel mogelijkheden snelle reactie na een paar boze mailtjes keurige afwikkeling (terugbetaling voortzetting lidmaatschap wat ik niet wilde)

Zwakke punten
verhouding mannen/vrouwen negatief effect van leden is al heel lang op de site staan/ heel veel vrienden hebben ( maar dat is persoonlijk) ik voelde me overvallen door het groot aantal reacties ( hoeft niet perse negatief te zijn) Ik heb snel de neiging om iedereen een antwoord te sturen maar dat kan na verloop van tijd dus echt niet (meer). automatische verlenging lidmaatschap waarover men op de site niet heel duidelijk is