Reviews van deze auteur

Lexa review

Review over Lexa

Beste Willem,
Ik heb gematigd positief over Lexa geschreven. Als ik dit zo allemaal lees is er daar toch iets goed mis. Maar ik kan je verzekeren dat ik zeker geen medewerker van Lexa ben zoals jij insinueert. Dit alles lezende zou ik een zeer negatieve recensie over het huidige Lexa schrijven!!
groet, fred (de G.M. Verberg)

Ik heb verzocht aan Lexa mijn stuk waarvoor ik zeker geen toestemming heb gegeven van de site te halen maar dit alles gelezen hebbend zal dit verzoek niet worden gehonoreerd.

Sterke punten
n.v.t.

Zwakke punten
n.v.t.

Parship alleen voor Hoger Opgeleiden

Review over Parship

Alleen die naam al. Bah! Krijg je een of andere miep die je bij je zou passen en die zelf een psychologe blijkt te zijn. Gaat je uit zitten horen en concludeert voorts vrolijk dat mijn ervaringen in dating land dus inderdaad mijn eigen schuld zijn. Leverde verder weinig tot niets op.

Sterke punten
Dat ze het zo spelen dat ze serieus worden genomen en het klootjesvolk weten te weren.

Zwakke punten
Zou zo gauw niets kunnen bedenken, maar dat ligt ongetwijfeld aan mij en mijn zogenaamde testresultaat waarvan ik me echt afvraag in hoeverre die gevalideerd is.
Ik kan ook wel een testje bedenken.

lexa: het kan ook meezitten

Review over Lexa

Ik heb er mijn huidige vrouw leren kennen en heb een date gehad die ons naar Kreta bracht. Jammer dat de communicatiemogelijkheden in de onbetaalde fase zo gering zijn.
Je gesprekspartner aan de andere zijde snapt daar in het begin ook weinig van en je wordt uiteindelijk toch gedwongen een abonnement af te sluiten.

Sterke punten
Groot divers aanbod aan potentiele partners.
Veelal goede foto's.

Zwakke punten
Soms veeleisende types maar die heb je overal toch?

reacties:

Review: Kan niks passends voor dit bedenken.

Graag een reactie op Frans over meneer Verberg. Jammer dat Frans alleen maar negatieve dingen over Lexa kan melden. Niet dat ik zijn verhaal helemaal kan volgen, maar hij is duidelijk ontevreden.
Meneer Verberg, mijn huidige man dus, is wel tevreden en met hem ik ook. Natuurlijk hebben wij elkaar wel een 5 tal jaar geleden via Lexa kunnen ontmoeten. Toen was het vrij makkelijk om met elkaar te mailen. Maar ook toen waren er, zeker voor mij, heel vervelende types tussen die andere bedoelingen hadden dan een serieuze date te ontmoeten. Heb zelf gemerkt dat er getrouwde heren opzoek waren naar een gemakkelijke scharrel.
Maar goed. Lexa van toen is blijkbaar niet meer de Lexa van nu. Jammer voor Lexa, nog meer jammer voor al die serieus op zoek zijnde dames en heren. Misschien toch maar weer eens op een andere manier iemand proberen te ontmoeten.
Frans, ik wens je veel succes bij het vinden van een leuke partner. Ze zal er best zijn. Op ieder potje past een deksel. Je bent gelukkig nog jong (als ik het goed begrepen heb) en er lopen meer meiden op deze aardbol rond dan jij kan beminnen. Je zult de ware vast nog wel vinden. Maar ondertussen zijn wij, dankzij de Lexa van toen, gelukkig en getrouwd. Het kon dus wel.

Review: Kan niks passends voor dit bedenken.

Beste Frans,
Je bent niet geheel te volgen moet ik zeggen. Ik schrijf puur over mijn ervaringen met het Lexa zoals dat een fors aantal jaren geleden bestond. Ik kan je geruststellen: ik ben nu actief voor de zogenaamde fakerslijst en ik heb al heel wat zogenaamde datingsites daarop geplaatst weten te krijgen. Dat Lexa nu met mij aan de haal gaat, daar kan ik ook niets aan doen. Is me ook niet gevraagd anders zou ik dit geweigerd hebben. Verder moet je je naar mij toe een beetje inhouden. Ik heb nu het gevoel of ik nu gebruikt wordt om Lexa aan de schandpaal te nagelen.

Review: Kan niks passends voor dit bedenken.

Beste Frans,
Wat je over mijn echtgenote meldt raakt kant noch wal. Ik vind het behoorlijk insinuerend van karakter. bah! Stop met die onzin a.u.b.

Review: Kan niks passends voor dit bedenken.

Ha frans,
Ben ik nog een keer. Ik lees dat je al 25 jaar oud bent. Zijn er geen andere meer persoonlijke wegen om aan de vrouw te geraken? Zo heb je discotheken, leuke vakanties. Is Club Med niets voor je??

Review: Kan niks passends voor dit bedenken.

Beste Frans en Ronald,
Wie is er nu zo idioot om uitgerekend om de datingsite todatesome1.com bovenaan deze uitwisselingen te plaatsen? Oplichters eerste klas, net als Fling, Temptation dating. Echt erg. Aangifte bij de politie doen hielp tot mijn woede ook al niet. Bij het Juridisch Loket lachen ze je weg. De bank onderneemt ook al niets. En zo staan we met zijn allen met lege handen. Leve de wereld van het daten!