Parship - 241 Reviews

Last updated: 29 januari 2018
Parship Logo

9.5% aanbevolen, 241 Reviews

  1. Parship informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Contact
  5. Parship App
  6. Betrouwbaarheid Parship
  7. Inloggen Parship
  8. Klachten Parship
  9. Korting Parship
  10. Gay Parship
  11. Parship Video
  12. Parship Reviews
  13. Schrijf ook een review over Parship

Niet tevreden over Parship? Probeer dan eens EliteDating.

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 17546

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 241

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice?
De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap.

Schrijf Parship een brief:
PARSHIP GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Stuur Parship een fax:
+49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden.

Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden.

Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland.

Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven.
Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite.

Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom.

Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn.

Actuele kortingen:
Geldig tot 2 juni 2017
Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen.

gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.

Parship Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CIQHXXtjrYY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship Acties & Nieuws

  • 20 februari 2017 Vind jouw droompartner bij Parship!
    Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelij Lees verder
  • 17 oktober 2016 Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?
    Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschap Lees verder
  • 16 januari 2015 3 dagen gratis Parship
    Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt de gehele maand januari. Je hebt geen speciale code nodig, maar moet wel even via de banner hieronder naar Parship Lees verder
  • 9 augustus 2013 Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald
    Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voorgaan (behalve op de trap). Ouderwets? Welnee, wat v Lees verder
  • 10 juni 2013 Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk
    Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouw Lees verder
  • 2 januari 2013 Grootste deel single senioren zoekt LAT-relatie
    Datingsite ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Zes op de tien 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, willen met hem of haar het liefst een LAT-relatie beginnen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP. De LAT-relatie is vooral populair bij oudere vrouwen (69%), terwijl mannen (36%) liever zouden samenwonen met hun toekomstige partner. Opvallend is dat het aantal Lees verder
  • 8 oktober 2012 PARSHIP lanceert vernieuwde homepage
    PARSHIP, de datingsite voor hoger opgeleiden lanceerde deze week een geheel vernieuwde homepage. Het gezicht van de site is opgefrist met een ontwerp dat nog beter aansluit bij de bezoeker. Mediapartners en statistieken over het ledenbestand spelen een grotere rol in het nieuwe design, dat vooraf uitgebreid werd getest onder gebruikers. Daarnaast is een voor PARSHIP nieuwe kleur blauw geïntroducee Lees verder
  • 20 september 2012 Parship - belangrijke datingtips
    Lees verder
  • 12 juli 2012 Nieuwe directeur bij Parship
    Arne Kahlke keert terug naar Parship en met Henning Ronneberg zal hij de nieuwe duale leiding vormen van Parship. In 2004 richtte Kahlke Elite Medianet op, de moedermaatschappij van ElitePartner.de. Hij leidde het bedrijf tot de 2010. Bij Parship werkte hij van 2002 tot 2004 als het hoofd van Marketing en Sales. Kahlke richt zich op de marketing activiteiten en verkopen in Duitsland. Ronne Lees verder
  • 14 mei 2012 Parship lanceert mobiele website en vernieuwde iPhone app
    PARSHIP, de datingsite voor hogeropgeleiden, zet zich deze zomer actief in om mobiel daten in Nederland op de kaart te zetten. Als eerste grote datingsite biedt zij leden een mobiele website én een applicatie voor de iPhone. Singles kunnen de datingsite deze zomer daarom ook op het strand of het terras gebruiken. De mobiele browserversie, die begin mei gelanceerd werd, werd in één week al bijna e Lees verder

Parship reviews (241):

Parship - " 't kon minder"

1

Review:
Ben enkele maanden actief geweest op Parship. Ervaringen? Ben heel kritisch maar heb wel 3 echte dates gehad. Alle drie op uitnodiging van de ander.

Van de één kreeg ik na één ontmoeting te horen dat ze me fysiek niet aantrekkelijk genoeg vond. Kan gebeuren, ik heb daar geen probleem mee.

De ander was duidelijk een beetje in de war, ondanks haar geloofwaardige profiel. Had een hele lijst met kandidaten met wie ze ook tijdens onze ontmoetingen intensief contact onderhield, per sms en telefoon. Ondertussen probeerde ze wel alle kandidaten voor haar karretje te spannen voor zaken die niets met een relatie te maken hadden, en probeerde zij ze tegen elkaar uit te spelen. Bleek ook in therapie te zitten. Al met al gaf e.e.a. meer problemen dan ik aan kon. Kappen dus.

Met de derde heb ik inderdaad een (korte) relatie gehad. Prima mens, ontwikkeld, eerlijk. Maar uiteindelijk kwamen we toch tot de ontdekking dat we niet zo goed bij elkaar pasten. Veel waardering voor elkaar, maar onze manier van in het leven staan was toch te verschillend.

Sterke punten:
Op basis van de korte (!) ervaring: profielen lijken echt. 3 ontmoetingen, en serieuze correspondentie met een aantal anderen. Dat er niks uitgekomen is lag niet aan Parship.

Zwakke punten:
Prijzig.

Parship - te duur

0

Review:
extreem duur lidmaatschap waar je direct zes maanden aan vast zit.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
irritante regels, streng en belachelijk duur

marliesq beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Criminele club

0

Review:
Heb me in de zomer van 2010 drie maanden in geschreven vervolgens nooit meer wat gehoord van deze site.
Tot 4 dec 2013 er ineens € 358 van mijn Rabobank rekening is af geschreven.
Een eenmalige machtiging uit de hoge hoed.
Erg makkelijk geld verdienen en van de Rabobank ook pruts werk dat dit zo maar kan.

Sterke punten:
Oplichting

kees beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Laag rendement Parship

6

Review:
Wanneer het allemaal hoogopgeleiden zouden zijn geweest dan acht ik de kans vooraf op aanwezig intellect en communicatieve vaardigheden die die van een puber van 15 jaar ontstijgen aanwezig.
Niets is minder waar.
Ook Parship is een verzameling zoekende saaie voorspelbare kutkoppen die na het lezen van 3 zinnen al pijn in hun hoofd krijgen van het lezen.
Nederland heeft de meest contactgestoorde vrouwen ter wereld en dat komt goed tot uiting bij deze site.
Heb wat reacties gehad en 1x een date maar dat sloeg echt helemaal nergens op.
Ikzelf heb een IQ van rond de 150 denk ik en ik spreek 8 talen vloeiend, heb een leuk profiel neergezet maar mijn geduld is op.
NUL KOMMA NUL RENDEMENT
Cynische neurotische pleuriswijven.
Ik ga definitief over op scouten in Zuid Amerika, ik ga gaan tijd meer verliezen aan Nederlandse vrouwen, laten die lekker allemaal lesbo worden, lekker zeuren dat Nederlandse mannen niet deugen of aan de pik van een allochtoon gaan zuigen.

Sterke punten:
Nul.

Zwakke punten:
Laag rendement

Irritante acommunicatieve vrouwen aanwezig

Geen verplichte test op dyslectie bij inschrijvende vrouwen (dit met het oog op hun gruwelijk slechte communicatieskills)

Vooral 300 euro per jaar betalen...als je gek bent op het ontvangen van nietszeggende digitale complimentjes...

Rick van Aar beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - fuik

1

Review:
parship is net een fuik.
Je start nietsvermoedend een testje.. die vevolgems behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Dan komt e enog een vraag en nog een vraag en dan vragen ze je profiel nog meer aan te vullen en dan minstens een half uur later (Als je het aanvullen van je profiel nog even beperkt) dan denk je eindelijk je matches te zien... Zijn het schimmen,, En dit blijven het totdat je betaald. En daar doen ze werkelijk alles aan! Je wordt continue achtevolgt door betalingsverzoeken. En die bedragen zijn dan ook geen kattenpis. Kortom je wordt er lnietsvemoedend ingezogen.. met als eindresultaat.. Betalen of als lokaas blijven voor de betalende leden, die vevolgens niks met mij kunnen doen omdat ik geen lid ben. Ofwel een fuik.
Nee, los van het hoge niveau, nog zeker niet ovetuigd dat ik alle tijd die ik er in heb zitten als goede investering kan zien.

Sterke punten:
daadwerkelijk hoog geschoolde kandidaten, die serieus lijken.

Zwakke punten:
Betalingsverzoek terreur.. WORDT NU LID!!! Pff.. En die schimmen. Heel frustrerend. En ook niet slim.. want ik kan nu ook niet zien voor welke leuke vent ik mogelijk lid zou worden. ;-)

Parship - arrogant of autistisch

0

Review:
lieve mensen mijn ervaring en dat zijn er niet veel met dating sites zijn special die voor de hogere opgelijden dat er twee soorten mannen op staan de eerste soort zijn de geslaagde zichzelf geweldig vindende mannen dit soort zoekt alleen naar jonge vrouwen deze mannen zijn geheel gefixeerd op uiterlijk en leeftijd en zullen ook nooit reageren.
de andere categorie zijn de autisten mannen die het liefst lang via mail communiceren en verder alleen geintereseerd zijn in SEX als ze al een afspraak willen maken überhaupt. en ik durf te beweren dat dat op haast elke datingsite het geval is helaas.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
heb geen idee
maar iedere reactie is meer dan welkom voor mij was het in die korte heel erg teleurstellend . had er sowieso altijd al een aversie tegen dat hel dating gebeuren überhaupt op zo internet maar ja in mijn moment heb ik toch ervaren datdaten via zo een site meer een zoektocht is naar je zelf dan naar een partner de meeste zijn op zoek naar een rebound .en geld klopperij. helaas. het klinkt misschien wat onrealistisch maar niet op enige datingsite überhaupt onstaat liefde maar dat iemand vanuit het niets in jouw leven komt niet omdat je ernaar op zoek bent.
vrgr gretchen

gretchen beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship

2

Review:

Vera beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - A dinosaur, least space for text, east search opti

0

Review:
Don't waste money on this. There is better.

Sterke punten:
The one advantage this site has is having almost no scam ids. Most are serious candidate.

Zwakke punten:
The blurring of all profile images with a free account makes Parship useless for trying out and no competition for all other sites. Also, too many have no image at all. There is no substantial space available for writing one's ow personalized text. There are very few search options. Odd enough one cannot even search by religion/philosophy, which is the most used in other sites. That is a deal breaker for a relationship. It tells how clueless Parship is. The design is also not always intuitive. The Q/A list is poor. Most sites have much better. The highest prices in the industry do not reflect any good value in exchange. Good idea, poor execution. This is a Volkswagen pretending to be a Mercedes.

Peter beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - opzeggen profiel

1

Review:
Opzeggen nieuwsbrief

Sterke punten:
Dank u

Zwakke punten:
Ik wil geen mail meer ontvangen, profiel verwijderen is nogal moeilijk, hoewel ik nooit echt ingeschreven was, blijf ik post ontvangen.

Parship - Niet doen, zonde van je geld

0

Review:
De meeste profielen zijn niet ingevuld, of er ontbreken foto's, veel mannen zijn niet hoogopgeleid , aanbod is ronduit mager. En de meeste mannen weigeren te betalen voor de diensten en proberen je te verleiden buiten de site om afspraakjes te maken.
Bij klagen bij de exploitant van de site krijg je het wonderlijke antwoord: Tja, we kunnen geen blik mannen opentrekken". De prijs voor de 'diensten' van Parship liggen schrikbarend hoog en de beloftes worden beslist niet waar gemaakt.
Er moet een selectiemogelijkheid komen op percentage ingevuld profiel, foto, betalend of niet en onderscheid tussen hbo of wo. Dat kan allemaal niet. Bovendien dienen klachten goed afgehandeld te worden. Zonde van je geld!

Sterke punten:
Het principe zou kunnen werken als de focus meer op kwaliteit dan op geld verdienen zou liggen

Zwakke punten:
selectiemogelijkheden zijn te gering, geen controle leden op opleidingsniveau, weinig info bij veel profielen, betalende leden worden niet duidelijk aangegeven

Annelien beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Parship

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship