een van de slechtste en duurste datingsites die er bestaat

een van de slechtste en duurste datingsites die er bestaat

De site is schreeuwend duur (als je 3 maanden wilt proberen, bijna 60 Euro per maand) en de meeste profielen die er staan deugen niet. Er staat "75% is hoogopgeleid", maar 90% kan zelfs niet een normaal profiel invullen zonder minstens in elke zin een taalfout te maken.
De site is echt weggegooid geld en de enigen die ervan profiteren, zijn de eigenaars.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
extreem hoge prijs voor lidmaatschap, moeilijk om er vanaf te komen, vage of incomplete profielen, veel minder actieve gebruikers dan wordt geadverteerd.

Bezoek Parship Reviews over Parship

3 reacties

Wat ze met hoger opgeleiden bedoelen weet ik niet,maar het klopt dat de profielen vol met spelfouten en kromme zinnen staan.
En 51% vrouwen?Geen enkele datingsite heeft meer vrouwen dan mannen.
En waarom zo duur en is een maand lid niet mogelijk?
Relatieklik is gratis en ook met test.

Als de profielen handmatig gecontroleerd worden mogen ze de "hoger opgeleiden" wel eens op hun dt en andere spelfouten wijzen.

Ik ben zelf hoogopgeleidt. Alleen omdat mensen niet goed kunnen spellen betekendt het niet dat ze laagopgeleidt zijn. Kijk maar eens naar mijn vorige zin. Waarschijnlijke begijpt je precies wat ik probeer te zeggen, ondanks dat ik meedere spelfouten maak. Dus welk nut heeft d/t als de tekst er niet begrijpelijker door wordt? Waarom denk je dat er zo veel spelfouten gemaakt worden? Waarschijnlijk is een tekst net zo goed te begrijpen met deze "spelfouten" en is het relatief lastig deze spellingsregels toe te passen. Een taal ingewikkelder maken dat nodig is juist dom en niet slim. Vraag Einstein maar.

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden