Parship - 240 Reviews

Last updated: 2 december 2017
Parship Logo

9.4% aanbevolen, 240 Reviews

  1. Parship informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Contact
  5. Parship App
  6. Betrouwbaarheid Parship
  7. Inloggen Parship
  8. Klachten Parship
  9. Korting Parship
  10. Gay Parship
  11. Parship Video
  12. Parship Reviews
  13. Schrijf ook een review over Parship

Niet tevreden over Parship? Probeer dan eens EliteDating.

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 16995

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 240

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice?
De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap.

Schrijf Parship een brief:
PARSHIP GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Stuur Parship een fax:
+49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden.

Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden.

Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland.

Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven.
Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite.

Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom.

Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn.

Actuele kortingen:
Geldig tot 2 juni 2017
Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen.

gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.

Parship Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CIQHXXtjrYY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship Acties & Nieuws

  • 20 februari 2017 Vind jouw droompartner bij Parship!
    Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelij Lees verder
  • 17 oktober 2016 Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?
    Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschap Lees verder
  • 16 januari 2015 3 dagen gratis Parship
    Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt de gehele maand januari. Je hebt geen speciale code nodig, maar moet wel even via de banner hieronder naar Parship Lees verder
  • 9 augustus 2013 Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald
    Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voorgaan (behalve op de trap). Ouderwets? Welnee, wat v Lees verder
  • 10 juni 2013 Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk
    Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouw Lees verder
  • 2 januari 2013 Grootste deel single senioren zoekt LAT-relatie
    Datingsite ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Zes op de tien 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, willen met hem of haar het liefst een LAT-relatie beginnen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP. De LAT-relatie is vooral populair bij oudere vrouwen (69%), terwijl mannen (36%) liever zouden samenwonen met hun toekomstige partner. Opvallend is dat het aantal Lees verder
  • 8 oktober 2012 PARSHIP lanceert vernieuwde homepage
    PARSHIP, de datingsite voor hoger opgeleiden lanceerde deze week een geheel vernieuwde homepage. Het gezicht van de site is opgefrist met een ontwerp dat nog beter aansluit bij de bezoeker. Mediapartners en statistieken over het ledenbestand spelen een grotere rol in het nieuwe design, dat vooraf uitgebreid werd getest onder gebruikers. Daarnaast is een voor PARSHIP nieuwe kleur blauw geïntroducee Lees verder
  • 20 september 2012 Parship - belangrijke datingtips
    Lees verder
  • 12 juli 2012 Nieuwe directeur bij Parship
    Arne Kahlke keert terug naar Parship en met Henning Ronneberg zal hij de nieuwe duale leiding vormen van Parship. In 2004 richtte Kahlke Elite Medianet op, de moedermaatschappij van ElitePartner.de. Hij leidde het bedrijf tot de 2010. Bij Parship werkte hij van 2002 tot 2004 als het hoofd van Marketing en Sales. Kahlke richt zich op de marketing activiteiten en verkopen in Duitsland. Ronne Lees verder
  • 14 mei 2012 Parship lanceert mobiele website en vernieuwde iPhone app
    PARSHIP, de datingsite voor hogeropgeleiden, zet zich deze zomer actief in om mobiel daten in Nederland op de kaart te zetten. Als eerste grote datingsite biedt zij leden een mobiele website én een applicatie voor de iPhone. Singles kunnen de datingsite deze zomer daarom ook op het strand of het terras gebruiken. De mobiele browserversie, die begin mei gelanceerd werd, werd in één week al bijna e Lees verder

Parship reviews (240):

Parship - slechte site, weinig mensen actief en niet fun

3

Review:
Helaas, is deze site echt heel erg slecht. Ik dacht dat mensen die op parship staan serieus zouden zijn en daarom werd ik lid.

En dat klopt ook maar dan moeten er wel leden op staan en actief zijn. Wat mij opviel is dat er maar weinig profielen zijn en datgene wat er is niet actief is. Veel zijn naar mijn idee nep.

Verder ben ik 38 en mannen van mijn leeftijd zijn er maar weinig. De meeste zijn toch zo'n beetje 50+, met kinderen en gescheiden. Wel hoog opgeleid, goede mannen en serieus maar voor mij te oud / saai.

Ik vond het ook raar dat ondanks dat je een betalend lid bent geen foto's kunt zien, ik vind dat het toch bij een profiel.

Klantenservice reageert niet op mails.

Ik vond het vreselijk waardeloos en echt zonde van mijn geld.

Ik zou het iederewn afraden. Er zijn genoeg andere site waar meer mensen op staan en dus meer contacten kunt leggen.

Mijn vriend heb ik leren kennen via een site waarvan de kosten maar een fractie zijn van Parship.

Sterke punten:
Niet echt. Er staan naar een paar mensen op en die zijn serieus maar ja dat heb je op andere sites ook.

Zwakke punten:
Slecht werkende site,
Klein leden bestand,
Weinig leden actief,
Te duur: omgerekend per maand valt het mee maar je moet meteen 6 maanden afnemen dus tussentijds opzeggen lukt niet. Je moet de volledige peruide betalen.,
Leden bestand bestaat uit oude mensen, voor mij in ieder geval.,
Slecht/niet bereikbare klantenservice,
Geen foto's zichtbaar nadat je hebt betaald.

Gewoon te saai en te duur!!

Hana beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - OPLICHTERS en halen Geld van je rekening!

0

Review:
Wat een stelletje oplichters!!!
Met je 14 dagen herroepping halen ze evengoed ruim 100 euro van je rekening omdat ik 7 contacten heb gelegd.
Ik heb 7 contacten gelegd waarvan er misschien 6 keer gemailt is en veel leden bijna niet actief zijn of niet reageren.
Dus dacht binnen de 14 dagen te zijn om mij te herroepen op het lidmaatschap.
Op de 13e dag gemailt en nu na 5 dagen pas reactie.
Wat een Afzetters!!!

Parship: NOOIT AAN BEGINNEN !!!!

Sterke punten:
Helemaal niks

Zwakke punten:
Slechte communicatie
Slecht bereikbaar
Zomaar geld van je rekening afhalen.
Weinig actieve leden
14 herroeping is onzin want ze halen evengoed geld van je rekening af.

Rosalba beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Geen aanrader

3

Review:
Ik ben 6 maanden Premium lid geweest en wat me opviel is dat er weinig mannen actief lijken te zijn. Weinig page views, hele lage response op berichten die ik stuurde etc. De site werkt ook niet goed, want meldingen over page views kreeg ik de helft van de tijd niet. Bij melding hierover bij de klantenservice vertelden ze dat ze er geen oorzaak konden vinden. Ze hadden wel gecheckt of ik mijn instellingen goed had staan (ja duh, dat had ik zelf natuurlijk ook al gedaan) dus het zou aan mijn spamfilter liggen. Maar daar lag het helemaal niet aan, want anders had ik niet sporadisch wel email ontvangen.
Na afloop van mijn lidmaatschap bij Ematching ingeschreven en echt: in twee weken haast meer page views dan in die 6 maanden bij Parship. Een slapende zooi daar dus.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Technische problemen, weinig actieve mensen

Dora beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Tassenknipperij !! Vergeet niet automatische verle

1

Review:
In een aantal jaren tijd ben ik een aantal malen lid geweest van Parship. Tot volle tevredenheid. Ik zocht een serieuze relatie en trof serieuze medespelers op een site die ook serieus was. Geen contactverzoeken die door de site zelf werden verzonden, geen fake-kandidaten. Nee, rustig, serieus en met respect. Precies wat ik zocht en kreeg.
Ruim 1 jaar geleden raakte na 2 jaar de relatie met mijn op Parship gevonden partner over en ik meldde mij weer aan als lid. Omdat ik de tijd had en wilde nemen nam ik een lidmaatschap voor 1 jaar.
Binnen 2 maanden liep ik tegen mijn huidige partner aan. Ik maakte mijn profiel onzichtbaar, zette alle meldingen en mailberichten naar mij uit en was niet meer actief op de site. Mijn lidmaatschap heb ik niet opgezegd, want 10 maanden was nog lang en de relatie pril.
Uiteraard hoorde en zag ik niets meer van Parship .... totdat ze ineens de maandelijkse lidmaatschapskosten begonnen af te schrijven.
Tja daar viel niets aan te doen, ik had op een heleboel plaatsen kunnen lezen op hun site, dat ik het vinkte bij automatisch verlengen uit moest zetten en dat had ik niet gedaan, dus liep het lidmaatschap automatisch door ook al maakte ik al zo ongeveer 1 jaar geen gebruik meer van hun diensten.
Stom, stom, stom, niet aan gedacht om dat uit te zetten toen ik 1 jaar lidmaatschap vooraf aftikte en helaas .... voor Parship was 1 jaar betalen nog lang niet genoeg. Het argument 'jullie kunnen zien dat mijn profiel stil ligt' werd afgedaan met 'dat kunnen wij niet zien'. Volslagen onzin, want ze kunnen exact zien of ik contact leg, mail, inlog etcetera.
De reden voor het automatisch verlengen is een op het oog heel klantvriendelijke (zo wil Parship ook gezien worden), want 'anders vergeten klanten te verlengen, worden ze uitgeschreven, hebben ze gedoe '.... kortom 'het is alleen maar service'. Voor mij klinkt het alleen maar als betuttelend en bemoeizuchtig. En als verhulling voor het commerciële argument om het zo aan te pakken. Want dat vinkje automatisch aan zal voor Parship een heel behoorlijke bron van inkomsten zijn. Puur eigenbelang en geldklopperij dus. Prima en heel begrijpelijk, maar verpak het niet als klantvriendelijkheid en kom er gewoon voor uit dat het geld oplevert.
Echt klantvriendelijk zou het zijn als ze het vinkje niet automatisch zouden aanzetten, de klant zouden wijzen op de mogelijkheid om dat zelf wel te doen en tegen het einde van het lidmaatschap een berichtje uit zouden laten gaan naar de klant om te verlengen als hij of zij lid zou willen blijven.
Parship wil graag klantvriendelijk overkomen, maar vergeet daarbij dat de laatste ervaring van wie dan ook nog belangrijker is dan de eerste ervaring. De zure smaak bij het afscheid blijft langer hangen dan het warme bad bij aankomst !!
Jammer, maar ook hier blijkt het vernislaagje van klantvriendelijkheid heel dun op de commercialiteit geplakt te zijn.
Geld verdienen aan dienstverlening is prima, maar geld verdienen zonder dienst te verlenen en je dan verstoppen achter de kleine lettertjes is een veredelde vorm van zakkenrollerij. Tassenknipperij dus !!

Sterke punten:
mensen op zoek naar een serieuze relatie; leden over het algemeen respectvol naar elkaar; gebruiksvriendelijke site

Zwakke punten:
AUTOMATISCHE verlenging, super klantonvriendelijke !!
Mailtjes met hetzelfde contact komen allemaal onder elkaar. Als je iets uit een eerdere mail terug wilt lezen zoek je je een bult.
Hoge lidmaatschapsgeld gekoppeld aan relatief lange abonnementen tegen lagere maandkosten.

Jan Veldhu beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Bad, bad, bad

0

Review:
Stay well clear of this site - it is terrible and the customer service is rubbish! It takes them over a week to respond to your emails/messages and they don't even bother to reply to some of them. They have a telephone number but if you call it they disconnect you after you listen to two recorded messages. I asked to cancel my membership due to the terrible customer service and they threatened to send in the 'Collectors' or baliffs to collect a whole years worth of membership fees!!!

Sterke punten:
None

Zwakke punten:
Bad customer service
Rude staff
No telephone number which you can talk to someone from customer services
Don't respond to your messages
Threaten to send in collectors / baliffs

Alex beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Wat een Oplichters!!!

4

Review:
Op 30 maart 2015 heb ik een 12 maanden premium lidmaatschap bij Parship afgesloten, met de optie van 2 keer betalingen, per 6 maanden. Het 1ste factuur bedraagt € 97.20.
Het staat duidelijk vermeld op de e-mail bevestiging dat ik een ‘Herroepingsrecht’ had om de lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren. Na een tijdje rondkijken in de website, en een paar berichten sturen, heb ik besloten om mijn premium lidmaatschap te annuleren. Dit heb ik gedaan op 10 april.

