Adult FriendFinder

Sinds 1996 hebben wij miljoenen sexy leden van Adult FriendFinder geholpen bij het vinden van dates, afspraken en ondeugend plezier op onze erotische contactadvertentiesite. We hebben een gemeenschap van meer dan 40 miljoen leden: hetero's, swingers, homo's, lesbiennes en transseksuele leden. Adult Friend Finder is het grootste sociale netwerk voor voor vrijgezellen en swingers die op zoek zijn naar losse contacten en seks zonder verplichtingen. Word gratis lid van AdultFriendFinder.com en geniet van seks-chats, erotische webcams, vind gratis lokale seks en meer. AdultFriendFinder.com (AFF) is beschikbaar voor alle mensen die één ding gemeen hebben - het verlangen hun seksualiteit met anderen te delen. U kunt expliciete foto's posten, amateurvideo's met anderen delen en chatten met webcams. U kunt zo discreet zijn als u zelf wilt en uw seksuele kant met de hele wereld delen of juist privé houden. Onthoud, als u ondeugend wilt zijn en met andere leden af wilt spreken voor seks of dates, of als u sexy informatie, foto's en video's wilt publiceren, dan wordt dit zeker zeer gewaardeerd door de andere leden. Voor nog meer sexy afspraken, gebruik zo vaak mogelijk de webcams.

Erotische dates

Op Adult FriendFinder hebben gebruikers de mogelijkheid om af te spreken voor erotische dates. Deze mogelijkheid bestaat de gebruikers ook tijd en moeite. Deze site is ontworpen om gebruikers snel in contact te brengen met partners die bij elkaar passen. Men kan dus vrienden vinden, die ook zin hebben in een erotische afspraak en seks. Op de contactadvertenties van de site zijn er ook heel wat lokale sekspartners te vinden, die allemaal op zoek zijn naar een spannende afspraak. Online daten zal vaak resulteren in opwindende seksdates, online seksvrienden of lekkere seksmaatjes.


Naakt Cam Chat

Naast het erotisch daten, hebben gebruikers ook de mogelijkheid tot naakt cam chat. Indien men online wil chatten, dan kan men zich gerust op deze site aanmelden. Na de registratie heeft men 24 uur per dag de mogelijkheid om met zeer opgewonden en spannende leden in contact te komen. Erotisch chatten is een leuke manier om mensen te ontmoeten en samen een leuke tijd te beleven. De instant messenger van de site helpt ook om sneller met leden af te spreken wanneer men aan de geile kant is.


AFF sekscommunity

Gebruikers kunnen ook op deze site terecht als zij opzoek zijn naar erotiek, advies over seksdates en of informatie op het gebied van seks. Er zijn namelijk heel wat artikelen en ledenblogs over seks en dating te vinden op deze site. Men heeft ook de mogelijkheid om advies te krijgen van de community over seksdating, fetisjen, swingen, alternatief daten en veel meer.


Mobiele app

Gebruikers van Adult Friend Finder hoeven zich geen zorgen te maken, dat ze geen gebruik gaan kunnen maken van de diensten van deze site, als ze niet thuis achter hun computer zitten. Met Adult Friend Finder mobiel kan men namelijk alle dingen doen, die men thuis met de computer zou doen. Men heeft namelijk de mogelijkheid om de site te benaderen via een smartphone of een tablet. Men kan dan op elk moment van de dag, wanneer men ook wilt, profielen bekijken van leden, e- mails versturen, webcams bekijken en chatten via een mobiele apparaat.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers door middel van het online contactformulier contact opnemen met de service desk van deze site. Het formulier is te benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'hulp/contact'. Vervolgens kan men kiezen voor de optie 'Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?'. Hierna komt het contactformulier tevoorschijn. Men kan er ook voor kiezen om een brief te sturen naar de servicedesk van deze site. Dat kan via dit postadres: 910 E. Hamilton Ave. Sixth Floor Campbell CA 95008, USA


