Reviews van deze auteur

waardelose site

Gewoon om kort te zijn een zeer waardelose site en raad deze ook aan niemand aan helaas , te veel fake en neppers .

Sterke punten
niks

Zwakke punten
dat het een fake nep site iss

Weg met deze fake klote site

Zou maar niet op de KUT site aanmelden want ze gooien je er zonder reden weer af of ze weigeren je gewoon om totaal geen reden ,kortom het is gewoon een viese gore fake KLOTE site en een grote geld klopperij ook mensen lekker voor z'n waardelose site laten betalen . dus ik zeg mensen meld je echt niet aan op deze FAKE en WAARDELOSE site en vele fake profielen mensen die zich anders voor doen dan ze in werkelijkheid zijn FAKE FAKE FAKE niks meer...

Sterke punten
Zijn er niet

Zwakke punten
Dat het een super WAARDELOSE site is en het niet waard is om hier te gaan chatten of daten , niet doen dus

Eeen grote fake rot bende

Fake fucking fake site fake fake fake niks anders dan fake waardelose site en ik zeg WEG ER MEE weg van internet halen deze waardelose FAKE site dus. Duk ik zeg HIER ZEKER NIET NAAR TOE GAAN EN JE ZEKER NIET AANMELDEN op dez fucking fake rot site …..

Sterke punten
Geen comentaar

Zwakke punten
Fake fake fake fucking fake kut site ...

Weg met deze fake klote site

Ja deze site is een fake rot bende dus., als je er komt als nieuwe lid dan wordt je besprongen door vele kerels daar die maar 1 dingen willen en als je dan versoenlijk nee dankje zegt tegen diegenen dan worden ze nog kwaad ook en maken ze je van alles uit , en dan nog ja sorry maar mij te veel fake mensen en accounts en dan zijn er nog velen die meerdere profielen hebben en meerdere nicknamen. Onder andere een vent die deze namen heeft eerste naam : Mini , later hete die die Spleensucker weer later had hij de naam erotic1 en 88yate en 4two deze werden allemaal verbannen omdat deze gozer vrouwen voorschut zetten en gebruikte en weer later was hij er weer met deze nicknaam die hij nu nog heeft 99nein en weer later had hij weer de naam die nu was 88 geloof ik. En dan nog zitten er velen die zeggen dat je vrijgezel zijn wat ook niet eens waar is, blijken ze getrouwd te zijn, allemaal leugenaars daar op de site, kortom allemaal fake daar. En nog 2 die ik kon daar ene robbeke1000 die de hele nederlandse chat verziekte met zijn fucking onzin en negative gelul en in de lobby room ene Owenmale waar je zeker voor moet uit kijken deze vent is echt een gemene rotzak dus , als hij zijn zin niet krijgt laat hij je gewoon van de site verbannen zodat je er niet weer op kan komen ,dit is mij dus overkomen , ik wilde niks met die onbeschofte gast te maken hebben wat ik heb al duidelijk had gemaakt en dan schuld hij je achter je rug uit tegen over anderen en maakt je gewoon zwart dus en zo zitten er daar vele meer onbeschofte gasten. Dus kortom het is een gore rot site die ik dus ook zekers niet aanraad aan anderen , niet naar deze site gaan dus!!! FAKE ROT BENENDE

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Veel te veel fake profielen en veeeeeeeeeeeeeel te veel kerles en ook vrouwen . Kortom een super waardelose kut site...

WFT het is gewoon een waardelose fake rot benden en een grote geld klopperij daar

Veel fake profielen veel haat en nijd en dan nog flikken ze het daar ook nog eens mensen er af te gooien of te verbannen om totaal geen reden dat is mij sinds gisteren overkomen , terwijl ik er al jaren zat, maar goed van mij kan deze klote fake rotbende heel snel oprotten dus

Sterke punten
geen

Zwakke punten
geld kloperij en veel fake en ja een gewone kut site die verwijdert moet worden van internet , weg er mee..

waardelose fuck site

Kan heel kort zijn het is een waardelose fake site die geld van mensen aftroggelt

Sterke punten
geen

Zwakke punten
geen

Waardelose klote site.waarom omdat er gasten zijn die anderen om niks laten verbaanen en dingen door geven die totaal niet waar zijn , kort om het is een fucking rot site met veel geruzie haat en nijd en ik raad deze site ook aan niemand aan..

Veel te veel kerels en veel te veel dom gelul en vooral veel te veel fake daar.

Sterke punten
zie geen sterke punten is gewoon een waardelose kut site

Zwakke punten
Dat er veel te veel mannen zijn en te weing vrouwen kortom een kut site

Ik raad niemand deze waardelose site aan echt niet ..

Het is een site waar een hoop gelul is en vele fake profielen . Mannen die een profiel hebben als singel en dan blijkt dat hij getrouwd of gebonden is pff eikels..dat noem ik erg fake en dan heb je nog van die gasten die net doen dat ze naar leuk contakt zijn en dan blijkt dat ze alleen maar op sex uit zijn en heen pik ergens in willen rammen en verder totaal niks .. Ik heb er een aantal jaren gezeten op deze site. maar ben blij dater weg ben echt wel ..

Sterke punten
Zijn er helaas niet gewon waardeloos

Zwakke punten
zwakke punten zijn er zijn te veel mannen en weinig vrouwen ..

Waardelose site

Kan heel kort zijn op passion.com.. Het is gewoon een WAARDELOSE chat site . Meer kan ik er niet van maken .. raad ook niemand deze chat site aan . en meen het wel .

Sterke punten
Sorry die zijn er ver te zoeken .

Zwakke punten
Gewoon een grote fake chat site.

Een super waardelose site dus ..jammer maar helaas.

Het is geen site om leuk te kunnen chatten. Zitten veel mensen met een fake of nebprofiel. Zijn vele kerels die op maar een ding uit zijn en ben je daar niet voor on dan schelden ze je verot . Er zitten mensen die niet te vertrouwen zijn en achterbaks zijn den dat zijner velen . Ik zou zeggen niet op deze site passion,com aanmelden dus . Deze sites passion.com en Adulfriendfinder zijn het totaal niet waard echt niet. En d'r zitten velen die elke dag weer de chat verzieken voor anderen . Zou als ik velen was niet op deze sites komen er zijn vele leukere chatsite .. Het is een grote geld klopperij meer kan ik er niet van maken. D'r zijn mensen die er de hele godganse dag zitten en totaal niks zeggen wat moet je daar dan neem nou ene homo daar heet forbigdicksonly die date alleen met mannen de flikker die het zeker niet waard is .en ene psygimpie die er ja 24/7 en kan geen normaal woord zeggen . Dan zit er nog iemand met de naam robbeke1000 die alleen maar negatieve comentaar kan geven en niet normaal kan doen en zo zitten er daar vele van dus zooooooooooooo waardloos ...

Sterke punten
Ken geen opnoemen.

Zwakke punten
Een pot nat daar site is het zeker niet waard om je daar aan te melden . Kortom WAARDELOOS

Passion.com is een zeer waardelose rot chatsite .

Ik heb een lange tijd op passion.com gezetten omdat het me wel een leuke site leek. Maar helaas blijkt dat er vele mensen zitten die anderen weg pesten . OOK zijn er daar mensen die de chat verzieken voor anderen . Er is konstand haat en nijd op de chat er is altijd wel iemand die daar ruzie zoekt. Als nieuw komer kom je er niet tussen omdat het daar een grote vaste rot kliek is waar je zeer zeker never tussen komt. En weet het omdat ik er zelf 3 jaar op heb gezetten dus . Dus ik raad velen aan om zicht niet op de sites passion.com of de site Aduldfriendfinder aan te melden deze 2 sites zijn het totaal niet waard om je daar te gaan aanmelden dus . Dus mensen meld je niet op deze beide sites aan er zijn vele andere leuke chatssites dus .. U bent gewaarschuwd .

Sterke punten
Die zijn er niet dus

Zwakke punten
Nou die zijn er genoeg .. de site deugt voor gemeter . Kortom de site is WAARDELOOS en is het zeker niet waard .. Ik vindt het een super waardelose chatsite en daar blijf ik bij en ben blij dat ik daar weg bent ..was het niet waard daar.