Reden van annulering: Te weinig actieve leden op de site, de meeste zijn niet actief en niet meer inloggen op de site. (De meeste leden bij Parship - Ik zeg rond 80% - zijn na de eerste of de tweede keer inloggen op de website beseffen dat ze niets kan (geen persoonlijk bericht kan sturen, en ook geen foto kunnen zien van andere leden) en daarom de meesten besloten om niet meer inloggen.)

Ik heb mijn premium lidmaatschap wel binnen 14 dagen geannuleerd, dus Ik dacht dat ik het volledige lidmaatschap bedrag terug zou ontvangen. FOUT!

Op 14 april ontving ik een bericht van Parship met de bevestiging van het beëindiging van mijn premium lidmaatschap, maar omdat ik tot die tijd 6 contacten hebben gemaakt, moest ik een ‘waardecompensatie’ van € 115.33 aan hun betalen.
In plaats van mijn € 97.20 terug ontvangen, hebben ze (zonder verder toestemming) nog € 18.13 afgeschreven vanuit mijn PayPal rekening!!!
Dus in totaal € 115.33 was geïncasseerd van mijn rekening, voor een lidmaatschap dat nog geen twee weken duurde. Ik vind dit bedrag onredelijk, en onterecht. Dit is vergelijkbaar met een diefstal!
Wat een Oplichter!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
het zijn vuile oplichters

tom beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - PARSHIP = OPLICHTER!!! Wordt NOOIT een premium lid

1

Review:
Op 30 maart 2015 heb ik een 12 maanden premium lidmaatschap bij Parship afgesloten, met de optie van 2 keer betalingen, per 6 maanden. Het 1ste factuur bedraagt € 97.20.
Het staat duidelijk vermeld op de e-mail bevestiging dat ik een ‘Herroepingsrecht’ had om de lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren. Na een tijdje rondkijken in de website, en een paar berichten sturen, heb ik besloten om mijn premium lidmaatschap te annuleren. Dit heb ik gedaan op 10 april.

Reden van annulering: Te weinig actieve leden op de site, de meeste zijn niet actief en niet meer inloggen op de site. (De meeste leden bij Parship - Ik zeg rond 80% - zijn na de eerste of de tweede keer inloggen op de website beseffen dat ze niets kan (geen persoonlijk bericht kan sturen, en ook geen foto kunnen zien van andere leden) en daarom de meesten besloten om niet meer inloggen.)

Ik heb mijn premium lidmaatschap wel binnen 14 dagen geannuleerd, dus Ik dacht dat ik het volledige lidmaatschap bedrag terug zou ontvangen. FOUT!

Op 14 april ontving ik een bericht van Parship met de bevestiging van het beëindiging van mijn premium lidmaatschap, maar omdat ik tot die tijd 6 contacten hebben gemaakt, moest ik een ‘waardecompensatie’ van € 115.33 aan hun betalen.
In plaats van mijn € 97.20 terug ontvangen, hebben ze (zonder verder toestemming) nog € 18.13 afgeschreven vanuit mijn PayPal rekening!!!
Dus in totaal € 115.33 was geïncasseerd van mijn rekening, voor een lidmaatschap dat nog geen twee weken duurde. Ik vind dit bedrag onredelijk, en onterecht. Dit is vergelijkbaar met een diefstal!
Wat een Oplichter!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- Ongeveer 70%-80% van de leden zijn niet meer actief
- Vrouwen reageren nauwelijks op berichtjes.
- Peperduur abonnement.
- Abonnement wordt Stilzwijgend verlengd met een nog duurdere en onrealistiche tarieven.
- Je wordt belazerd!

SLACHTOFFE beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Waardeloze peperdure ellende

2

Review:
Nou nou, wat een negatieve reacties (behalve 1 positieve, maar die was overduidelijk van een medewerker van Parship). Dat zal wel meevallen! Dacht ik. Niet dus, het is inderdaad ECHT zo erg als ik overal lees. Wat dat betreft had het beter ParSHIT kunnen heten.

