Reviews van deze auteur

Weer zo'n site met standaard berichtjes

Review over Mijn Milfs

Krijg allemaal van die algemene berichtjes van moderators die zich als een dame voordoen

Heren , Trap er niet in

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Proberen zoveel mogelijk Credits te verkopen.
Die personen die zich als dame voordoen proberen je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden.

Wees gewaarschuwd

geblokt als normale chatter

Review over ChatTijd

Ben al een tijd niet meer op CT geweest. reden was dat ze mij aanmerkten als zijne een PD. omdat ik samen met collega masseur als HOBBY massage geef af en toe aandegene daar in is geinteresseerd.
Plotseling werd ik aangemerkt als PD en moest betalen om in te kunnen loggen. .
Destijds geprotesteerd maar niets helpt. Gisteravond na zeker half jaar weer nieuw profiel aangemaakt zonder problemen. Nieuwe foto etc.

Vanochtend kwam er een bericht van een stel dat ze het wel eens wilden meemaken. Ik log in en tot mijn grote verbazing weer geblokt als gewone chatter.

Dus voor mij geen CT meer onder die voorwaarden. wat dit voor operators zijn mag joost weten. De ene laat het gewoon toe en vanmorgen wrs iemand met ochtend ziekte blokt mij weer.

Sterke punten
Op deze manier geen enkele

Zwakke punten
zie bovenstaande

Scheldende operators

Review over ChatTijd

Zij hebben het constant over de regels die je moet volgen, maar de operators schenden zelf wel de regels met grote regelmaat door mensen uit te maken voor hoer, sukkel, mafkees etc. Zij zijn het grote voorbeeld hoe je een site niet moet beheren. Is er een vrouw die hetero is , wordt ze geblokkeerd en voor hoer uitgescholden.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Scheldende operators
Wegpesten hetero dames (Hoer roepen)
Zelf de regels overtreden

reacties:

Review: geblokt als normale chatter

Hoi Dirk. Leuk je reactie. Zal Id eens kijken bij de andere site. Alleen dat jij vindt dat 60+ niet meer mag genieten ben ik het niet mee eens. Hoop dat jij die leeftijd bereikt en dan net zoveel genot kunt krijgen als dat je nu wrs ontvangt. Dit zonder rancune. Gr exGerrie