Reviews van deze auteur

Redelijke site met problematische vrouwen

Redelijke en op zich best leuke site met heel veel vrouwen waarvan het merendeel door het RIAGG lijkt te zijn doorverwezen naar deze site. Ze hebben het bijna allemaal over een rugzakje wat blijkbaar voor onverwerkte problemen uit het verleden staat en zijn op zoek naar een prins op het witte paard die deze problemen wel even voor ze gaat oplossen. Ook lijken veel vrouwen op Knuz vroeger nooit enige uitleg over de bloemetjes en de bijtjes gekregen te hebben want drie of meer kinderen zijn geen uitzondering. De meeste vrouwen op Knuz lijken qua opleiding sowieso niet veel verder dan de lagere school te zijn gekomen en de spelfouten in de profielen en soms zelfs de nicknames zijn schrikbarend. Tot slot zou ik graag een euro krijgen voor ieder profiel op Knuz waar de spreuk Carpe diem in vermeld wordt. Ik heb vijf dates via Knuz gehad en iedere keer was ik weer blij als deze voorbij waren. Mijn profiel heb ik een tijd geleden voor de derde en laatste keer verwijderd.

Sterke punten
Gratis Veel aanbod

Zwakke punten
Wel kwantiteit maar geen kwaliteit

Spannende site

Een hele spannende site waar heel veel valt te beleven als je bereid bent om een paar tientjes per maand te betalen. Heel spannend om profielen te bezoeken en filmpjes en foto's te bekijken en van commentaar te voorzien. Het webcam gedeelte is verslavend leuk en laat vrouwen, mannen en stellen zien uit heel de wereld die hele spannende dingen doen. Contacten leggen is mogelijk maar is voor stellen een stuk makkelijker dan een man alleen. Ik ben er een waanzinnig mooie Antilliaanse vrouw tegen gekomen met wie ik een paar hele wilde middagen heb gehad....

Sterke punten
Valt heel veel te beleven als je bereid bent om te betalen. Webcam gedeelte is geweldig en ook niet betalende leden kunnen deze gebruiken.

Zwakke punten
Veel te weinig vrouwen. Weinig Nederlandse gebruikers. Automatische abonnementsverlenging