Vrouwen reageren niet op berichtjes! Meerdere keren meer dan 10 dames een bericht gestuurd (iedere keer weer aangepast op hun profiel, dus GEEN standaard-bericht!!) Reacties: twee, waarvan 1 met een leuke reactie, en de ander met 'Ik ga er een nachtje over slapen en dan beslissen of ik misschien een berichtje terugstuur'. Graag of niet hoor, ik ga niet smeken of op mijn knieën liggen voor zo'n omhooggevallen muts die verwacht dat een leuke vent vanzelf haar kant op komt en verder zelf zo weinig mogelijk moeite wil doen (net zoals al die andere vrouwen op datingsites).

Idioot hoge abonnementskosten! Zo veel doen ze er niet voor. Voor dat geld schakel ik liever een bemiddelingsbureau in. Iets meer kans op een geslaagde date/relatie!

Trage of vaak geen reacties op aan hen per webformulier gestelde vragen. Op veel berichtjes heb ik NOOIT een antwoord gekregen, op sommigen pas na meer dan 3 dagen wachten.

Aan het 'gratis' lidmaatschap heb je net zoveel als aan een leuke roman maar die in het Chinees is geschreven. Niets dus. Profielen bekijken en zoeken. Verder niets!

Veel nepprofielen.

Na de drie dagen proef"abonnement" ben ik vertrokken. Ik had dus op deze site ALLEEN MAAR slechte ervaringen gelezen. Ik kan ze niet anders dan gelijk geven! :-((

Sterke punten:
- Vrouwen reageren nauwelijks op berichtjes.
- Peperduur.
- Veel fakeprofielen.
- Zeer trage beantwoording van gestelde vragen.
- Weinig vrouwen uit je eigen buurt.

Zwakke punten:
- Gelukkig heeft deze flauwekul mij geen cent gekost.

JeroenB beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Te streng, te duur, te veel addertjes

2

Review:
Een datingsite waar zoveel reclame rond is...dat moet toch iets serieus zijn?
Helaas, niets is minder waar.
Ik raad deze site absoluut niet aan aan iemand.
Waarom?
In het begin leek het mij erg interessant. Een matching met een persoonlijkheidstest, interessante profielen,....en toen kwam het.
Als gratis lid kan je helemaal NIETS. Behalve een foto toevoegen, en je hebt één kans om iemand één bericht te sturen, maar enkel als hij je eerst stuurt. In dat bericht mag je niks van andere contactgegevens zetten, en ze gaan hier heel ver in. Woorden als "mail", "sturen", "com",... alles wat maar ruikt naar het uitdelen van gegevens wordt geweigerd. Zelfs in je profiel melden dat je geen lid bent mag niet...

Ik heb er niets op tegen dat dingen betalend zijn, maar ik ben niet gek genoeg om een lidmaatschap aan te gaan van minstens 6 maanden, voor iets waarvan ik niet eens weet of het iets is. Moest er de optie zijn voor een maand (zonder dat die belachelijk duur is), dan had ik het misschien overwogen. Maar een half jaar, dat ook nog eens stilzwijgend verlengd wordt??? Makkelijk geld verdienen, ik las hier al van anderen dat ze wel eens gewoon verder blijven afschrijven...

Nee wegblijven daar!

Sterke punten:
Persoonlijkheidstest

Zwakke punten:
Zowat alles: geen kans om gratis uit te proberen, stilzwijgend zeer duur abonnement,...

Katleen beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - WAARSCHUWING - BOEVEN

0

Review:
Hallo,

Ik heb slechte ervaringen met Parship. De meeste profielen zijn NEP en het is veel te DUUR. Als je een contract hebt kom je er bijna niet meer van af, ze verhogen de prijs tussendoor en verlengen je overeenkomst ook al heb je je afgemeld. Ze veranderen zelf de gegevens en maken het zo ingewikkeld je af te melden dat je contract ineens weer op verlengen staat.


Oplichters zijn het!

Ray

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
ALLES

ray beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Parship

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship