Reviews van deze auteur

Degelijke en zeer goed georganiseerde datingsite

Review over Parship

Ik moet beginnen met te zeggen dat Parship mijn eerste datingsite is, mij aangeraden door mijn zusje die nu al jaren heel gelukkig getrouwd dankzij Parship. Ik heb dus geen vergelijking met andere sites. Ik vind Parship een uitstekende datingsite. Op de eerste plaats al door het psychologisch rapport dat ze van me maakten naar aanleiding van de antwoorden die ik gaf op een hele reeks vragen. Ik was verrast over hoe ze mij precies neerzetten zoals ik ben, met mijn goede en minder goede eigenschappen. Ik neem aan dat dat computerwerk is, want ik kreeg vrij snel na het invullen het rapport. Maar wel heel goed uitgekiend computerwerk. In dat rapport dat ik zelf kreeg wordt ook duidelijk uitleg gegeven van de gerapporteerde onderwerpen Voor mezelf ook heel verhelderend, want ze geven ook tips hoe je met deze eigenschappen op kunt gaan. Voor alle eigenschappen krijg je een getal, ergens tussen de 75 en de 130 denk ik. Naar aanleiding daarvan stelt Parship je een aantal mannen voor die goed matchen met je eigen eigenschappen. Van die mannen kreeg ik alleen de getallen te zien, niet het volledige rapport met alle persoonlijke tips. Je kunt op deze site precies invullen :
hoe ver weg je partner moet wonen (provincie of kms)
hoe oud hij moet zijn (van - tot)
zijn lengte (van - tot)
wel of niet roker
Hoe breder je dit invult hoe meer mannen je worden voorgesteld.
Wat ik ook heel leuk vind is dat je bij het invullen van je profiel vragen voorgelegd krijgt die je creatief kunt beantwoorden. Degene die het leest krijgt daardoor een duidelijk beeld van je. Dit is best wel een werkje hoor en een beetje humor is daarbij nooit weg. Ik heb er dagen over gedaan voordat ik ermee klaar was. Door het lezen van wat anderen van zichzelf vertellen krijg je ideeën en moed voor je eigen profiel. Verder zocht ik natuurlijk foto's van mezelf uit in verschillende situaties.
Na twee verschillende afspraakjes (wandelingen, coronatijd) was ik al verliefd. En hij op mij! Oké, dat was wel heel snel ja, ik denk dat ik gewoon geluk had. Ik kon mijn Parship lidmaatschap stil zetten zodat ik op mijn gemak met deze man kon uitvogelen of we geschikt waren voor elkaar. Ik koos voor 3 maanden (kan ook korter of langer). Het betalen gaat intussen gewoon door, maar mijn einddatum werd met 3 maanden verlengd. Dat vond ik een sympathieke geste van Parship en ik snap wel dat je zoiets natuurlijk niet eindeloos kunt doen. Helaas was onze conclusie dat we voor levenslang toch te veel verschilden van elkaar. Maar goed, binnenkort ben ik weer terug bij Parship en intussen wat wijzer zoek ik weer verder.
Ik zag nogal wat profielen waar duidelijk weinig aandacht aan besteed is; geen foto of een slecht gelukt selfie, weinig tot geen beantwoorde vragen. Van die profielen word ik niets wijzer en die krijgen dan ook geen aandacht van me. Dat zijn gemiste kansen vind ik; degene die erachter zit heeft net als ik ongeveer €400,- betaald om aan een partner te komen maar zal weinig respons krijgen.

Sterke punten
Het psychologisch rapport
Uitgebreide en goede raadgevingen
Het aanmoedigen om nog wat meer van je profiel te maken
Je lidmaatschap een tijdje stil kunnen zetten

Zwakke punten
Een beetje flauw vind ik de enthousiaste mailtjes van Parship als iemand mijn profiel bezocht heeft: "Een heer heeft belangstelling voor je! Ja toe, ik zie zelf ook wel als iemand reageert

reacties:

Review: Degelijke en zeer goed georganiseerde datingsite

Hallo Benny en Roos,
Ik besta echt hoor en er is geen woord gelogen van mijn review. Ik heb goed mijn best gedaan om alles uitgebreid te beschrijven. Het deed me pijn dat ik zoveel negatieve reviews zag, vandaar . Mogelijk had ik een gunstig begintijdstip: ik begon in mei 2021 en mogelijk zijn in het voorjaar meer mensen op zoek? Ik ben meteen volledig lid geworden en had volop vertrouwen in Parship omdat mijn zus zo enthousiast was. Mijn leeftijd was 71 en ik heb meteen contact gehad met verschillende aardige mannen. De tweede date die ik had was raak.
Hartelijke groet, Suzanne