Adult FriendFinder video


Adult FriendFinder Reviews

  een recentere review

  Het valt mij op dat de meest recente review uit oktober 2014. Dat is jammer want ik heb het idee dat er eea flink verbeterd is, als ik de oude reviews zo lees. Om het eens uit te proberen ben ik een maand lid geweest ( en ja, ik ben een echte vrouw :-) )Na afloop van die maand zie ik dat het abonnementsgeld voor de volgende maand gewoon van mijn creditcard is afgeboekt. Ik zag toen pas dat je dat automatisch verlengen uit kunt zetten. Heb ik toen meteen gedaan en vlak achterelkaar 3 boze mails gestuurd dat ik dit niet wilde, mijn lidmaatschap ook wilde beindigen en dat ik mijn geld voor die 2de maand terug wilde. Die 2de maand was al in gegaan en ik had ook nog ingelogd om het hele gebeuren rondom het factureren uit te zoeken - en ook het verwijderen van mijn account ( of verbergen, dat kan kennelijk ook) Per ommegaande kreeg ik een vriendelijke mail dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik kreeg zelfs uitleg hoe ik mijn account zou kunnen beindigen of verbergen. Kortom, ik ben wel positief over deze site maar het was niet helemaal wat ik voor ogen had. Als vrouw wordt je zo wat "besprongen" via de chat zodra je inlogt. Snap ik ook wel als je de verhoudingen man/vrouw ziet. En het is ook wel leuk, die aandacht maar op een gegeven moment wordt het te veel van hetzelfde. Ik heb in die ene maand 1 keer afgesproken maar dat hadden gerust veel meer afspraakjes kunnen zijn als ik op elke chat ingegaan was. Ik heb ervaren dat het continue wisselen niet bij mij past. Na een paar dagen viel mij op dat sommigen ( mn mannen) al een jaar of langer lid zijn, meer dan 500 vrienden hebben en zo wat continue on line zijn. Dat mag allemaal maar daar zou ik niet snel meer mee afspreken.

  Sterke punten
  goeie overzichtelijke site veel mogelijkheden snelle reactie na een paar boze mailtjes keurige afwikkeling (terugbetaling voortzetting lidmaatschap wat ik niet wilde)

  Zwakke punten
  verhouding mannen/vrouwen negatief effect van leden is al heel lang op de site staan/ heel veel vrienden hebben ( maar dat is persoonlijk) ik voelde me overvallen door het groot aantal reacties ( hoeft niet perse negatief te zijn) Ik heb snel de neiging om iedereen een antwoord te sturen maar dat kan na verloop van tijd dus echt niet (meer). automatische verlenging lidmaatschap waarover men op de site niet heel duidelijk is

  In ieder geval wel cht in Belgi - Luxemburg en London

  Het reactiepercentage (als man) is erg laag - inderdaad zit de verhouding voor ons verkeerd. Gehuwd maakt dat zeker niet beter! Maar hier betaal je alvast niet per bericht en zijn er genoeg echte vrouwen, zodat de webmaster niet zelf de hele tijd achter een vrouwenfoto kruipt en berichtjes stuurt. Mijn 'score' zit nu rond de 1 echte date per maand (verdeeld over Belgi, Luxemburg en Londen). In Nederland is het mij nog niet gelukt helaas.... Dit is de eerste site waar het mij gelukt is een chte gratis sexdate te hebben....

  Sterke punten
  Echte profielen Goed zoekmechanisme Leuke foto's

  Zwakke punten
  Sommige vrouwen vragen wel geld. Gelukkig was dit op voorhand duidelijk. Verhouding man/vrouw

  Serieus, maar veel mannen en traaaaag

  Dure site, met als voordeel dat de tijd-verspillers en de probleemgevallen wegblijven. Opvallend veel knappe vrouwen! Ook geschikt voor dates als je op reis gaat, of omgekeerd, voor mensen die jouw kant op komen. Wel goed je Engels spreken. Je hebt wel erg veel namaak-profielen die op je gegevens en je geld uit zijn, maar idd, je herkent ze snel, en AFF verwijdert ze actief. Uitgebreide site, met erg veel mogelijkheden. Helaas is de site vaak erg traag en werken onderdelen niet helemaal. Bij nieuwe registratie worden er door AFF blijkbaar berichten en koppelingen in naam van anderen naar je eigen profiel gestuurd, zonder dat die mensen dat weten of goedkeuren! Toch fake van AFF! En, als man op zoek naar vrouwen / stellen, volgens AFF zelf zijn er ruim 70 keer zoveel mannen op zoek dan vrouwen! Tot mijn verbazing binnen 2 dagen een leuke date met een jong stel. Nu erg weinig actie :-(. Maar als je jonger en / of knapper bent / een vlottere babbel hebt dan mij heb je misschien meer succes. Ik zou het zeker proberen.

  Sterke punten
  - uitgebreide mogelijkheden - serieuze profielen, erg veel knappe vrouwen - AFF lijkt professioneel

  Zwakke punten
  - 70 keer zoveel mannen als vrouwen - site wat instabiel - AFF stuurt fake berichten bij het aanmaken van een nieuw profiel - de onvermijdelijke goud-delvers, pas goed op met je gegevens!

  Leuke site

  Ik ben een jaar gouden lid geweest, maar was niet erg actief. Als je de tijd neemt om een berichtje van meer dan 2 woorden te schrijven, kom er af en toe reactie. Dat komt door een overaanbod aan mannen. De dames mogen dus heel kieskeurig zijn. Veel berichten uitgewisseld. Vijf dames ontmoet waarvan er twee leuke dates zijn gekomen. Natuurlijk zijn er de nepprofielen en de professional, maar die heb je snel door.

  Sterke punten
  Eerlijke profielen

  Zwakke punten
  Overaanbod mannen

  AFF mijn favoriet

  Ja - het is allemaal waar. AFF kost geld, zeker als je als man contact wilt leggen. Vrouwen krijgen met een onbetaald lidmaatschap ook genoeg reacties. Maar voor iemand zoals ik die regelmatig reist is het super. Contacten komen niet vanzelf, maar als je een beetje tijd stopt in het fatsoenlijk benaderen van mensen (en het omzeilen van de fake profielen) is mijn ervaring dat je bijzonder leuke dates kunt hebben. Heb over de hele wereld afspraakjes gehad met hele bijzondere mensen. En eikels heb je overal.

  Sterke punten
  Mooie series foto's en eigen video's van deelnemers. goed overzicht van je contactgeschiedenis, vriendenlijst etc. Het lijkt soms facebook wel ;-)

  Zwakke punten
  Site belooft veel maar rammelt soms

  gangbang

  laat me graag neuken door meerderen te gelijk

  Sterke punten
  pijpen en zaadslikken

  Zwakke punten
  eerlijkheid naar partner

  Your Milage May Vary.. het is niet allemaal kommer en kwel!

  Sinds eind 2009 actief op deze site. Geen problemen gehad met het vinden van dates/relaties daar. Zelf was ik op zoek naar contact voor langere tijd - iets waar ik kennelijk niet alleen in sta. Aardig wat van de contacten die ik daar gelegd heb, heb ik nog steeds contact mee. Enkele contacten zijn zelfs tot vriendschap uitgegroeid. Een van de redenen dat ik daar nog wel in de chatrooms kom - gewoon voor de lol. Zoals overal zijn er de nodige gewone mensen - velen heb ik ook in georganiseerde meetings ontmoet. Dat was gewoon leuk en ongedwongen. Zoals overal zijn er de nodige "fake profielen", die doorgaans heel herkenbaar zijn - met een beetje ervaring pik je die er zo uit. En zeker door het internationale karakter zijn er de nodige oplichtertjes te vinden. Ook die zijn snel genoeg herkenbaar. Redelijk populair zijn de chatrooms en het "Instant Message Center". Veel leden doen ook aan webcam-uitzendingen, al dan niet erotisch/sexueel getint. Het leuke van de chatrooms is dat het ook gewoon over sex kan en mag gaan - het is niet de "libelle-chat" zoals op reguliere sites. Wat de meeste (mannen) zich niet realiseren is dat zo'n site en/of chatroom eigenlijk gewoon een virtuele kroeg is. En in een kroeg werkt doorgaans een openingszin als "ik vind jou leuk, neuken?" ook niet. Helaas denken sommigen van wel.

  Sterke punten
  - chatrooms - instant messaging (IMC) - webcams - previews van profielen - "interest groups" - eigen blog maken/onderhouden allemaal gratis te doen. Vrouwen kregen frequent een gouden lidmaatschap aangeboden, gratis en voor niets. Voor vrouwen: jullie bepalen... jullie "jachtgebied".

  Zwakke punten
  Ongeveer 26 eur/maand voor een "gouden lidmaatschap". En ze kunnen niet rekenen. Hun aanbod van 3 maanden + 1 gratis... is gewoon het tarief voor 4 maanden. Het wat goedkopere jaarlidmaatschap is verdwenen voor zover ik weet. Chatrooms zijn flash/HTML gebaseerd. Flash is simpelweg instabiel voor die toepassing. Datzelfde geld voor IMC. Met de laatste updates is het niet allemaal kommer-en-kwel. Nigeriaanse oplichters, credit-card-geile snollen en gelukzoeksters zijn er ook te vinden - zoals overal.

  Adultfindfinder is NIET fake

  Adultfindfinder is geen fake site wel veel fake profielen en ze zijn een beetje duur geworden van 28euro ongeveer ineens naar 48euro en kan de zilver optie niet meer vinden nu alleen nog maar 1 maand of jaar lid en alleen gold En dat met die maanden die je gratis krijg moet je eerst nog wat voor doen lukt dat niet of vergeet je dat dan geen extra maand(en) maar die extra gratis maand(en) wat ze zeggen heb je wel al betaald want je betaald gewoon voor 12maanden in 1x dus eigelijk pikken ze dan inplaats als gratis extra :( Vroeger jaartje of 2 geleden heb ik in real gedate(meer dan 1) toen was ik gold member nu ben ik zeker een jaar geen goldmember meer en ga ook niet meer worden als het zo duur blijft maar heb 3maanden geleden nog wel een date gehad met me gratis member profiel :) kreeg ineens een berichtje van een Dame en die kan je gelukkig gewoon lezen zonder kosten en beantwoorden

  Sterke punten
  Echte profielen en fake profielen Met een gratis profiel kan je gratis chatten met het kijken van 1 cam (betaald lid kan meerdere tegelijk kijken) Zelf cammen Berichten kunnen lezen en beantwoorden

  Zwakke punten
  Duurrrrr Soms erg traag

  Spannende site

  Een hele spannende site waar heel veel valt te beleven als je bereid bent om een paar tientjes per maand te betalen. Heel spannend om profielen te bezoeken en filmpjes en foto's te bekijken en van commentaar te voorzien. Het webcam gedeelte is verslavend leuk en laat vrouwen, mannen en stellen zien uit heel de wereld die hele spannende dingen doen. Contacten leggen is mogelijk maar is voor stellen een stuk makkelijker dan een man alleen. Ik ben er een waanzinnig mooie Antilliaanse vrouw tegen gekomen met wie ik een paar hele wilde middagen heb gehad....

  Sterke punten
  Valt heel veel te beleven als je bereid bent om te betalen. Webcam gedeelte is geweldig en ook niet betalende leden kunnen deze gebruiken.

  Zwakke punten
  Veel te weinig vrouwen. Weinig Nederlandse gebruikers. Automatische abonnementsverlenging

  Veel bedrog met enkele lichtpuntjes

  Dit is niet zoals velen denken een nep-site om geld af te kloppen. Wat wel heb geval is, is dat er heel veel fake-profielen aanwezig zijn omdat je gratis een profiel mag plaatsen. Hun reclame methodes zoals eerder beschreven door het gebruik van nep-profielen vind ik ook verwerpelijk. Maar het zijn niet allemaal fakers! Je moet dus wel 30 of meer emails sturen om antwoord te krijgen. Ik zit in de vliegwereld en kom daardoor in steden over de hele wereld. Sommige landen gaat erg makkelijk, zoals in Azie en Z-Amerika. In Nederland en Amerika is het me nog nooit gelukt om contact te leggen. In de 2 jaar dat ik lid ben heb ik ongeveer 10 x een date gehad, maar allemaal in het buitenland en waarvan sommige bloed mooie dames. Waarom alleen in die werelddelen, kan ik niet verklaren. Het vreemde is ook dat adultfriendfinder precies hetzelfde is als passion.com Ik kan met mijn wachtwoord op beide sites inloggen en beschik dan over dezelfde inbox en zoekmogelijkheden. Het is een vage bedoening maar niet geheel onmogelijk om contact te krijgen. 'Beste van de slechtste' zou ik zeggen.

  Sterke punten
  Professioneel opgezette site.

  Zwakke punten
  Veel te veel fake profielen. Verhouding man-vrouw totaal scheef.

Bezoek Adult FriendFinder

Schrijf je eigen review